FUW Clash - 21.02.10 (Week 8)

+ Вие отново сте с Clash, а в спортната зала "Васил Левски" всички са на крака. Червени фойерверки гърмят в залата. Точно така - започваме с празненството по случай спечелването на FUW титлата от другаря Дмитрий Ангелов. Той е на ринга и приема поздравления както от млади фенове, така и от класически "червени" баби, които се радват, че "тЕхно момче" е станало шампион. НикитУ ЛазарУв обаче прекъсва идилията. GM-ът се появява на рампата и казва на Ангелов, че с нападението си на PPV-то (Ангелов преби НикитУ в началото на SVDM) шампионът е прекалил. Точно затова ЛазарУв прекратява празненството на Ангелов и праща охрана на ринга, за да ескортират шампиона от залата. Публиката освирква, но Дмитрий ги успокоява и решава да не прави сцени, а напуска залата с гордо вдигната глава. НикитУ казва, че охранителите ще го ескортират до дома му, а пък по-късно тази вечер Зото ще даде интервю на ринга.

+ Алекс Благия интервюира Reaper зад кулисите. Интервюира е малко преувеличено, защото Reaper само стои със злобен поглед, а Уинтър говори вместо него. Тя казва, че след като той е сторил немислимото и е победил Бож на SVDM сега е време да получи заслуженото му място сред главните лица в компанията. Според него (казва тя) победата над Бож означава едно - Reaper е постигнал нещо, което никой друг не е правил и това трябва да му донесе мач за титлата на FUW... възможно най-скоро.

-Sasha vs Ponix (без победител) - Саша е разконцентриран заради нещо и Поникс контролира мача с разни подскачащи движения. Той успява да изхвърли доста по-големия от него Саша извън ринга, но тогава става нещо странно. Саша бърка в джоба на панталоните си и вади GSM. Изглежда някой му звъни по време на мач... Саша вдига, изражението му става още по-разсеяно и дори леко недоволно, след което той си тръгва. Докато Поникс гледа към него, Накрен изскача от публиката, качва се на ринга и напада high-flyer-a в гръб. След един СкречDOG Поникс е оставен да лежи в безсъзнание, а Накрен леко забърсва бялото от носа си...

+ Биров е в съблекалнята си и е впил доволен поглед в отборната си титла. При него влиза BK и двамата се споглеждат злобно за няколко секунди, преди Биров да проговори. Той казва, че е невероятна ирония да е отборен шампион с най-големия си враг в тази компания... отново. BK му казва да не се оплаква, а да се радва, че вече има титла на кръста си. Според The Underclass Hero ако двамата се опитат да са на една вълна ще могат да постигнат целта си и отново да са на върха на компанията, пречейки на разни млади изцепки да се доберат до там. Биров казва, че може и да успеят, стига BK да се постарае да подобри посредственото си представяне на ринга. Преди двамата да се скарат в съблекалнята влиза Нели, извинява се, че прекъсва интимния им момент, и им съобщава, че Dark Lords of the Sith са поискали реванша си за тази вечер. Имаме назначен мач за отборните титли!

+ Ети влиза в съблекалнята на Шарлът и казва на шампионката, че е дочакала реда си за мач за титлата. Шарлът се съгласява, казвайки, че след като е приключила с Вероника, няма против новата й противничка да е Ети. В този момент Вероника също нахлува в съблекалнята на Bra шампионката и я напада в гръб. Ети дори не се опитва да се намеси, а само се усмихва и излиза, тъй като я чака мач. Вероника оставя Шарлът след няколко удара и също излиза от съблекалнята й, а шампионката остава да лежи в несвяст. Силвия е вече на ринга, за да се разправи с някогашната си приятелка Ети, която също излиза на ринга. Чака ни мач 1 на 1 в нашата девизия за едноглави човешки същества...

-Eti defeated Silvia - Към края на мача Силвия вдига Ети за F5, но докато се опитва да я нагласи на раменете си, краката на Ети удрят съдията. Докато той се опитва да се съвземе, Ети успява да се докопа до дебелия учебник по биология, който преди мача е поставила върху една от сглобките на въжетата. Тя удря Силвия в главата с учебника и бившата репортерка я изпуска от ръцете си. Ети не губи време, ами нанася втори удар в главата с учбника-тухла, след което го хвърля извън ринга и опитва туш. Съдията вече е осъзнал къде е и отброява до 3.

