FUW Clash - 17.01.10 (Week 3)


-FUW Bra Championship: Silva vs Charlotte © - Double DQ – двете са дисквалифицирани след като Уинтър идва на ринга и ги напада. След мача тя се опитва да нанесе още щети с метален стол, но е спряна от съдиите.

Зад кулисите я пресреща Ети, която отбелязва колко хаотична и прибързана е била „работата” на Уинтър на ринга. Русокосата приятелка на Рийпър се присмива на soon-to-be-лекарката и казва „Научи ме”. Ети се усмихва, казва „Ще те науча” и й удря шамар... докато Уинтър се осъзнае Ети вече я няма. И отново – Вероника наблюдава сценката с усмивка отстрани. Воайорка? Да?

BK се е насочил към ринга, когато едва не се блъска в Нели. Отново я пита какво прави там, а тя казва същото като миналата седмица – проучва кога да се завърне „доброто й момче”. BK го нарича „онзи психопат” и й казва, че ако не е била Нели Биров никога е нямало да победи Bullet на FUW Ultimate 2009.

-Bulletproof defeated BK - …защото в ъгъла на BK нямаше някоя „Нели”, която да му помогне. Bullet контрира опит за PunX_n0t_DeaD, след което откъсна главата на BK с един брутален зашеметител, за да вземе солидна победа на FUW ринг.

Зото, Саша и НикитУ празнуват в офиса на GM-a заради това, че Ангелов вече е лишен от възможността да иска нов мач за титлата. Зото обаче казва, че тъй като иска да продължи да се доказва като шампион, а не е имал мач през 2010 иска следващата седмица да заложи титлата, но сам ще си избере противник. НикитУ се съгласява. В този момент влизат Поникс и Дон Курлеоне. НикитУ се отнася доста зле с тях, но им предлага следното – да направят един последен мач помежду си за феновете. Все пак... вече са уволнени и няма какво повече да губят. Те се съгласяват.

BK е зад кулисите, когато до него се спират Дарт Радо и Дарт Гопер. Радо предлага на BK да се присъедини към Тъмната страна (сес?), защото в противен случай щял да продължава да тъне в посредственост и да губи мачовете си. Гопер пък обяснява, че доста отдавна е бил последният път, в който BK е държал титла и ако се присъедини към тях това може да се промени. BK ги нарича „скапани нърдове” и ги бута, преди да се прибере в съблекалнята си.

-Contract-on-a-line Match: Ponix defeated Don Kurleone – разните подскачащи движения на Поникс му помагат да се справи с някогашния GM и след 460 (яко, яко движение) Дон Кур е туширан.. След мачът на рампата се появява НикитУ, който казва, че представянето на Поникс е било впечатляващо и договорът му с компанията ще бъде възстановен. Дон Курлеоне обаче... остава уволнен. НикитУ се засмива, след като се е оттървал от последния човек, имащ опит с властта наоколо, и се прибира зад кулисите.

Силвия влиза бясна в съблекалнята на Шарлът и й казва, че Уинтър може да е провалила мача им, но Силвия има друго наум – тя иска да екстрадира Шарлът от Пазарджик в Пловдив, родния й град! Малко попълнени документи и това щяло да стане факт, при което Шарлът ще бъде принудена да оваканти титлата. Шампионката не кава нищо. Когато Силвия излиза с усмивка вижда, че до вратата се е облегнала Вероника с усмивка на лице... аман.

В интервю с Алекс Благия Нели казва, че вече е намерила място за Биров и той ще се появи съвсем скоро на ринг. Тук се намесва Бож. Той казва, че подкрепя BK за едно – FUW е по-добре без Биров. Бож казва и друго – очаква ново предизвикателство и следващата седмица ще чака противник, достоен да е на един ринг с него. Тогава покрай него минава Reaper, който се усмихва и казва, че ще обмисли предложението. Бож отвръща само с „Кой е казал, че ти си достоен, бе?”, изсмива се и си тръгва.

-Triple Threat FUW Tag Team Championship: Dark Lords of the Sith (Darth Rado & Darth Goper) © defeated AVP (Asoto & Valeto), Finally Real (Yo The Real & Final) – Файнъл опитва да скочи върху Радо с Crossbody от третото въже, но е хванат за гърлото и забит в ринга с Chokeslam. Следва туш и мачът приключва. След гонга обаче BK напада шампионите в гръб с кендо-стик в ръце. Той дори разбива пръчката в каската на Радо преди да си тръгне. Поне го направи след мача и не развали хубавия мач... хъхъ.

А пък следващата седмица очЕквайте: Дон Жуан Нужа ще се изправи срещу NMP, Уинтър ще се бие с Ети в нещо, което както изглежда ще е урок по анатомия, а Зото пък най-накрая ще защитава титлата си в мач срещу... когото си избере.

2 коментара:

  1. Имам документи,с които мога да докажа,че наполовина съм пазарджиклиика!!!

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...