FUW Clash - 07.03.10 (Week 10)


+ Шоуто започва с НикитУ ЛазарУв, който се включва пряко от офиса си. Той казва, че след загубата миналата седмица Зото е в депресия и не отговаря на обажданията му и затова е нужно да бъде определен нов главен претендент. NMP прекъсва НикитУ, влизайки в офиса му, и казва, че това трябва да е той. ЛазарУв го отрязва, казвайки, че въпреки несъгласието му спонсорите на FUW (имаме спонсори?) настояват това да е Reaper. NMP казва, че щом е така ще реши проблема по друг начин и излиза от офиса. НикитУ пък казва, че по-късно тази вечер Reaper и другарят Ангелов ще подпишат документите за мач помежду си.

+ Йо и Файнъл са на ринга и казват, че щом няма да получат мач за отборните титли са убедили НикитУ да им позволи да изберат опоненти на Биров и BK. По техните думи главният мениджър се съгласявал на всичко след бутилка уиски. Биров и BK моментално се насочват към ринга, придружавани от Нели. BK се опитва да налети на младоците, но Биров го успокоява. Finally Real се ухилват и казват, че шампионите ще се бият срещу противниците на Йо и Файнъл от предното PPV, а именно AVP. Асото и Валето идват към ринга, не особено доволни, а Finally Real се настаняват на коментаторската ми маса, за да гледат мача. Интересно е, че Биров прошепва нещо на Нели и тя отива зад кулисите преди мачът да започне.

-Birov & BK defeated AVP (Asoto & Valeto) - по време на мача по рампата се задава мъж от екипа ни и вика Асото. Човекът казва на Асото, че има проблем с Доби и тя е в болница, при което той веднага хуква зад кулисите. Валето започва да крещи по него, но не успява да го върне и остава сам. Малко по-късно комбинацията от Копие от Биров и крак-брадва от второто въже от BK донася победата на шампионите и Валето остава да лежи смазан на ринга.

Биров и BK вдигат коланите си, а Нели идва на ринга, като преди това дава пачка с банкноти на човека от екипа, който говори с Асото. Това номер ли беше?!? Човекът се прибира усмихнат зад кулисите, а Нели се качва при шампионите и вдига ръцете им, докато те гледат със злобни усмивки към разочарованите Finally Real.

+ Алекс Благия взима интервю от шампионката Шарлът. Тя казва, че боксовия й опит ще й помогне тази вечер да се справи с всичките си опонентки и да запази титлата си, като основни нейни цели ще са "онази гадна лесбийка" Вероника и "г-ца Не се меси ако нямаш интерес" Ети.

+ Reaper е зад кулисите и пита служители дали са виждали Уинтър. Никой не е. Все пак обявяват името му и той тръгва към ринга. След него излиза и шампионът Дмитрий Ангелов. Двамата се гледат изпитателно няколко секунди, след което НикитУ предлага да преминат към подписването на договора за мача между двамата. В този момент на големия екран в залата се появява картина от моста на река Марица в Пазарджик. NMP е там и казва, че е взел със себе си един оператор, за да наблюдава "шоуто". NMP се приближава до багажника на якото си бяло Волво, отваря го и вади оттам завързаната за ръцете и краката Уинтър. NMP казва, че ако Reaper не се откаже от мача си за титлата, то Уинтър ще полети към дъното на Марица. При тази мизерна дълбочина на реката, казва NMP, тя няма да пострада от водата, а от удара с дъното. Reaper побеснява на ринга, защото е прекалено далеч и не може да направи нищо. NMP провесва Уинтър и казва, че чака отговор. Reaper изчаква малко, след което казва, че няма да се откаже от мача за титлата. NMP прави тъжна физиономия, след което вдига Уинтър от ръба на моста и я поставя върху багажника на колата. Той казва, че няма да я хвърли, но е осъзнал колко жалък е Рийпър и че ще намери друг начин да го лиши от мача му за титлата. В този момент на ринга в зала "Васил Левски", другарят Ангелов показва, че му е писнало да чака и напада Рийпър в гръб, след което го просва през масата за подписване на договора. Дмитрий подписва своята част от договора за мач за титлата и го хвърля в краката на НикитУ, след което се прибира зад кулисите.

+ Дами и господа, утре е 8-ми март и затова днес ще видим един специален мач, шанс за всички момичета в FUW да се доберат до FUW Bra Championship-a. Една по една противничките идват на ринга, като само Уинтър не се появява заради събитията преди малко.

