FUW Clash - 03.01.10 (Week 1)


Добре дошли в FUW Clash - новото начало за FUW през 2010-а! След кадри със случилото се на FUW Ultimate 2009 и малко фойерверки по случай Нова година (за които дадохме доста пари) можем да започнем!

Първото ни шоу за новата година започва с Бож, който излиза на ринга под овациите на публиката. Той казва, че 2009 е била много добра за него, като изключим контузията. Сега обаче предстои 2010. Бож казва, че няма намерение да дава нов шанс на BK да прекрати непобедената му серия, въпреки че BK вече е поискал такъв. Вместо това Бож иска ново предизвикателство от някого, който е тръгнал едва наскоро по пътя нагоре. Появява се NMP, който казва на Бож, че колкото и палав да е Непобедимият не може да се мери с пещерската мощ, която NMP е скрил в къдриците си. Бож отвръща, че Мирчев не е къдрав, като тук NMP казва, че не е имал предвид косата си. Извратеняк. Бож обаче го приема за забавно и мачът между тях започва.

-Boj defeated NMP – Мирчев опитва да заключи Crossface, но Бож се преобръща, след което рита противника си в главата. Това зашеметява NMP и дава време на Бож да се приготви за БОЦ и за победния туш.

Xtreme е зад кулисите в търсене на НикитУ ЛазарУв. Него обаче го няма в офиса му – там е само Саша. Xtreme казва, че точно него иска. Според Ругаещата Суперзвезда няма значение дали Саша е помогнал на НикитУ на FUW Ultimate по свое желание или по договорка. Важното за Xtreme е, че помощта на Саша е била нежелана и затова сега трябва да плати – с мач. Саша приема и казва, че по-късно ще се видят на ринга, след което вади масур и се затваря в офиса на НикитУ. Сам с тревата си. Поетично. Xtreme отвън му тегли една поетична майна, след което отива нанякъде.

Показано е видео, в което КоЦкаР, който бе унижен на FUW Ultimate 2009, предизвиква Вероника на мач. Той казва, че я е победил в ранните дни на FUW, ще я победи и сега, за да си върне работата. Вероника вече е на ринга и го чака, а той излиза под звуците на своята култова музика – „Кой живее в гаража” на Константин. Преди мачът да започне на титантрона се появява мутрата на Курдавеее! Той обявява, че НикитУ ЛазарУв го е определил за свой говорител и сега Курдавее ще предаде заповедите на НикитУ, а именно – този мач ще е ПОСЛЕДНИЯТ шанс на КоЦкаР да си върне работата.

-Chance-for-a-contract Match: Veronika defeated КоЦкаР – Вероника побеждава след Lesbo Kick в лицето на КоЦкаР в първите секунди на мача, след което вдига ръцете си и се усмихва злобно на публиката. Агресивната Вероника се върна! КоЦкаР беше дотук! Новият theme song на Вероника изпраща КоЦкаР по пътя към бюрото за безработни. Коя е песента? Тони Стораро – Отличен 6, мадър факърс!

РЕКЛАМА... нема. Никой не иска да рекламира при нас. Затова отделяме пет секунди за траурен черен екран.

AVP са вече на ринга с усмивки на лица. Те казват, че след победата им над Поникс и Дон Курлеоне FUW е спасено от един некадърен отбор. Сега обаче е време за злато и затова AVP казват, че ще използват спечеления си шанс за FUW Tag Team титлите още тази вечер в мач срещу шампионите Darth Rado и Darth Goper. Тук се намесват Finally Real. Йо и Файнъл казват, че малко не им е стигнало да станат шампиони на FUW Ultimate 2009 и мислят, че заслужават нов шанс. Все пак, както казва Йо, времената на разни подскачащи старци (при това алкохолици) като шампиони са вече минало. AVP вземат това навътре и казват на „малките педе*асченца” да се качат на ринга. Finally Real тръгват натам, но са нападнати в гръб от Радо и Гопер, които ги пребиват на средата на рампата, след което се качват на ринга. Надъхаността на Гопер си личи под гнусния му грим, а по маската на Радо не личи нищо... освен може би следи от БигМак.

-FUW Tag Team Championship: Dark Lords of the Sith (Darth Rado and Darth Goper) © defeated AVP (Asoto and Valeto) – победата идва след като Валето става жертва на удар в главата от каската на Радо, последван от Double Chokeslam от шампионите. Асото през това време е зает да се кара извън ринга с Finally Real, които след мача се опитват да напднат шампионите, но те се отдръпват в публиката.

-Xtreme defeated Sasha – Ругаещата Суперзвезда печели след MMVДБА в средата на ринга. След мача той напуска ринга, но пък започва друга музика...

НикитУ ЛазарУв е в залата! Той идва на ринга и помага на Саша да стане, след което обяснява, че двамата са имали сделка, която е довела до предателството на Саша и успехът на Team LazarUv на FUW Ultimate 2009. НикитУ обещава по една услуга на всички членове на неговия отбор, като казва и че Саша ще остане на работа и също ще получи такава услуга. Торо, Накрен и Reaper обаче ще трябва да заслужат оставането си в компанията следващата седмица, когато всеки мач ще е Job-on-the-line мач! Т.е. всеки от тях ще трябва да запише победа, за да остане в компанията. След това разяснение НикитУ представя човекът, ЗАПАЗИЛ титлата на FUW на FUW Ultimate 2009 – Зото. Зото идва на ринга, стиска ръката на главния мениджър, след което обяснява, че НикитУ ЛазарУв отдавна му е казал, че го вижда като лицето на компанията и човекът, който трябва да представя FUW пред света. Затова и НикитУ е помогнал на Зото да остане на върха. Публиката освирква, но на Зото изглежда не му пука. Той казва, че сега публично ще се подиграе с всички тях, след което тримата със Саша и НикитУ запалват по един масур. Зото се качва в единия ъгъл... и се подготвя да уринира върху феновете! Тогава обаче другарят Ангелов щурмура ринга, изхвърля Саша от там (НикитУ бяга сам, естествено), след което сваля Зото от въжетата и започва да го налага в средата на ринга. Шампионът се измъква, но поясът остава в ръцете на Ангелов, който го вдига над главата си, преди да го хвърли по Зото.

Иииии... за тази седмица толкова. Следващата повече.

Next Week у FUW:
-Терзов срещу Накрен за последен път – единият ще загуби работата си. Торо ще се опита да запази своята в мач срещу новият охранител на НикитУ – Саша, а Reaper… не е сигурно какво ще стане с Reaper.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...