FUW Clash - 07.02.10 (Week 6)


Пак сте с FUW Clash, aз пак съм Неназованият коментатор. Седмица преди първото ни PPV за 2010 e време да разберем какво ще се случи за последно преди St.Valentine's Day Massacre.

Виждаме НикитУ ЛазарУв, загряващ в своята съблекалня... с уиски и покер. Зото влиза в офиса и го пита няма ли намерение да се подготви за мача с другаря Ангелов, на което НикитУ отвръща с „Нали вие със Саша ще сте там?”. След това GM-ът обвинява Зото и Саша за издънката им в отборния мач миналата седмица и казва на шампиона, че не може да промени правилата на мача за SVDM (който е следващата седмица), но няма и намерение. Вместо това НикитУ променя друг мач – казва, че е вкарал и Накрен, и Саша в Open Invitational мача на Bullet против волята им и е променил условието – победителят ще получи мач за титлата. Това било с цел по-висок интерес към мача на "смотаняците". Зото е против, но НикитУ го успокоява, че след като шампионът се справи с Ангелов, никой от тези „нещастници, освен ако не е Саша” няма да го затрудни.

На ринга е Бож с микрофон в ръка. Той казва, че откакто е дебютирал в тази компания не е загубил нито един мач, било той отборен или 1 на 1. Това, че Reaper се е прицелил в него не означава нищо. Постиженията на Reaper досега... не значат нищо. Бож казва, че на SVDM двамата ще се изправят един срещу друг и това ще е моментът, в който Reaper ще трябва да се докаже. Reaper се появява на рампата и казва, че дълго време е чакал за шанс да блесне... и този път няма да го пропусне. Бож завършва с „Единственото, което ще блесне, тъпак такъв, е кръвта ти.”.

Валето е при Алекс Благия и казва, че е време с Асото да приключат с онези малки нахалници от Finally Real и ще започнат още тази вечер с мача 1 на 1 на Асото с Final. В този момент Асото се появява от някъде видимо разтревожен. Казва, че Доби не иска да говори с него и той не знае причината за това. Валето го потупва по рамото и му казва да се концентрира върху тазвечершния си мач.

Veronika & Winter defeated Charlotte & Eti – Ети коства победата за своя отбор, когато без да иска бута Шарлът през въжетата, след което става жертва на Lesbo Kick-а на старата си „колежка” Вероника.

След мача Вероника взима микрофон и казва, че нещата са прости – вместо да се бият с Шарлът на SVDM те могат да отпразнуват празника на любовта заедно и Шарлът ще си остане шампионка. Шарлът обаче отвръща, че ако изборът е да спи с кучка като Вероника или това да заложи титлата си, то боят винаги ще има преимущество. Последната реплика на Шарлът преди да се прибере зад кулисите кърти: „Ако искаш тези гърди... ще имаш шанс да ги имаш само в мач помежду ни”.

Final defeated Asoto – Асото е адски разсеян, може би заради Доби, и определено не е в най-добра форма. Това се оказва от голямо значение, след като Final го просва с Single Snapshot с помощта на въжетата и печели мача. Валето се качва при партньора си и не може да повярва как се е издънил той.

Bullet е в една съблекалня с NMP и Don Juan Nuja, тъй като предстои мач 3 на 3 между участниците в Open Invitational мача. Бившите вече No More Bullets обясняват на Нужа, че не могат да му имат пълна вяра, заради някогашните проблеми между тях и отбора на Nojara/Reaper. Той ги успокоява и казва, че в другия отбор (Ponix, Sasha, Nakren) хората изобщо не се разбират – Поникс ще е проблем, защото не харесва другите двама, а Накрен – защото едва ли ще има вяра на Саша след като вторият предаде Пороци ООД. Bullet и NMP се съгласяват, а Нужа казва само, че въпреки че тази вечер е с тях, на най-прекрасния празник от всички (казва го докато помирисва розата в ръцете си) всеки ще е за себе си и победата ще бъде негова.

