FUW Clash - 28.02.10 (Week 9)

+ НикитУ ЛазарУв и Зото са на ринга. Главният мениджър казва, че не знае какви са причините за атаката на Рийпър миналата седмица, но ще разбере. НикитУ също така казва, че проваленият мач за титлата от миналата седмица все пак ще се състои... тук и сега! И то независимо от състоянието на Ангелов. Зото се подготвя за мача си, но вместо Ангелов на рампата се появява NMP. Той казва, че на SVDM е спечелил мач за титлата и иска този мач тази вечер. НикитУ не знае какво да направи, но в крайна сметка изпраща Зото зад кулисите. Бившият шампион не е доволен, а отчаяното изражение отново се връща на лицето му. ЛазарУв се обръща към NMP и му казва, че това, че е спечелил мач за титлата не значи, че може да го поиска във всеки един момент. Мач между NMP и Ангелов ще има, но НикитУ нарежда той да НЕ е за титлата. И нещо повече - този мач ще започне веднага. НикитУ се прибира зад кулисите, а на ринга идва шампионът Ангелов. Не е ясно какво е състоянието му след атаката на Reaper миналата седмица.

-NMP defeated Comrade Dmitrii Angelov - Изключителен мач, в който и двамата дават всичко от себе си за победата. NMP опитва да заключи Crossface, но е преобърнат и ръката му попада в Hammer and Sickle (Armbar) хватката на шампиона. NMP обаче успява също да контрира, като завърта Ангелов върху тепиха и го задържа за отброяване до три.

След мачът Ангелов и NMP си стискат ръцете, а NMP хвърля един поглед на FUW титлата, която другарят държи. НикитУ ЛазарУв отново се появява на рампата и смеейки се съобщава, че мачът е бил наистина впечатляващ, но има изненада - Зото все пак ще получи реваншa си... и то тази вечер. Дмитрий започва да крещи на ринга, но това не променя нищо...

+ Ети е в женската съблекалня и обяснява на един от нашите оператори (или по-точно на камерата му), че от всички участнички в мача за Bra Championship-a следващата седмица само тя и Уинтър не са държали титлата досега. Точно затова сега тя ще е най-фокусирана в това да стане шампионка. В този момент зад нея се появява Нели и й казва, че ако тя не спечели титлата тази вечер би се радвала само на победа на Ети. И все пак я предупреждава, че ако се изпречи на пътя й ще я отнесе като абитуриент бутилка с водка. Бившите партньорки в Birov's Bitches Coalition се споглеждат само за секунда, след което Нели излиза от съблекалнята.

+ Валето влиза в съблекалнята на AVP и се извинява на Асото за миналата седмица и казва, че ще направи всичко възможно, за да го подкрепи в този труден момент. Той дори подарява на Асото бебешка количка, като казва, че от хлапето ще стане добър кечист някой ден. Асото се усмихва и двамата партньори се прегръщат приятелски. Изглежда вече всичко е ОК... освен факта, че Доби е бременна.

+ Накрен излиза на ринга, забърсвайки невинно нос. Той взима микрофон и казва, че ребрата му са пострадали сериозно по време на шесторния мач на SVDM и вината за това е на Поникс. Накрен предизвиква Поникс на мач, а той моментално се появява на рампата, надъхан да отмъсти за атаката миналата седмица.

-Nakren defeated Ponix - Саша се появява, отново с не особено радостна физиономия, и помага на Накрен, докато той отвлича вниманието на съдията. Поникс получава Big Boot и Smoking DDT, след което Накрен само го тушира наготово.

След мача Накрен започва да подскача от кеф наляво-надясно, но Саша не споделя ентусиазма му, а само вдига телефона си, казва няколко думи и затваря. Накрен пък започва да рита Поникс. Bulletproof обаче се затичва към ринга и прогонва Накрен и Саша оттам, след което проверява състоянието на пребития паркур.

