FUW - Последна пресконференция преди Ultimate 2009

Седмица преди FUW Ultimate 2009 се спираме за последен поглед върху събитията за този последен за годината турнир. Кой какво казал, кой с кого се сбил, кой с кого ще се бие - всичко ще стане ясно тук.

Като за начало в пресконференция относно предстоящия си мач за FUW титлата Зото и другаря Ангелов запазиха привидно спокойствие и дори привидно бяха в приятелски отношения. Зото каза, че откакто е станал шампион постоянно слуша забележките на Ангелов относно себе си и се радва, че ще има шанса да му докаже, че става за шампион. Дмитрий пък изказа благодарност на феновете, на НР Китай и на Руската федерация за указаната подкрепа от завръщането му досега. Той каза, че е знаел, че рано или късно ще трябва да се изправи срещу Зото, след като двамата са имали сблъсък в края на Money in the bank мача, който донесе на Зото така желаното куфарче. Двамата подписаха договора за мача си и си стиснаха ръцете с обещание за много добър мач. Леко педалско, тъй като очаквахме да се сбият, но ще го преживеем.

Bulletproof е приел предизвикателство от Биров за Ultimate 2009. В откритото писмо на Роденият да бъде бог се казва, че му е писнало цяла година да служи като проходилка за някакви бъдещи псевдо-звезди и иска да докаже, че все още е на върха на хранителната верига и там ще си остане. Bullet, който заради Биров загуби отборните титли, е приел предизвиателството, за да отмъсти първо за титлите, а след това и за прецакването в Gold Rush турнира. NMP е казал на партньора си, че няма да се меси в "неговите дела" и ще се насочи към друго.

Това друго е "Отбор Лазаров". НикитУ официално представи своя тим, състоящ се от NMP, Дон Жуан Нужа, Терзов и техният капитан Xtreme. НикитУ изрази надеждите си (напразни, може би?), че тимът му ще победи и той ще стане едноличен главен мениджър на FUW. Шефката се появи по това време на интервюто, но не каза нищо. Вместо това хората й от Пороци ООД нападнаха "Отбор Лазаров" в гръб и се наложи охраната да се намеси.

Finally Real официално получиха мач за отборното злато, след като No More Bullets се отказаха от правото си на реванш. Йо и Файнъл бяха пребити преди няколко месеца от Дарт Радо и Дарт Гоперо, малко преди последните двама да се доберат до отборното злато. Сега Finally Real получават шанс за отмъщение и злато, а Ситовете... да докажат, че не са просто двама задръстени Star Wars фенове. (Дали?)

Oфициално е и че Бож ще се изправи срещу BK. BK каза, че едва се е справил с разочарованието да загуби пореден мач за титлата на FUW и тъй като е обещал да направи нещо невиждано до края на 2009 сега има намерение да спре победната серия на Бож (който не е губил мач от дебюта си до сега). Бож не даде обстоен коментар, а само каза, че с нетърпение чака шанса да се изправи лице в лице с BK.

Всичко е ясно и около женската титла - Силвия ще защитава срещу Ети, Шарлът и Нели в четворен мач. Кардът за тазгодишното издание на FUW Ultimate 2009 завършва с друг отборен мач - Асото и Валето най-накрая ще се изправят срещу Поникс и Дон Курлеоне, като има допълнително условие в мача - загубилият отбор се разпуска, победителите получават title shot за отборните титли. Eто го и целият кард:

-FUW Championship: ZoTTo (c) vs Comrade Dmitrii Angelov
-BK vs Boj
-Team LazarUv (Xtreme, NMP, Terzov, Don Juan Nuja) vs Пороци ООД (Reaper, Toro, Sasha, Nakren)
-FUW Tag Team Championship: DLOS (c) vs Finally Real
-Birov vs Bulletproof
-Fatal 4 Way Women's Championship: Silvia (c) vs Charlotte vs Nelly vs Eti
-AVP (Asoto & Valeto) vs Ponix & Don Kurleone


С това приключват новините от FUW. Сега ви остава (ако имате интерес все още) да чакате FUW Ultimate 2009, което ще се проведе на 2009. Годината за FUW приключва, но да видим как ще приключи за хората в нея. К*р за едни, титла за други, сълзи за трети. Аз искам ядене. Чао от Неназования коментатор за сега!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...