RKO! Йес уееееее!

Обичам тук да поствам разни малоумни постове, изцяло породени от моментна емоция, независимо каква на вид. Приятно е и истинско, не насилено. Та... историята. Вчера гледах WWE TLC 2009 (кеч, копелета) и се изкъртих (много подходяща дума, питайте колелата на фотьойла ми) от кеф в края на мача Randy Orton vs Kofi Kingston. Толкова ми беше кеф, че дори отрязах финала и го качих в vbox, за да мога да го раздавам наляво-надясно. Ей го на, отдолу. Приятно гледане на тези златни 40 секунди "оусъмнессс", както каза бай Джери.ПП: Кадърът, избран за визуализация от vbox, е яко малоумен. Ама все пак клипчето е пълно с оусъмнес като устата на порно актриса с бъдещи бебета.

6 коментара:

 1. Ох, като се прибера по празниците в родното си градче, най-добрия ми приятел ме чака с изтегленото TLC и ще се размажем с бира и кеч :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Подобни планове за празниците стоплят сърцето ми, srlsy ;( Благородно завиждам на най-добрият ти приятел.

  ОтговорИзтриване
 3. Бире, с известен шанс да ме нахраниш или каквото там правиш с хората които ти противоречат, това беше най-изкуствено изпълненото RKO правено от Ортън. Можеше веднага като стане след Тrouble-а да го шибне, не да си го нагажда.

  А Punkass, докато се сетя къде съм те виждал - muzikant.org?

  ОтговорИзтриване
 4. Няма да те "храня", в известна степен си прав. Забележи обаче, че Кофи много се забавя с изправянето си. Съгласен съм, че ако Ортън не беше направил няколкото нелепи крачки всичко щеше да изглежда още по-красиво, но пък за целта Кофи трябваше да се изправи по-бързо и то в удобно позиция. Как да е - тия 40 секунди продължават да ме дървят.

  Брей... чак я е виждал нашия. Аз не съм :(

  ОтговорИзтриване
 5. Кофито ме кефи страшно много на ринга, но е добре, че са дали чиста победа на Ортън срещу фейс. Най-много в WWE ме дразнят хийловете като образи и подобни победи заслужават да се отбележат :)

  ОтговорИзтриване
 6. Е, всичко е игра, но все пак с удоволствие го гледам и искрено се забавлявам. А и Ортън с тоя нечовешки злобен поглед мога да му простя всякакво преиграване на ринга :DDD

  Да, младежо, от музикант-а си ме виждал... Там аватара ми е същия, то едно 'виждане' си направил :)

  Биров, душицо, нищо не си изпуснал.
  WWE е най-голямата сила, няма такова чудо :D

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...