+ НикитУ ЛазарУв е в офиса си, а срещу него стои странно изглеждащ мъж. Мъжът разпалено убеждава GM-а, че трябва да бъде нает като кечист и че препоръките му са безупречни, но според НикитУ този, който е писал препоръките е "луд, ненормален, побъркан психопат", каквото и да значи това. В този момент в офиса влиза Бож и сяда на бюрото на НикитУ. Бож казва, че трябва да говорят за изчезването на Xtreme. НикитУ казва на странния мъж да излезе и че ще говорят по-късно, а мъжът само се усмихва на Бож преди да ги остави насаме. Бож се учудва и предполага, че мъжът го сваля, но НикитУ му казва да престане с глупостите и да каже каквото има да казва. Бож това и прави - търсил е Xtreme цяла седмица и се е убедил, че никой не го е виждал или чувал откакто е напуснал FUW преди няколко седмици. Следователно: с него има проблем. НикитУ казва, че не го интересува, защото Xtreme е напуснал по свое желание и сега не е служител на FUW. Toчно поради тази причина ЛазарУв няма намерение да предприеме нищо. Бож казва "Така ли? Ще видим..." и с отвратено лице напуска офиса на шефа.

+ Finally Real излизат на ринга в горе-долу весело настроение. Те пляскат ръцете на феновете по пътя към ринга сякаш са на митинг на БСП. Двамата младоци се качват на ринга и казват, че е време глупостите и смешките да приключат. Те припомнят с кратко видео победата си над AVP от последното PPV (St.Valentine's Day Massacre) и казват, че след нея е време да се върнат на основната си цел - отборното злато. Йо казва, че го боли, че от адски много време двамата с Файнъл не са държали титлата по двойки, въпреки че неколкократно са имали шансове да станат отново шампиони. Затова двамата отправят предизвикателство към Биров и BK за мач още следващата седмица. Биров и BK идват на ринга и оглеждат младоците. BK казва, че точно за това говори. Още от края на 2008-а младоци като тях се опитват да вземат мястото на истинските звезди като него. "И мен", намесва се Биров. BK продължава, обяснявайки, че някои са успяли - хора като Другаря Ангелов и Зото. И все пак... не било правилно. За това BK казва, че нямат намерение да дават на младоците шанс за златото, защото те не заслужават подобна възможност. Когато BK им обръща гръб обаче, Йо и Файнъл смъкват панталоните му и го бутат към Биров. От сблъсъка Биров изпада извън ринга, а BK бързо става жертва на два moonsault-a от Finally Real. Биров се качва на ринга, откъдето те вече са се махнали, взима микрофон и казва, че стореното току що не променя нищо и те все още няма да получат мач за титлата. Това охлажда ентусиазма на Йо и Файнъл и те не си тръгват толкова доволни колкото им се искаше, въпреки овациите на феновете.

+ Зото е зад кулисите, а Уинтър му обяснява, че независимо кой ще спечели главния мач, Reaper ще тръгне след него. Рийпър я избутва леко назад и казва сам на Зото, че за него ще е по-добре да загуби мача за титлата, за да не се срещат един срещу друг. В този момент Дмитрий Ангелов, който минава близо до мястото на събитието, хвърля титлата си на пода и напада Рийпър в гръб. Зото дори не се опитва да се намеси, а се оттегля с лека усмивка на лице, вадейки шоколад от джоба си. Идва охрана и разтървава шампиона от Рийпър.

+ Силвия и Ети вече са на ринга. По нареждане на НикитУ двете ще се изправят срещу Вероника и Нели, които една след друга също идват на ринга. Специален съдия на мача е Уинтър, а Шарлът се появява на рампата, за да наблюдава мача.

-Nelly & Veronika def. Silvia & Eti - Силвия и Ети, които имаха мач миналата седмица, не успяват да се сработят, докато Вероника и Нели някак си успяват да се изтърпят и печелят мача, след като Ети е туширана от Вероника след Lesbo Kick. След мача Шарлът идва на ринга и просва всяка една от противничките си за следващата седмица, включително и специалната съдийка Уинтър.

