FUW St.Valentine's Day Massacre 2010 - 14.02.10 (Week 7)


Добре дошли на първото ни PPV за 2010-а, да се надяваме не и последното, че с тези сесии, икономическа криза и болки в черния дроб може и да не стигнем до второ. Както и да е, дойде време за 6 PPV кюълити (демек много яки) мача. Преди това обаче виждаме НикитУ ЛазарУв, стоящ на рампата с микрофон в ръка, докат черният му костюм лъска от светлините на прожекторите.

-Дойде време за първото ни платено (да бе) шоу за 2010! Аз, тъй като съм много умен и готин, успях да върна на компанията предишния й блясък след като станах нейн едноличен главен мениджър. Аз съм и този, който миналата седмица победи главния претендент за титлата Дмитрий Ангелов. Аз съм НикитУ ЛазарУв, вашият домакин тази вечер и ви пожелавам приятно прекарване!

ЛазарУв тъкмо е приключил когато зад него се появява Дмитрий Ангелов със стол в ръка! Той удря GM-a право в лицето, след което го вдига и го просва върху апаратурата край рампата с Choking Spinebuster. Саша излиза заедно с няколко охранителя, които прибират Ангелов зад кулисите, докато бодигардът на НикитУ проверява състоянието му. Какво начало... ние обаче трябва да започваме с мачовете.

+ Шарлът стана Bra Champion на FUW Ultimate 2009 и още в началото на годината проблемите й с бившата шампионка Силвия продължиха. Стигна се дори до 2 мача между двете, един прекъснат от намеса на Уинтър, а вторият приключил с победа за Шарлът. През тези седмици обаче Вероника не спираше да наблюдава шампионката и дори се намеси решаващо във втория й мач със Силвия, след което просна Шарлът с метален стол и й даде целувка за "лека нощ". В интервю Вероника сподели, че има интерес не само към титлата на Шарлът, но и към самата нея и дори й предложи вместо да имат мач помежду си за титлата Шарлът да остане шампионка, но да спи с Вероника. Шарлът отказа и заяви, че има намерение да запази титлата си срещу неочакваната си фенка.

Вероника излиза на ринга под звуците на „Отличен 6” на Тони Стораро. Тя е по-разголена от обикновено, изглежда се надява да може да се наслади на тялото на противничката си. А ето я и нея – стабилногърдестата Bra шампионка на FUW Шарлът, чийто полубоксови ръкавици са вече на ръцете й. Вероника праща въздушна целувка на шампионката и мачът започва.

-FUW Bra Championship: Veronika vs. Charlotte © - Вероника на няколко пъти опитва да е близка с противничката си по неправилния за кеч ринг начин, но Шарлът винаги се измъква. В края на мача дребна грешка оставя Шарлът открита и тя получава Lesbo kick, но Вероника вместо да я тушира палаво се облизва към публиката, след което ляга върху шампионката и я целува! Шарлът се свестява след само няколко секунди на визуално удоволствие, блъска Вероника от себе си, след което забива юмрука си в лицето й! Нужно е само да я преобърне и тушира за победата. Титлата е запазена.

+ Зад кулисите сме където Алекс Благия е готов за интервю с Рийпър.
Алекс: Мачът, който ти доста явно показа, че искаш, е тази вечер, РийпърЕ. Какви са мислите ти преди това?
Reaper: ... (мълчи, намесва се Уинтър)
Уинтър: Мислите му, Сашо, не те засягат. Важното е, че тази вечер Бож ще бъде победен за пръв път в кариерата си. (Биров се появява от някъде, галейки замислено няколкоседмичната си брада)
Биров: Хаха, така ли? Преди повече от година имах удоволствието да се сблъскам с Бож на Ultimate 2008. И загубих. Отне титлата ми. Отне достойнството ми. Отне разсъдъка ми. И сега ти (посочва Рийпър) си мислиш, че ще го победиш само защото искаш да се докажеш? Повярвай ми... нужно е много повече, за да се справиш с него. Сега ме извинете, нищожества... Звездата трябва да върви. Ще ставам отборен шампион тази вечер.

+ През изминалата година се случиха доста неща - AVP се обърнаха срещу своя приятел Поникс и Дон Курлеоне и дори ги победиха на FUW Ultimate 2009, за да сложат край на отбора им. Оттогава обаче двамата подскачащи дегустатори на бира отново станаха добри хора, но пък се появи страничен фактор - проблемите между Доби Т и Асото. Finally Real пък имаха успешна година - започнаха като отборни шампиони, след това пък принудиха с победа Reaper и Nojara да спрат да бъдат отбор. Нито AVP, нито Finally Real са били отборни шампиони през последните 6 месеца, така че може би този мач ще им даде така желания title shot...

Finally Real идват на ринга под аплодисментите на публиката, а след тях се появяват и AVP. Асото все още изглежда нервен, най-вероятно заради Доби. Валето го пита дали е добре преди мача, след което дава знак на съдията да бие гонга.

