FUW Clash - 31.01.10 (Week 5)


Започваме с шоуто с пристигането на другаря Ангелов на ринга. Той обяснява на феновете, че е дошло времето да низвергне (яки думи знае той) Зото от върха на FUW. Дмитрий е доволен за това, че е успял да убеди НикитУ ЛазарУв да му даде мач за титлата, но това не е всичко, което иска. Ангелов казва, че иска да избере и правила за мача. НикитУ се появява на рампата и казва, че Ангелов прекалява с изискванията си и има късмет, че НикитУ все още не го е изхвърлил от залата след опита за подпалване на шампиона миналата седмица. GM-ът няма намерение да дава на Дмитрий да избере правилата на мача за титлата. Другарят отново контрира и казва, че ще получи Зото както пожелае и е готов да заложи много на линия за целта. НикитУ се замисля и предлага следното: отборен мач тази вечер, в който шампионът Зото и бодигардът на НикитУ – Саша, ще се изправят срещу Ангелов и партньор по негов избор. Ако Ангелов спечели определя правилата на мача за титлата на St.Valentine’s Day Massacre. Aко Зото и Саша спечелят обаче, то в мача за титлата ще е заложена и работата на Ангелов. Другарят приема, след което казва на НикитУ, че след като приключи със Зото ще се насочи към него, изказване, на което НикитУ само се изсмива.

-Reaper defeated Nakren – Накрен идва на ринга видимо нашмъркан и не знаещ къде е. Така той става лесна жертва за Копието и Jackhammer-a на Рийпър.

След мача на ринга се качва и Уинтър. Тя обяснява от името на своя приятел, че НикитУ му е дал нов шанс да затвърди името си в FUW след като е направил грешката да бъде съюзник на Шефката. Сега е време Reaper да се възползва от него. Това е започнал да прави със забождането на Бож във вратата на колата му миналата седмица. Рийпър взима микрофона и казва, че ако Бож не го счита за достоен противник, той ще го накара да повярва, че е такъв. Бож се появява на рампата с превързани ребра и без да каже и дума се засилва към ринга, където двамата с Рийпър се сбиват. Уинтър обаче удря Бож под пояса и той отново е проснат с Копие от Рийпър.

Дарт Радо е зад кулисите и казва, че Биров е направил грешка, намесвайки се в работите му с BK. Радо не се интересува от причините за намесата на Биров, но казва, че ще го срази, след което с Гопер ще приключат започнатото и с BK. Тъмният лорд на сит предизвиква Биров на мач тази вечер, за да му покаже мощта на Тъмната страна и да изпълни обещанието си.

-Bulletproof defeated Ponix – Поникс опитва 460 (яко завъртане от последното въже и пльос върху противника, хъхъ), но Bullet се подмества, след което забива Зашеметител за победата. След мача Bullet кани Поникс в своя Open Invitational Match за St.Valentine’s Day Massacre и противникът му приема поканата. Спортментско държание и от двамата.

НикитУ е в офиса си и е бесен от заплахите на Ангелов. Той казва на Зото и Саша, че иска да се справят с него и с партньора, който си избере. Шампионът обаче казва, че не иска да се бие с Ангелов, след като той се е опитал да го подпали миналата седмица. НикитУ се разкрещява заради страха на Зото и излиза от офиса си.

Вероника е до Алекс Благия зад кулисите. Той я пита на какво се дължи атаката й над Шарлът миналата седмица, при което Вероника отговаря „На интерес”. „Интерес към какво” е следващия въпрос, чиито отговор е „Гърдите й”. Вероника пренебрегва малоумната усмивка на Благия и допълва, че титлата на рамото на Шарлът също я интересува. Вероника иска да стане шампионка и точно затова е наблюдавала Шарлът през последните няколко седмици. Освен това й е помогнала миналата седмица не само, за да предпази гърдите й от нараняване от металния стол на Силвия, но и за да подсигури, че Шарлът ще е шампионка и ще може да защитава титлата си срещу Вероника на St.Valentine’s Day Massacre.

Aсото и Валето пият бира и обсъждат как може човек като Yo The Real да получи шанс за титлата на FUW. Двамата казват, че за доброто на себе си и отборната девизия трябва да оттърват компанията от още един некадърен отбор... и затова мислят да предизвикат Finally Real на мач за SVDM. Валето е много надъхан от идеята, но Асото е по-мълчалив. Когато партньорът му го пита какъв е проблемът, той казва, че имат проблеми с Доби. Валето само казва, че се надява двамата да оправят проблемите си, но се надява това да не повлияе на работата на Асото на ринга. Асото казва, че щом пиенето не е повлияло няма какво друго да успее..

-Birov defeated Darth Rado – Гопер и Нели са край ринга през цялото време. В определен момент от мача BK се показва на рампата със замислено изражение. Гопер се разсейва и не успява да помогне на Радо, когато Биров контрира опит за Chokeslam с ASB (коляно в лицето от място) и печели мача.

Гопер се качва на ринга при партньора си, но вече е късно. Биров е вече извън него и е прегърнал Нели. Двамата са със злобни усмивки на лице, но BK продължава да гледа изпитателно. Радо взима микрофон и кашляйки през маската си казва, че му е писнало и отправя предизвикателство – той и Гопер ще заложат титлите си по двойки на “SVDM” срещу Биров и BK само и само, за да получат шанс да се разправят и с двамата наведнъж. Биров се подсмихва, а BK без да каже нищо се прибира зад кулисите.

Ети е зад кулисите, където среща Шарлът и първата й забележка е „Направи си операция за намаляване на гърдите”, след което обяснява, че след победата си над Уинтър се е замислила дали да не поиска мач за Bra Championship-a. Шарлът обаче казва „Не”, обяснявайки, че след стореното от Вероника миналата седмица тя е тази, която ще се бие за титлата следваща. Ети казва, че всеки си има приоритетите, но Шарлът не бива да я забравя... в случай, че остане шампионка след SVDM.

-Comrade Dmitrii Angelov & NMP defeated ZoTTo & Sasha – Да, NMP се оказва изненадващия партньор на Ангелов. Неколкократният отборен шампион се оказва неоценима подкрепа за главният претендент Дмитрий и двамата успяват да победят, след като Ангелов тушира Саша след Choking Spinebuster.

След мача Ангелов взима микрофон, благодари на NMP и обявява, че мачът му със Зото за титлата ще е 3 Stages of Hell Match! Т.е. ще се печели с 2 от 3 туша. Първо ще се бият в Submission Match, след това в Street Fight и ако резултатът е равен всичко ще приключи с мач със стълби. Това е прието добре от феновете ни, но не и от GM-a ЛазарУв. Той се появява на рампата и почервенял от ярост обявява, че нахалството на Ангелов е стигнало нови висоти и затова следващата седмица другарят ще има още един мач... този път срещу самия НикитУ!

А следващата седмица очаквайте (ако имате интерес, естествено): вече споменатия хипер брутален main event НикитУ ЛазарУв срещу другаря Дмитрий Ангелов, както и отборен мач – Вероника и Уинтър срещу Шарлът и Ети. Това е... другото не се знае още. Потвърдените до момента мачове за FUW St.Valentine’s Day Massacre 2010:
-FUW Championship – 3 Stages of Hell Match: ZoTTo © vs Comrade Dmitrii Angelov
-FUW Bra Championship: Charlotte © vs Veronika
-Open Invitational Match: Bulletproof vs NMP vs Don Juan Nuja vs Ponix vs …

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...