Ети вдига ръце след мача с усмивка на лице, но Вероника дотичва до ринга и я напада в гръб, след което я изхвърля навън. Вероника взима микрофон и казва, че никой "няма да получи Шарлът" преди нея. Шампионката идва на ринга! Изглежда се е съвзела след атаката зад кулисите и сега връща услугата на Вероника, просвайки я само с 1 удар!

+ Камера ни показва съблекалнята на AVP, където Валето е вдигнал страхотен скандал на Асото, че губят мач след мач заради разсеяността на Асото. Той пък отвръща, че в момента в живота му има по-важни неща от мачовете в FUW (визирайки проблемите с Доби Т). Валето казва, че безсмислените скандали между партньора му и приятелката му не са по-важни от успеха на AVP, на което Асото отвръща тихо с "Но бремеността на Доби е." и излиза от съблекалнята. Моля?!?

+ Дойде време за интервюто със Зото. Курдавее е на ринга и нагъва курабийки, а бившият шампион идва на ринга при него. Курдавее го поздравява за успешното шампионство. Зото не казва нищо. Курдавее продължава с въпроси за това как се чувства Зото след загубата на титлата и след бруталния мач срещу Ангелов. Зото не отговаря, а вместо това се люлее на място без да каже и дума. Курдавее вече не знае какво да прави, а курабийките са на привършване... тогава се появява НикитУ ЛазарУв, който застава срещу шампиона и му обяснява, че разбира как се чувства Зото. НикитУ разбира депресията на бившия шампион и казва, че знае как да му помогне да оправи настроението си. ЛазарУв позвънява на охранителите, които ескортираха Ангелов до дома му и им казва да доведат шампиона обратно в залата, защото... тази вечер той ще защитава титлата си в мач реванш срещу Зото! The Choco Addict изведнъж живва и дори леко се усмихва, а НикитУ го прегръща и двамата се прибират зад кулисите.

Докато са зад кулисите НикитУ среща Шарлът, която пие изнервено вода от членоподобната чешма пред женската съблекалня. GM-ът ни се спира при нея и му казва, че му е писнало от постоянните женски скандали, които му се налага да слуша в последно време. Затова той ще даде възможност на жените в FUW да се разберат с бой, а не с думи. НикитУ назначава мач от 6 души за Bra Championship-a за 7 март, ден преди празника на жената: Шарлът ще защитава титлата си срещу Вероника, Ети, Нели, Силвия и Уинтър, т.е. всички момичета в FUW без изглежда възпрепятстваната Доби...

+ Отново сме на ринга. Yo The Real е там и е готов за предизвикателство от най-новото лице в компанията - Лука Пейн (с ударение на А-то... да ви е...). Лука излиза на рампата с някакви костюмоподобни одежди, които сваля само с няколко движения и остава по по-обичайно за кеч мач облекло - дълги панталони и elbow pad-ове. Йо кима на Файнъл, който е извън ринга и му казва, че това ще е лесен мач.

-Luka Pain defeated Yo The Real - Изглежда Йо грешеше. Феновете са изумени от представянето на двамата кечисти. Йо взима предимството към края, но Лука казва на съдията, че Файнъл се опитва да се намеси. Докато рефера гледа Файнъл, Лука рита Йо под пояса, след което го довършва с Backstabber и взима победата. Феновете освиркват новака докато се прибира зад кулисите, но на него като че ли не му пука много.

+ NMP се среща случайно с Bulletproof зад кулисите. Двамата стоят известно време без да кажат и дума, след което Bullet протяга ръка за ръкостискане и поздравява NMP за победата в Six-Men мача на SVDM. Мач, който Bullet предложи. NMP пита дали всичко между тях е ОК, а Bullet само потвърждава и пожелава успех на NMP когато реши да поиска спечеления си мач за титлата (правилата на Six-Men мача гласяха, че победителя ще получи мач за FUW титлата).

