FUW Clash - 24.01.10 (Week 4)


Вие пак сте с FUW и ви чака поредната дозичка информация за случващото се ежеседмично в зала "Васил Левски" по време на "Clash".

Шоуто започва със Зото, който демонстративно изгаря флагът на СССР на ринга и казва, че както Съюзът се е сгромолясал, така е станало и с другаря Ангелов. Според Зото Ангелов е щял да стане шампион преди него, но ограничения му комунистически мозък му е попречил да го направи. След тази сценка, Зото казва, че в следващия мач за титлата ще даде шанс на една млада надежда.... и вика Yo The Real. Йо идва надъхан на ринга и дори демонстративно хвърля тениската си в лицето на шампиона. Лошо...

-FUW Championship: ZoTTo © defeated Yo The Real – с много, много зор. Младокът въобще не се дава и опитва движение след движение, но накрая е уловен от Зото и получава Chocolate Spinebuster за вечното 1-2-3.

След мача обаче Ангелов изскача от публиката с чук в ръка и просва шампиона! Саша идва на помощ, но и той е ударен с чука в корема, след което е изхвърлен от ринга. Ангелов качва на ринга един стол и връзва там Зото, след което му казва, че ще „гори за майка Русия”. Ангелов иска да запали шампиона ни! НикитУ ЛазарУв излиза на рампата, крещейки. Това обаче само надъхва Дмитрий и НикитУ е принуден да смени тона – той моли Ангелов да не запалва Зото. Ангелов казва, че има условие... което се оказва мач за титлата! НикитУ изобщо не е доволен, но казва „Да” – на St.Valentine’s Day Massacre (14.02) ZoTTo ще защитава титлата си срещу Ангелов в мач 1 на 1. Дмитрий се засмива доволно, след което рита Зото в лицето и си тръгва отново през публиката, докато НикитУ развързва шампионът.

Bullet е зад кулисите и обяснява на Алекс Благия, че всички млади таланти в компанията стоят в сянка заради вече омръзнали хора като Зото, BK, Бож, Биров... Според гангстера (или каквото там е той) хора като него заслужават по-голямо поле за изява и обявява, че ще организира мач за следващото PPV (Валентинското, да), в който всеки искащ да се прояви ще получи този шанс.

-NMP defeated Don Juan Nuja – победата за рапъра идва след като успява да хване масивния кечист в Crossface и го кара да се предаде. След мача двамата си стискат ръцете, взимат микрофон и заявяват, че ще участват с удоволствие в мача, който Bullet иска да организира.

Бож се качва на ринга и казва, че е време някой да приеме предизвикателството му и да се изправи срещу него. Започва музиката на BK. Той идва на ринга и казва, че е време да получи втория си шанс да приключи серията на Непобедимият, но е отрязан – Бож му се изсмива и си тръгва. BK остава на ринга малко повече от необходимото и там се появяват Дарт Радо и Дарт Гопер. Двамата са с кендо-стикове в ръце с намерението да си отмъстят за миналата седмица. Започват побой! BK не може да се справи и с двамата и е свален на колене. Осветлението обаче изгасва. Когато светлините се връщат Биров е на ринга и дебне! Копие за Дарт Радо! Гопер напада в гръб, но BK успява да го спъне, след което Гопер става жертва на едно ASB в лицето от Биров. Нели е край ринга и изчаква Биров да приключи, след което двамата си тръгват, а BK остава вторачен в тях.

Уинтър се целува с Рийпър зад кулисите и го пита дали ще я придружи до ринга за мача с Ети. Той я отрязва и казва, че има да свърши нещо малко по-важно.

-Eti defeated Winter – DDT, последвано от Axe Kick, са нещата, които осигуряват победата на Ети. След мача тя не си спестява още един Axe Kick, ей така – за кефа.

Алекс Благия се опитва да настигне Бож, който изглежда ще си тръгва. Бож обяснява на репортера, че е разочарован от липсата на достойна конкуренция в FUW и може да постъпи като Xtreme и да си вземе почивка. В този момент обаче Рийпър изскача от някъде и с Копие забива Бож във вратата на „Golf”-a му! Бедният немски автомобил е с изкривена врата, а Бож се превива на цимента. Рийпър казва „Ето ти достойна конкуренция, г-н Стълба-към-върха” и си тръгва, докато Алекс крещи за медици, които да проверят състоянието на Бож.

Силвия е на ринга със сърдито изражение. Тя съобщава, че планът й да екстрадира Шарлът не е успял, тъй като се е оказало, че шампионката има документи за гражданство в Пазарджик. Това води Шарлът на ринга. Тя казва, че няма намерение да слуша и да се занимава с глупости и казва, че ако Силвия иска титлата ще получи шанс да си я върне още сега. Силвия е в шок - не е очаквала такъв шанс, но пък казва "Защо пък не?". Ще имаме мач за женската титла за main event!

-FUW Bra Championship: Charlotte © defeated Silvia – съдията е проснат в един момент от мача, при което Силвия взима метален стол. Вероника обаче идва на ринга и взима стола от ръцете на Силвия. Докато претендентката реагира Шарлът вече се е съвзела и забива десен прав в лицето й. Вероника рита съдията и той се разбужда достатъчно, за да отброи туша. След мача Шарлът протяга ръка от благодарност към Вероника... а тя я удря със стола в главата! Това не приключва по този начин – Вероника ляга до проснатата Шарлът и я целува. WHAT DA FUCK?!?

У некст уийк-а очаквайте: Рийпър срещу Накрен + Поникс срещу Bulletproof, всичко друго е мъгла. Обявени мачове за FUW St.Valentine’s Day Massacre 2010 (ЗАСЕГА):
-FUW Championship: ZoTTo © vs Comrade Dmitrii Angelov
-Open Invitational Match: Bulletproof vs NMP vs Don Juan Nuja vs …

1 коментар:

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...