FUW Ultimate 2009 - Резултати

Тематична песен на събитието: Thousand Foot Krutch - Welcome to the masquerade
Дата: 20.12.09
Място: двора на ЕГ "Бертолт Брехт" (не че е хубав, просто е по-широк от нашеее)

So... IT'S TIME! The ultimate matches, the ultimate stakes, the ultimate of 2009! THE SECOND ANNUAL FUW ULTIMATE! К*р за английския, минаваме на майчин език и ви казваме "Добре дошли". Аз съм ВсеОщеНеназования коментатор и ще ви предоставя кратък обзор на случилото се на най-голямото шоу на годината. Започваме със случилото се от шоуто, мач след мач, сегмент след сегмент. Последователност трябва да има и в пиенето (мляко, вода, сокчета, Кола, бира, водка...), и в живота като цяло.

1. AVP (Asoto/Valeto) defeated Ponix/Don Kurleone - Валето тушира Курлеоне след Moonsault. Намеса на Доби Т се оказва решаваща и в резултат на загубата Поникс и Дон Курлеоне губят работата си в FUW.

-Скритата от НикитУ ЛазарУв скрита камера в женската съблекалня показа нещо интересно. Биров се озова там, докато Нели се подготвяше за мача за титлата. Двамата размениха по един студен поздрав, след което Биров излезе. Нищо интересно, ама човекът се е озовал в женска съблекалня, подобно нещо заслужава споменаване.
-Последва видео, което показа случилото се между Нели, Ети и Силвия през тази година, дебюта на Шарлът и изобщо как се е стигнало до мача за титлата.

2. Fatal 4 Way FUW Bra Championship: Charlotte defeated Silvia (c), Nelly, Eti - Eти и Нели застанаха лице в лице и докато обмислят дали да се ударят Силвия ги просна с двойно Копие, след което обаче Шарлът я прати в несвяст с десен прав и спечели титлата.

-Bulletproof даде зад кулисите интервю на Алекс Благия относно това, че за втора поредна година е в 1 на 1 мач на FUW Ultimate и също както миналата година и тази мисли да победи. NMP се появи и двамата размениха няколко думи пред камерите, от които стана ясно, че се подкрепят, но за момента няма нужда No More Bullets да е функциониращ отбор.
-Клипче около успехите на Finally Real в последните месеци, както и за появяването на Dark Lords of the Sith и спечелването на отборните титли от тяхна страна.

3. FUW Tag Team Championship: DLOS (Darth Goper/Darth Rado) (c) defeated Finally Real (Yo The Real/Final) - Файнъл бе туширан след двоен Chokeslam от ситите, вследствие на което те запазиха титлите.

-Алекс Благия взе интервю от Xtreme относно мнението му за шансовете на Team Lazarov, когато до Xtreme се приближи Reaper. Единият капитан пожела успех на другия, а Xtreme пък каза на Reaper да внимава някой от хората му да не го предаде, точно когато покрай тях мина Торо. След интервюто камерата хвана за секунда Биров и Нели, които говореха за нещо в коридора.

4. Birov defeated Bulletproof - Bullet заби Зашеметител, но Нели дотича до ринга и издърпа съдията, след което удари масивния кечист под пояса. Биров го довърши с Копие за победата.

-Два записа от по-рано през деня бяха пуснати, в които НикитУ и Шефката споделят мислите си за това какво е контролираш FUW и какво биха направили, за да запазят тази власт. В общи линии и двамата казаха "Всичко". Яко не оригинални. И все пак са ми шефове, така че млъквам...
-Поредното клипче, този път показващо жертвите на Бож през последната година и половина и обещанието на BK да сътвори история прекъсвайки тази победна серия.

5. Boj defeated BK - Бож контрира опит за PunX_not_Dead, след което заби третия БОЦ за мача в челюстта на BK за победата. Серията му от победи остава непрекъсната.

-Игра с публиката! Грозно момиче спечели хартиен плик за глава, Наско К. спечели пакет тревица, а възрастна дама, представила се като ДурЕКС, спечели пистолет, след което бе така добра да ни покаже как работи и си пръсна черепа. Мерси. Наградите ги раздаваше Вероника. След самоубийството на живо, на ринга дойде КоЦкаР и каза, че тотално му е омръзнало да се бори за работата си и иска да подпише договор още тази вечер. Вероника го срита и го изхвърли от ринга. Нямаше подписване на договор.
-Клип за назначаването на Шефката, след това за назначаването и на НикитУ ЛазарУв, създаването на Пороци ООД и побоите, които те уредиха за много от кечистите тук.

6. Elimination Match - GM Spot on the line: Team Lazarov (Xtreme, NMP, Don Juan Nuja, Terzov) defeated Пороци ООД (Reaper, Nakren, Toro, Sasha) - след няколко елиминации Xtreme остана сам срещу Торо и Рийпър. Саша обаче се върна на ринга (въпреки че бе елиминиран) и просна Торо, правейки го лесна плячка за Xtreme. Малко след това и Reaper стана жертва на Xtreme и той спечели мача. В резултат НикитУ ЛазарУв стана едноличен GM на FUW.

-След отборния мач камери показаха празненството в офиса на НикитУ, където той празнуваше с хората от своя отбор. Xtreme oбаче не бе доволен от намесата на Саша и демостративно си тръгна. След това НикитУ пък информира хората на партито, че има още работа за вършене и също излезе.
-Клип показа сблъсъците на Ангелов и Зото през годината, почти едновременното издигане и на двамата, спечелването на титлата от Зото и коментарите от страна на Ангелов, както и победата на Ангелов на финала на Gold Rush турнира.

7. FUW Championship: ZoTTo (c) defeated Comrade Dmitrii Angelov - НикитУ Лазарув се появи в края на мача и просна Ангелов с метален стол. Веднага след това Зото довърши другаря с Chocolate Spinebuster върху стола и Choco Elbow и го тушира. Феновете реагираха много зле на случилото се и хвърляха бира и храна върху Зото и ЛазарУв след края на мача. Не, че на двамата им пукаше след големия успех на турнира де, но все пак.

И така, по един доста противоречив начин, завърши FUW Ultimate 2009. Живи и здрави, ще съществуваме под някаква форма и през 2010, не искам да оставам безработен все пак. Приятно прекарване на Нова година и до нови срещи от мен, най-готиният Неназован кеч коментатор в историята на 'реслинга.

6 коментара:

 1. Йей!Аз съм победила!Мерси! XD
  Няма да пиша на френски в блога в никакъв случай..Не стига,че по цял ден на това ще говоря..и пиша :(..

  ОтговорИзтриване
 2. Оля, не виждам защо ми благодариш. Сценаристите решават. Хъхъхъ. Тоше... мисля, че да. И мисля, че се получи.

  ОтговорИзтриване
 3. xD
  tfa 6te e interesno.. btw srsly samo nie li 4etem FUW? O_o

  ОтговорИзтриване
 4. Вие коментирате. Иначе Пачо и Ани от време на време хвърлят по едно око (най-вече Пачо), Радо е редовен май, за което му правя евала, за другите следящи не мога да говоря, загубих им дирите поради липса на коментари. Странното обаче е, че страниците с FUW съдържание се посещават.

  ОтговорИзтриване
 5. i az go 4eta spo>< pi4ove

  by PunX_n0t_DeaD :P

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...