FUW - Първият кръг на Gold Rush турнира

Здравейте, броими на пръсти фенове на FUW. Както знаете следващия event ще бъде FUW Gold Rush, мястото, на което става ясно кой ще получи шанс за титлата на FUW на най-голямото ни събитие за годината - FUW Ultimate 2009 в края на декември. Миналата година Бож спечели турнирът и на Ultimate 2008 успя да победи Биров и да стане третия в историята FUW шампион. Колкото до тази година - НикитУ ЛазарУв ясно заяви, че предпочита свежи имена да се борят за място в ME на Ultimate, което обяснява липсата на някои по успели тук кучета. Единственият бивш шампион, който получи място сред състезателите е Биров и то чак след като заплаши НикитУ. Но да видим резултатите, който са от първия кръг на турнира, провел се на хаус шоу на тортата в Пазарджик...

В първата половина от схемата определено се намериха някои изненади. В първият мач Спасимир "Reaper" Филипович записа убедителна победа срещу друг бивш отборен шампион и негов стар познайник - Файнъл. Въпреки че се опита да заслепи противника си със светкавица на апарат Файнъл не успя да окаже кой знае каква съпротива на напомпания си опонент и бе туширан след Jackhammer. В последвалия мач дойде една сериозна изненада - Bulletproof в напълно честен мач победи Биров за едва минута. Биров бе изключително надъхан и започна мача с опит за Копие. Bullet обаче се подмести и Биров се заби с лицето напред в една от металните колони на ринга. Последва Зашеметител от страна на Bullet и той записа наистина голяма победа. В един наистина равнопоставен мач двама high-flyer-и дадоха всичко от себе си, за да продължат напред. Yo The Real обаче се оказа по-съобразителен и въпреки намеса на Доби Т успя да тушира Асото след Styles Clash. В последният мач от тази група друг фаворит, вярното куче на Шефката Торо, отпадна след като бе победен от Дон Жуан Нужа, в неговия втори мач откакто не е в отбор с Reaper. След мача обаче Reaper, Накрен и Саша напададнаха Нужа и го пребиха в центъра на ринга. Reaper бе този, който довърши бившия си партньор с Jackhammer.

Горна половина на схемата, бързи резултати:

-Spasimir "Reaper" Filipovic defeated Final
-Bulletproof defeated Birov
-Yo The Real defeated Asoto
-Don Juan Nuja defeated Toro

Долната половина на схемата бе изпълнена с не по-малко интересни мачове. Поучили се от неуспеха на Торо, Пороци ООД се постараха да осигурят победа на Накрен в мача му срещу NMP. Мачът изглеждаше решен когато NMP бе хванал палците на противника си, но Уинтър отвлече вниманието на съдията, докато Саша и Reaper проснаха бившия отборен шампион и дадоха победата на Накрен. Във втория мач двама стари врагове се изправиха за пореден път един срещу друг. Другарят Дмитрий Ангелов успя да се справи в един наистина впечатляващ мач с едната половина от отборните шампиони Дарт Радо. Гопер се появи към края на мача, но опитите на Dark Lords of Sith да прецакат Дмитрий се обърнаха срещу тях и той успя да просне Дарт Радо с Chokeslam Spinebuster за победата. В третия мач партньорът на Дарт Радо и негов ученик - Дарт Гопер се изправи срещу Дон Курлеоне. Курлеоне се представи наистина на ниво и накрая използва пачка с пари, за да отвлече вниманието на Тъмния ученик (изглежда и ситите са подкупни) и го просна с enziguri за победата. В последният мач от схемата двама стари приятели, които в момента имат сериозни проблеми, се изправиха един срещу друг - Валето с помощ от Доби Т и Асото успя да победи Поникс и така Поникс и Дон Кур пропуснаха възможността да се бият на четвърт финал. След мача AVP опитаха да продължат с побоя, но Дон Курлеоне спаси партньора си.

Долна част на схемата, бързи резултати:

-Nakren defeated NMP
-Comrade Dmitrii Angelov defeated Darth Rado
-Don Kurleone defeated Darth Goper
-Valeto defeated Ponix

И така. Турнирът започна с 16 участници, от които след този кръг остават осем. Всеки един от четирита четвъртфинала ще можете да видите много скоро, веднага след като преминат мачовете. Ето как изглеждат четвъртфиналите:

-Spasimir "Reaper" Filipovic vs Bulletproof
-Yo The Real vs Don Juan Nuja
-Nakren vs Comrade Dmitrii Angelov
-Don Kurleone vs Valeto

Това е от нас. Следете турнира, за да разберете кои ще отидат на полуфиналите, които ще са на FUW Gold Rush. Там ще бъде и финалът и ще разберем кой ще срещне шампионът на FUW на FUW Ultimate 2009.

ВАЖНА НОВИНА: НикитУ ЛазарУв и Шефката са се принудили да се съгласят с изискването на BK за мач за титлата срещу Зото на Gold Rush. Вследствие на това мачът ще се състои на следващото голямо шоу и победителят ще стане човека, който ще защитава титлата срещу победителя от самия Gold Rush турнир.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...