Информация: FUW иска да обясни на всички фенове на Star Wars, че липсата на Дарт Радо и Дарт Гопер се държи на столиранията от страна на Биров и BK миналата седмица. Злите лордове на Тъмната страна на Силата ще се върнат когато главите им се оправят... не, това не звучи добре, те едва ли ще се оправят някога. Да речем, че ще се върнат когато могат сами да си стоят на краката.

+ Bullet дава интервю на Курдавее зад кулисите, обяснявайки му как подобрява уменията си чрез тренировките си в академията на МВР. Той казва и друго - не се сърди на NMP за това, че е спечелил мача на St.Valentine's Day Massacre, но е бесен на Саша, че му е коствал победата (Саша измъкна Bullet от ринга, малко преди NMP да накара Дон Жуан Нужа да се предаде). Bullet казва, че има предизвикателство за отправяне, когато NMP се намесва в интервюто. Той взима микрофонът и казва, че независимо кой спечели в мача Зото-Ангелов следващата седмица той иска мачът си за титлата. Това какво иска Рийпър не го интересува, интересува го само да иде на върха. Bullet взима микрофона от някогашния си партньор и му казва, че и той има важни неща за казване, на което NMP отговаря само с "Добре, добре..." и изчезва нанякъде.

+ Бож тъкмо е на път да напусне залата, когато го спира мистериозния мъж от офиса на НикитУ. Той се представя като D.H.Pezeveng (уат да фак?!?). Pezeveng казва на Бож, че може би има информация за местонахождението на Xtreme, но за съжаление не е служител на FUW все още и не се чувства комфортно да споделя такава информация с непознати. Бож го хваща за гърлото, но Пезевенг му бърка в очите, след което го просва с Clothesline и му казва, че може би ще говорят отново следващата седмица... стига Бож да се държи по-спокойно.

+ Зото вече е на ринга. Там идва и Ангелов, за когото това ще е втори мач тази вечер, като той все още страда от атаката на Рийпър миналата седмица. Преди да започне мачът на ринга идва и НикитУ Лазарув, сваля сакото си и... отдолу виждаме тениска на рефер! НикитУ взима микрофон и казва, че той ще е специален съдия на мача, за да "няма нищо нечестно". Really?

-FUW Championship (Special Guest Referee: NikitU LazarUv): ZoTTo vs. Comrade Dmitrii Angelov (c) - Зото лесно поема контрола, имайки предвид изтощението на шампиона. Първият опит за туш идва след Chocolate Spinebuster, но Aнгелов се повдига. НикитУ не може да повярва и дава на Зото метален стол. Ангелов обаче успява да го види и рита стола в лицето му. ЛазарУв заплашва Ангелов, че ще го дисквалифицира, но за това получава Choking Spinebuster от шампиона! Зото обаче издебва Ангелов в гръб и този път успява да го просне със стола. Опитва туш, но няма съдия. Зото крещи за нов съдия и на ринга идва такъв. Едно, две... Ангелов се повдига. Зото не може да повярва. Той наглася стола в средата на ринга, вдига Ангелов и го засилва към въжетата, хваща го за Chocolate Spinebuster.. не! Ангелов се спира навреме и забива коляно в лицето на Зото. Choking Spinebuster за претендента върху металния стол! Дмитрий ляга за туш, съдията брои до три и титлата бе запазена. Другарят слиза от ринга и вдига пояса си, а на ринга Зото се превива след бруталния сблъсък на гръбнака му със стола.

Reaper се появява на рампата, но шампионът се обръща навреме и го вижда. Reaper дава знак с ръка, че ще обезглави Ангелов, а Дмитрий само вдига титлата си в отговор, а с другата приканва Reaper да пристъпи напред. Той обаче не го прави, а се прибира зад кулисите, а ние приключваме шоуто с близък кадър на изтощеното лице на шампиона. Бъдете с нас и следващата седмица!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...