-Finally Real (Yo The Real & Final) vs. AVP (Asoto & Valeto) – Валето се сменя с Асото след сериозен побой от младежите. Асен набира инерция, просвайки ту Файнъл, ту Йо. Когато си наглася Файнъл за Shooting Star Press обаче на рампата се появява Доби Т, за да го аплодира. Асото се заглежда в нея и това дава време на Файнъл да го хвърли от третото въже в средата на ринга! Файнъл скача върху Валето, а Йо довършва Асото със Highway to Reality (нагло откраднат и преименуван Styles Clash), за да вземе победата за своя отбор.

След мача Доби Т не може да повярва какво е сторила току що, а Валето гледа сърдито ту нея, ту смазания си партньор. Но нас личните им проблеми не ни интересуват.

+ Прехвърляме се зад кулисите, в офиса на НикитУ.
Зото: Е? Жив ли е?
Саша: Жив е, уе. Диша. Псуваше малко докато го качваха в линейката, ама с някакви малоконарски псувни, не ги разбрах.
Зото: И ти ще стоиш и ще си пушиш?
Саша: Не, имам мач сега.
Зото: Не само имаш мач, Саша! Титлата ми е заложена тази вечер срещу онзи побъркан комунист Ангелов! Разбираш ли? НикитУ ми трябваше около ринга! Ти ми трябваш там!
Саша: Зото, баче... аз съм охрана на Ник, не на теб. Успех в мача.
Зото: Дано препушиш, отрепко!
Сопнатият шампион излиза от стаята, а Саша трябва да направи същото, защото е време за Open Invitational мача.

+ Преди няколко седмици Bulletproof дръпна реч на ринга на FUW, в която каза, че младите хора тук не получават шанс да блеснат и затова организира Open Invitational Match, в който всеки желаещ да се включи. Един по един Don Juan Nuja, NMP и Ponix обявиха, че ще участват, а миналата седмица НикитУ добави Накрен и Саша в мача, нещо като наказание за двамата. Той обаче даде и подарък на участниците - победителят от мача ще получи мач за титлата на FUW. Въпросът е кой ще победи.

Eдин по един участниците в мача идват на ринга, като най-накрая се появява и самия Саша. Правилата са ясни – шест участника, първият, отбелязал туш или предаване печели мач за титлата.

-Open Invitational Breakthrough Match: Ponix vs. NMP vs. Bulletproof vs. Don Juan Nuja vs. Nakren vs. Sasha – ...към края на мача Поникс се стоварва с цялата тежест на тялото си върху Накрен, който лежи от изтощение (и от замайване от разните прахчета) върху коментаторската маса. Двамата са аут, но на ринга боят продължава. No More Bullets се обединяват срещу останалите двама и ги изхвърлят от ринга, след което продължават 1 на 1. Bulletproof опитва Зашеметител, обаче е хванат за краката от Саша и измъкнат извън ринга. Нужа пък се опитва да просне NMP с ритник в лицето, но Мирчев го предусеща, обръща се навреме и хваща Нужа в Crossface. Докато Саша успее да се качи на ринга Нужа вече се е предал, правейки NMP победител.

След мача Саша напада NMP, но Bullet се връща на ринга и го просва със Зашеметител, след което поглежда бившия си партньор замислено, но не го поздравява за успеха, а слиза разочарован от ринга.

+ Бож е непобеждаван в FUW вече 15 месеца. В последната половин година това предизвика гладът на противниците му и всеки се опитваше да го победи, за да бъде познат като човекът прекратил серията. Рийпър пък получи втори шанс да се докаже в FUW след като се бе замесил с Шефката и Пороци ООД. Негова цел моментално стана Непобимата спортна легенда на Пазарджик. След едно Копие, забило Бож във вратата на Голф-а му, Рийпър успя да убеди противника си, че е достоен да се изправи срещу него на PPV. Дали обаче ще успее да довърши работата...

Алекс Благия настига Бож зад кулисите и го пита готов ли е за мача си. Бож не отговаря, а вместо това показва гърба си, на който има нова татуировка – „Непобеждавано пазарджишко говедо”. Reaper вече е на ринга с Уинтър, а след него се появява и Бож. Когато вижда публиката самоуверена усмивка се появява на лицето му. Време е мачът да започне.. но съдията гони Уинтър! Той я праща зад кулисите, за да не се меси, тя не е доволна, но Рийпър й казва да се прибере.

-Reaper vs. Boj – Тежък и дълъг мач с множество атаки и опити за тушове. Рийпър опитва Копие в края, но Бож се подмества и главата на мускулестия звяр се забива в сглобката на въжетата. Бож опитва БОЦ, но Рийпър хваща крака му, завърта го, след което успява да го просне с Копие. Вдига го за Jackhammer, но Бож се измъква и пада зад него. Пак опитва БОЦ, но Рийпър този път се навежда, след което хваща отново Бож за Jackhammer и го просва. Неуспешен опит за туш! Бож се повдига. Рийпър започва да дебне. Засилва се за Копие, но този път е засечен с БОЦ! И той обаче се повдига. Бож го вдига и го качва на въжетата. Приготвя си го за Superplex, но Рийпър контрира. Вдига Бож докато стоят на въжетата и го просва с Jackhammer от тази височина! Опит за туш... и току що серията на Бож беше прекратена от Рийпър!