-Special 5-Girls FUW Bra Championship: Charlotte (c) vs Veronika vs Nelly vs Silvia vs Eti - Вероника е на път да спечели мача след Lesbo Kick за Силвия, но Шарлът я разконцентрира достатъчно, за да може Нели да я просне с Копие. Шарлът обаче поваля Нели с десен прав! Преди да успее да направи туша обаче Ети се качва отново на ринга и опитва да удари шампионката със своя дебел учебник по биология, но Шарлът прикляка, след което Ети също получава удар в зъбите. Опит за туш и Шарлът запазва титлата!

+ НикитУ казва от офиса си, че дори той не е харесал решението на Рийпър, но вижда, че и той, и NMP са наистина надъхани да получат мач за титлата и затова тази вечер двамата ще се изправят един срещу друг, за да стане ясно, кой да се изправи срещу Ангелов следващата седмица. В този момент при него влиза Бож, който иска мач срещу DH Pezeveng, за да го накара да признае какво знае за изчезването на Xtreme. НикитУ казва, че Пезевенг няма договор, а и не би направил нещо, което да помогне за откриването на Xtreme. Пезевенг се появява на вратата и пита как стоят нещата с договора му... Бож избухва, обръща се към него и го напада! Нужна е охрана да ги разтърве, а НикитУ не изглежда никак доволен.

+ Дарт Радо излиза на ринга с чисто нова маска, а до него е придружаващия го Дарт Гопер. Радо взима микрофон и казва, че унижението, което са преживяли преди 2 седмици няма да се повтори и всеки следващ неверник, който се изправи на пътя им, ще бъде сломен от мощта на Тъмната страна. Човече, не е истина... Както и да е. Дон Жуан Нужа идва на ринга, защото той е опонентът на Радо за тази вечер.

-Darth Rado defeated Don Juan Nuja - Нужа тотално контролира мача до момента, в който Гопер не му отвлича вниманието. Това дава възможност на Радо да се съвземе и да изненада Нужа с Chokeslam. Радо се качва на второто въже и скача оттам, забивайки каската си върху главата на Нужа, след което го тушира. След мача Гопер също се качва на ринга и двамата хвърлят няколко ритника на Нужа преди да се приберат зад кулисите.

+ Зад кулисите сме, а Алекс Благия има нов гост - Лука Пейн, новакът, който преди 2 седмици победи Yo The Real в дебютния си мач. Алекс повдига въпроса за това, че Лука трябваше да измами, за да грабне победата, на което Пейн отвръща с "Ако не лъжеш значи не се опитваш.". Той обяснява, че не вярва в чистият успех. Светът е зъл и за да успееш ти също трябва да си зъл, трябва да мамиш да постигаш целите си. Лука казва, че с лъжи човек може да стигне много далеч и това е ценен урок, който негов добър приятел му е дал. А този негов приятел е постигнал доста успехи тук и според Пейн той знае за какво говори.

+ Bulletproof излиза на ринга и казва, че миналата седмица не е успял да отправи предизвикателството си, но ще го направи тук и сега. Той предизвиква Саша на мач. Саша излиза, но докато слиза по рампата телефонът му отново звъни. Саша вдига, вече видимо ядосан, изпсува и го захвърля настрани. Изглежда този път не е съгласен с човека, който му звъни. Саша се качва на ринга и застава лице в лице с Bullet, но Накрен дотичва до ринга и просва Bullet със стол в главата, след което дърпа Саша за ръката и започва да му вика. Накрен вади своя телефон и го дава на Саша, за да говори изглежда със същия мистериозен човек, който му звъни вече трета седмица. Саша започва да спори с него по телефона, но накрая примирено затваря и се прибира с Накрен зад кулисите, хвърляйки един последен поглед на проснатия Bullet.

+ NMP вече се е върнал в залата и излиза на ринга под овациите на феновете, а след него се появява и Рийпър, който по-рано беше проснат от Ангелов през маса. Време е за мачът, който ще определи претендентът за следващата седмица.

-Reaper defeated NMP - NMP заключва Crossface, но Рийпър успява да се изправи и го изтласква в единия ъгъл, след което моментално се обръща и го просва с Копие. Рийпър вдига NMP за Jackhammer, но докато е във въздуха NMP успява да контрира и поваля Рийпър по лице, хващайки го отново в Crossface. Reaper обаче успява да обърне NMP в опит за туш, хваща се за въжетата и с тяхна помощ печели мача!

След като гонгът е бил NMP не знае какво е станало и опитва да обясни на съдията, че Рийпър е държал въжетата. В този момент обаче новият главен претендент напада NMP в гръб, след което успява да го забие в земята с Jackhammer. Рийпър взима договора за мач за титлата и го подписва, когато Aнгелов идва на ринга и застава лице в лице с опонента си за следващата седмица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...