Отново сме на ринга, където заобиколен от пластмасови курабии се е настанил Курдавее. Той ни уведомява, че заради добрата работа зад кулисите НикитУ му е позволил от време на време да прави по някое издание на „На по курабийка с Курдавее” и той мисли да направи точно това. Гост е BK. Курдавее го пита за нервите му през последните месеци, проблемите с неуважението от страна на отборните шампиони и завръщането на Биров. BK казва, че му е писнало разни новаци да се бутат в светлината на прожекторите, която е отредена на него. Колкото до Биров – BK казва, че след проблемите им през миналата година се чуди дали да се тревожи, че Биров е наоколо или да се радва. Това води Биров и Нели на ринга. Роденият да бъде бог обяснява, че се дразни от същото – хора като Bulletproof или като Радо и Гопер, които са никои, но се опитват да трупат слава на чужд гръб. Според Биров това трябва да спре, като се създаде опозиция от хората, които наистина са направили нещо за тази компания. Затова Биров предлага на BK поне на SVDM да са единни и за 1 нощ да забравят проблемите си, за да покажат на DLOS кои са звездите в тази компания. Биров допълва и че точно това е изчаквал - шанс да се докопа отново до титла и отново да е на върха на компанията. Колкото и да мрази BK, колкото и да иска да го види да страда, по-важно е връщането на върха. BK размишлява дълго... след което стиска ръката му и казва, че чувствата са взаимни. Биров и BK сключиха съюз! Тогава обаче Дарт Радо и Дарт Гопер щурмуват ринга и ги нападат. Биров успява да се измъкне, но BK става жертва на двоен Chokeslam от шампионите. След това Радо казва, че се радва, че предизвикателството им е било прието и след като е видял колко много Биров е загрижен за своя "партньор" и как му е помогнал сега, не се тревожи за мача на PPV-то.

Bulletproof, NMP, Don Juan Nuja defeated Sasha, Nakren, Ponix – Поникс е туширан от Нужа, след като Саша отказва да се смени с него. Това вбесява Накрен, той шмърка малко сила от под циферблата на ръчния си часовник и налита на Саша. На ринга Нужа се забавлява с тях, но когато се обръща става жертва на Stunner от Bullet и един германски суплекс от NMP, след което бившите отборни шампиони се вторачват един в друг. Залогът вече е голям...

Силвия среща Ети зад кулисите и се изсмива заради това как Ети е прецакала Шарлът без да иска. Ети се доближава и й казва, че може би е било нарочно, след което я предупреждава да стои настрана от нея, за да не я скалпира.

Бож е зад кулисите и точно преди да се качи в колата си (вратата на Голф-а вече е оправена) се обръща и вижда нападащият го за втори път по този начин Рийпър. Бож успява да го прехвърли над себе си и го просва върху стъклото на колата, след което се качва при него и му казва, че едни и същи номера не вървят два пъти. Неподимият припомня на Reaper, че преди повече от 15 месеца той е бил първия в списъка с победени от Бож и ще е хубаво да се подготви за още една загуба в неделя.

НикитУ ЛазарУв излиза за мача си с Ангелов, облечен с кимоно. Той казва, че мачът вече е No DQ мач, след което до него застава личния му бодигард Саша.

No DQ Match: НикитУ ЛазарУв defeated Comrade Dmitrii Angelov – вярвате или не той успя. Саша изнася почти целия мач сам, но няма сили след предния и става жертва на Choking Spinebuster. Тогава обаче Зото влиза на ринга с метален стол и пребива Ангелов, правейки го лесна жертва за главния мениджър. Последното ни шоу преди SVDM приключва със Зото, стоящ със стол и титла в ръце над тялото на претендента.

Финален кард за FUW St.Valentine’s Day Massacre:
-FUW Championship – 3 Stages of Hell Match: ZoTTo © vs Comrade Dmitrii Angelov

-FUW Tag Team Championship: DLOS © vs BK/Birov

-Boj vs Reaper

-FUW Bra Championship: Charlotte © vs Veronika
-AVP vs Finally Real
-Open Invitational Match: Bulletproof vs NMP vs Ponix vs Nakren vs Don Juan Nuja vs Sasha

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...