Той не може да повярва, но задоволството личи на лицето му. Бож току що загуби първи мач откакто е в компанията след 22 поредни победи! Уинтър идва на ринга и прегръща с усмивка Рийпър, докато феновете ни не вярват на това, което са видяли току що. Сега обаче е време е за мач за отборното злато, нека видим как се стигна дотук...

+ Dark Lords of the Sith са шампиони вече няколко месеца. Те успяха да се справят неколкократно с Finally Real и AVP, като същевременно се спречкаха с BK, обяснявайки му, че е станал посредствен. Той отвърна с атака, те направиха същото. Това доведе до поява от страна на Биров, който изненадващо защити стария си враг, а след това сключи временен съюз с него. По този начин двамата приеха предизвикателството на Дарт Радо и така се стигна до мачът тази вечер.

Биров излиза пръв, придружаван от Нели, а след тях се появява и BK. Двамата не изглеждат особено доволни да се видят, но вниманието им се пренасочва към излизането на противниците им – Дарт Радо и Дарт Гопер.

-FUW Tag Team Championship: Birov/BK vs. Dark Lords of the Sith (Darth Rado & Darth Goper) © - Биров и BK имат проблем в сработването. Към края на мача Нели се опитва да отвлече вниманието на младия Гопер, докато Радо става жертва на PunX_n0t_DeaD. Гопер обаче успява да спаси мача и титлите, но е нападнат от Биров. Радо става на крака и опитва да удари Биров, но той прикляка и Гопер е повален от собствения си партньор. BK се нахвърля върху Радо, но през това време Биров започва да дебне The Underclass Hero! Когато BK се обръща Биров се засилва към него, но BK отскача встрани и партньорът му просва Радо с ASB. Коляното на Биров разбива маската му и докато той се осъзнае BK го довършва с PunX_n0t_DeaD. Биров скача върху Гопер и съдията преброява до три, правейки Биров и BK новите отборни шампиони!

Двамата взимат титлите и излизат извън ринга без да си кажат и дума, а ние се прехвърляме към последния ни мач. Реваншът след главния мач на FUW Ultimate 2009 – Зото срещу Ангелов!

+ Първата среща между двамата бе преди 8 месеца на The First Anniversary Show, където двамата се бориха със зъби и нокти на върха на една стълба за Money in the bank куфара. Зото победи, а по-късно използва куфара, за да стане шампион. По-късно обаче другарят Ангелов спечели Gold Rush турнира и си спечели мач за титлата на FUW Ultimate 2009. Там обаче бе победен нечестно, след като НикитУ помогна на Зото. Ангелов не пожела да остави нещата така и се опита да подпали Зото. Това му осигури мач за титлата. След това спечели и отборен мач и получи възможността да определи правилата на този мач и той реши - Зото ще трябва да мине през Ада, за да остане шампион...

Саша не е край ринга, няма го и НикитУ. Под овациите на публиката се появава претендентът Дмитрий, а след него се появява и Зото, нервно нагъващ две „Милки” с лешници едновременно.

-FUW Championship – 3 Stages of Hell Match: Comrade Dmitrii Angelov vs. ZoTTo © - първата фаза на мача протича по очаквания начин – Ангелов опитва хватка за предаване след хватка за предаване, а Зото се старае да е близо до въжетата. В един момент обаче той опитва Sharpshooter и Ангелов е на път да се предаде. Все пак другаря достига до въжетата. Зото опитва да го хване отново, но е заключен в Hammer&Sickle (модифициран armbar) и... се предава! Шампионът губи първият туш! Започва обаче втората фаза – Street Fight. Столове, бухалки и бодлива тел вземат участие в мача и двамата противници са разкървавени. Ангелов се подготвя за Choking Spinebuster върху маса, но Зото бърка в очите му, след което го просва със своя Choco Spinebuster върху масата и го тушира! Резултатът е 2 на 1. Титлата вече виси над ринга и сега е време за мачът със стълби. Двамата се концентрират в използването им в опит да достигнат колана висящ над тях. В края на мача Ангелов е на сантиметри от титлата, когато Зото го блъска в лицето с друга стълба, след което я хвърля на въжетата. Зото започва да се катери по разпънатата, когато Дмитрий удря едната страна на облегнатата на въжетата стълба и другия й края удря Зото в лицето. Ангелов се покатерва при него... след което просва Зото от върха с Choking Spinebuster върху легналата стълба! Дмитрий все още е на разпънатата, откача колана и слага край на мача!

Зото лежи върху изкривената от тежестта му стълба, а Ангелов стои на върха на другата с пояса на FUW в ръце. Той е новия шампион! Няколкомесечното шампионство на Зото приключи и сега, месец и половина след като беше прецакан на FUW Ultimate 2009, Aнгелов ликува с титлата. Така приключва и шоуто ни, ще се видим следващата седмица, за да видим как ще се отрази на FUW промяната в пейзажа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...