FUW Clash - 10.01.10 (Week 2)


Пак сте с Clash и с мен - готиният Неназован коментатор. Вместо да ви губя времето с прекрасната ми личност, ще насоча вниманието ви към ринга, където Clash вече стартира...

Шоуто започва с НикитУ ЛазарУв, който казва, че няма да позволи на Дмитрий Ангелов да напада "честния" шампион Зото. Затова Зото е получил почивка тази вечер и НикитУ му е платил масаж с шоколад и тройка с негърки (яко гроузззз), а пък Ангелов ще има друго предизвикателство – мач срещу Рийпър. Победа ще му осигури нов шанс за титлата на FUW, а загуба ще подсигури, че Ангелов няма да получи нов такъв мач. Рийпър излиза на рампата и пита дали това е някакво наказание. НикитУ му обяснява, че това е наказание за Ангелов, не за него. За Рийпър това е по-скоро шанс да се докаже, нещо, което не е направил в отборния мач на FUW Ultimate 2009. Освен това работата му няма да е заложена на карта. Рийпър кима, след което заедно с Уинтър се опитва да си тръгне. НикитУ обаче ги спира и казва, че Уинтър има мач... и ако го загуби ще загуби работата си. Рийпър е изпратен зад кулисите и се оказва, че Уинтър трябва да се бие срещу Джери Хейтхери в „Contract-on-the-line Match”. Toва е FUW! Извратеното подсъзнание на всички в компанията обича да скарва и сбива приятелки...

-Contract-on-a-line Match: Winter defeated Jerry Hatehairy – въпреки всичко двете приятелки са принудени и да се бият и го правят с голяма злоба, знаейки, че една от тях ще бъде уволнена. Поява на Рийпър около рампата води до разсейване за Джери, Уинтър я просва с удар с лакът в лицето, след което я тушира и запазва работата си. За наше голямо съжаление повече няма да видим Джери Хейтхери в FUW… R.I.P.?

В интервю зад кулисите новата Bra шампионка Шарлът казва колко е радостна, че е постигнала успех срещу Силвия, когато до нея се появява изтощената след мача си Уинтър и казва, че с титлата на рамо Шарлът е още по-апетитна плячка. Тук се намесва самата Силвия, която избутва Уинтър настрани, както и Алекс Благия, наричайки го „аматьор” и взимайки микрофона от ръцете му. Силвия казва на Шарлът, че следващата седмица ще се срещнат в мач реванш и титлата ще се върне там където принадлежи. Когато Силвия си тръгва камерата улавя как Вероника наблюдава цялата сцена отстрани с усмивка на лице.

НикитУ разменя няколко думи със Саша в офиса си, след което го праща на ринга с нареждането да приключи по-бързо с Торо и да подсигури, че същият ще бъде уволнен.

-Contract-on-a-line Match: Sasha defeated Toro – правилата гласят, че ако Торо загуби мача губи и работата си. Това и става – опитът му да си отмъсти на Саша за предателството се оказва неуспешен и след Smoking DDT е туширан и за съжаление – уволнен от FUW. Торо не може да повярва и стои няколко минути до ринга, но в крайна сметка се прибира за последно зад кулисите.

BK е вече там и обяснява колко недоволен е от отношението спрямо него – Бож не иска да му даде реванш, не може и да получи шанс за титлата след като се провали на миналогодишния Gold Rush. В този момент покрай него минава Нели. Той я пита какво прави тук, а тя обяснява, че обмисля кога ще е подходящия момент за завръщане на Биров. BK казва, че ако Биров не се мярка наоколо FUW ще е по-добро място.

-Contract-on-a-line Match: Nakren defeated Terzov – по молба на Терзов той също е заложил работата си в този мач, само и само за да го получи. Това му коства много – Накрен успява да победи след roll-up и Терзов, за разочарование на феновете ни, е принуден да напусне FUW и да се върне към скречирането. След мача той пуска последния си сет и си тръгва под аплодисментите на публикатa. Накрен вече е зад кулисите... и сигурно шмърка. Преди да се скрие зад кулисите Терзов казва само "Не забравяйте, че някой ми дължи услуга...". (НикитУ, заради участието на Терзов в отборния мач на Ultimate 2009. Все едно не съм ви казал.)

Дмитрий Ангелов дава интервю на Алекс Благия и обяснява, че нищо не може да го спре в опитите му да стане шампион. НикитУ може да е отнел шансът му на Ultimate 2009, но тази вечер той ще си спечели нов, след което ще постави главата на Зото на масата си, до чашата с водка и малката снимка на Сталин (с автограф).

Асото и Валето влизат в офиса на НикитУ и казват, че искат нов мач за отборното злато. Там вече са отборните шампиони Дарт Радо и Дарт Гопер, които казват, че нямат против да победят Асото и Валето отново, но искат и устатниците от Finally Real. НикитУ решава проблема и назначава троен мач за титлата за следващата седмица. Не можем да видим изражението на Дарт Радо, но Гопер е по-намръщен от обикновено... for sure. Четиримата излизат от офиса, но там с гръм и трясък влиза Xtreme, който казва, че му е писнало да се занимава с хора, взимащи тъпи решения, визирайки GM-ът. НикитУ му казва да си мери думите, за да не се случи нещо лошо. Xtreme се засмива, след което казва, че е застанал начело на Team LazarUv, защото е вярвал, че е за доброто на компанията. Сега обаче разбира, че е грешал... и затова напуска! Xtreme току що напусна!

-Reaper defeated Comrade Dmitrii Angelov – след две Копия, 1 Jackhammer и неоценимата помощ на появилия се от нищото Зото, Рийпър успява да победи. След мача Зото пребива със стол другаря, след което сяда върху него и отхапва парче шоколад с доволно изражение. Изглежда самоувереността му се е върнала.

Това беше засега. Следващата седмица... BK ще се изправи срещу Bulletproof, Силвия и Шарлът ще се изправят една срещу друга за Bra Championship-a, чака ни троен мач за отборното злато, а Поникс и Дон Курлеоне ще се появят по покана на НикитУ ЛазарУв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...