FUW - Четвъртфиналите на Gold Rush турнира.

Минаха квалификациите, дойде време и за четвъртфиналите. Някой ще спечели Gold Rush турнира, както и шанс да стане FUW Champion на "FUW Ultimate 2009" в края на годината. Време е да прехвърлим резултатите и от четвъртфиналите, които определиха двете полуфинални двойки в състезанието.

В първият мач Спасимир Филипович, познат и като Reaper, успя да надделее над Bulletproof, въпреки че NMP беше в ъгъла на своя човек. Пороци Inc., в лицето на Накрен и Торо, се намесиха в мача. NMP се опита да ги спре, но стана тяхна жертва. Winter се опита да помогне на приятеля си Reaper, но намесата й бе предотвратена от Bullet, който я изхвърли извън ринга. Той обаче бе разконцентриран от поява на Биров на рампата, която даде шанс на Reaper да просне Bullet с Копие и Jackhammer и да се класира за полуфиналите. Така, след намеса на цели 4 души, Bullet не можа да се класира напред. След самия мач, в сегмент зад кулисите Reaper благодари на колегите си в Пороци ООД за помощта, като Торо го конфронтира с думите: "Направих го защото Шефката ми заповяда, не защото ми пука дали ще продължиш или не.", с което засили подозренията, че може би не е доволен от позицията си в групата. Яко интрига!

В следващият мач Дон Жуан Нужа записа втора поредна победа в сингъл кариерата си, побеждавайки този път Йо Дъ Риъл, след един доста контрастен (по отношение на размера... на мускулите) мач. Така единият полуфинал ще изправи един срещу друг двамата бивши партньори Рийпър и Нужа, които имаха търкания и заради Winter. Х*й глава затрива. В случая може би две...

Другарят Ангелов продължи да впечатлява със значителна победа срещу Накрен в третия четвъртфинал. Той не само победи малкия потенциален drug addict, но и след мача отправи две послания - едното към Пороци ООД, казвайки им че това е била само първата жертва от всички, а след това се обърна и към феновете, за да им каже, че би бил с пъти по-добър шампион от "притеснения и несигурен в себе си Зото". В последния четвъртфинал Валето беше победен от Дон Курлеоне, въпреки опити за намеси от страна и на Поникс и на Валето. Мачът приключи чисто, след като Курлеоне заби своя Money Shot от последното въже върху Валето. Eто и резултатите накратко:

-Spasimir "Reaper" Filipovich defeated Bulletproof
-Don Juan Nuja defeated Yo The Real
-Comrade Dmitrii Angelov defeated Nakren
-Don Kurleone defeated Valeto


Ето как изглеждат и предстоящите полуфинали:

-Spasimir "Reaper" Filipovich vs Don Juan Nuja
-Don Kurleone vs Comrade Dmitrii Angelov


Един от тези четиримата ще отиде на Ultimate 2009 като главен претендент, като при това никой от тях не е бил шампион. Планът на НикитУ за момента работи и млади хора получават големи шансове. Да видим дали това ще продължи така и занапред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...