+ Aлекс Благия има нов гост - този път това е Бож! Алекс казва на Бож за интервюто си с Рийпър от по-рано тази вечер и че той смята, че заслужава мач за титлата на FUW. Бож мълчи известно време, след което казва, че е съгласен! Според Бож, Рийпър наистина е постигнал адски много побеждавайки го и наистина заслужава шанс. Алекс е изненадан от признанието на Бож и го пита какво следва и дали има намерение да си даде почивка подобно на Xtreme, както спомена наскоро. Бож казва, че след първата си загуба се е замислил сериозно върху това и дори е потърсил Xtreme, за да го попита дали се чувства по-добре сега, когато е далеч от FUW, но... не е успял да го открие. Благия е изненадан. Бож казва, че той също е бил изненадан, когато се е оказало, че откакто Xtreme напусна компанията никой от познатите му не го е виждал и малкото хора, които са загрижени за него, са сериозно разтревожени. Бож казва също и че ще проучи този въпрос и ще ни държи в течение.

+ Дарт Радо и Дарт Гопер са вече на ринга. Дарт Радо обяснява пъшкайки на микрофона, че победата на Биров и BK е в следствие на това, че просто Тъмната страна на Силата не е била достатъчно силна в този момент и не е била с DLOS. Гопер взима микрофона, почесва се по носа, размазвайки грима си леко, и казва, че тази вечер титлите се връщат в ръцете на най-могъщия отбор в историята. Той е прекъснат от музиката на Биров, който излиза на рампата заедно с Нели. След него се появява и BK и сме готови да започнем.

-FUW Tag Team Championship: Dark Lords of the Sith (Darth Rado and Darth Goper) vs Birov/BK (c) - Изтощителен мач и за двата отбора, достоен за главна атракция на шоуто. Към края Биров става жертва на Chokeslam от Дарт Радо, който след това насочва вниманието си към BK. Гопер хваща BK в гръб, но Нели се качва на въжетата и разсейва боядисаният в оранжево и черно кечист. Така Гопер отпуска леко хватката и когато Радо се опитва да просне BK с ритник в лицето, той се измъква от ръцете на Гопер и Радо нацелва собствения си партньор! BK го обръща, рита го в корема и го просва с PunX_n0t_DeaD за победата. Титлите бяха защитени.

След мача BK дава на изправящия се Биров неговия колан и му се усмихва нагло. Изглежда BK "подобри" представянето си, точно както Биров искаше. Двамата обаче не са приключили. Биров слиза от ринга и качва там по един стол. Той и партньорът му ги взимат и смазват първо главата на Гопер, а след това и каската на Радо, счупвайки я за втори път. Шампионите хвърлят столовете и се прибират зад кулисите.

МАЛКА ОБЯВА: Добре изглеждащ селянин, търси зарибена по FarmVille потребителка на Facebook, за съвместен живот. Предлага й площ от 5 декара, 2 прасета и 10 кокошки в замяна на плътски удоволствия. При по-продължителна връзка ще й даде да ползва трактора. За контакти: 1-800-ЕБАЛСЪМВИ

+ НикитУ ЛазарУв е вече около ринга, когато Зото идва там. Той е готов за своя мач реванш. Камера ни показва картина от паркинга пред хотел "Елбрус", който е на метри от залата. Колата с Дмитрий Ангелов спира и той излиза, заобиколен от охранителите, които му залепи НикитУ. Те обаче остават край колата, а той съсредоточено се насочва към залата. Зото вече изтръпва от напрежение на ринга. Камерите отново се прехвърлят на Ангелов, който вече е влязал през задния вход. Няколко метра навътре в коридора обаче той е повален! Reaper напада шампионът с метална тръба! Няколко удара по главата и Ангелов пада на пода в безсъзнание. Reaper поглежда към тялото му, към колана, а накрая и към камерата, след което излиза от залата. Зото се оглежда неразбиращо на ринга, а НикитУ е в шок. Изглежда... мач за титлата няма да има.

1 коментар:

  1. Аа...човек...какви са тия урочасвания за Доби..!Рано й е още!
    Me-rulz as usual :P

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...