FUW Clash - 14.03.10 (Week 11)


+ Другарят Ангелов ни дава урок по история в началото на шоуто, разказвайки за отношенията между него и Рийпър. Двамата се срещнаха на финала на Gold Rush 2009 в мач, спечелен от Ангелов. Той обаче не успя да вземе FUW титлата на FUW Ultimate 2009, а Рийпър и отборът му загубиха от отборa, предвождан от Xtreme. В началото на тази година двамата двамата се срещнаха отново, като този път Рийпър победи. Тази вечер, според Ангелов, това няма да се повтори и той ще си тръгне като шампион... отново.

+ На ринга сме, а Ети стои там с микрофон. Изглежда сърдита. Тя казва, че все още не се е отказала да спечели FUW Bra Championship-a и дори ще отдели от ценното си време за учене, за да постигне тази цел. Тони Стораро и по-точно "Отличен 6" я прекъсват - Вероника идва на ринга. Тя казва на Ети, че тази вече има мач срещу Шарлът и след като го спечели ще поиска мач и за титлата. Двете са отново прекъснати - този път от Уинтър. Тя се качва на ринга и казва, че заради "простотиите" на NMP миналата седмица не е успяла да вземе участие в големия мач за титлата, но пък ще си спечели нов. Уинтър казва на Вероника, че тя няма да е No1 Contender, защото е говорила с НикитУ ЛазарУв и той е наредил тази вечер Ети и Уинтър да се изправят една срещу друга в мач, който да реши коя да се бие с Шарлът на When the sky falls. Ети започва да се смее на Вероника и слиза от ринга, като на рампата среща Шарлът, която идва за мача си. Уинтър пък сяда на моята маса, за да наблюдава мача.

-Charlotte defeated Veronika - страхотен Lesbo-kick е спрян с ръце от Шарлът, след което тя завърта Вероника и я посреща с десен прав. Следва 1-2-3 и мачът приключва. След мача Шарлът взима микрофон и казва на Вероника "Никога няма да ме имаш... нито мен, нито титлата ми". Шампионката вдига златния си сутиен високо и хвърля един поглед на Уинтър, която я гледа от коментаторската маса.

+ Алекс Благия е зад кулисите, а до него стои Саша. Алекс пита за мистериозните обаждания, които сякаш диктуват действията на Саша. Той казва, че не може да каже много по въпроса, но има нещо подобно. Благия пита дали НикитУ постоянно звъни на Саша, но той отрича това да е GM-ът. По думите на Саша НикитУ преди няколко седмици го е освободил от позицията му на бодигард. Човекът, който му се обажда не е НикитУ, а е някой с по-голямо влияние върху Саша. Алекс пита за име, но Саша казва, че не може да каже такова и трябва да върви. Саша отива на ринга, а след него излиза и Накрен. На рампата се появяват противниците им Bulletproof и Ponix. Bullet е с микрофон и казва, че независимо какви нареждания получава Саша по телефона си, те не са по-важни от нарежданията на НикитУ, а главният ни мениджър е наредил промяна в правилата на този отборен мач. Ако Bullet и PoniX спечелят то най-накрая първият ще получи мач 1 на 1 срещу Саша.

-Bulletproof & Ponix defeated Sasha & Nakren - В края на мача Саша остава сам на ринга срещу Bullet, докато Поникс и Накрен се бият извън него. Саша опитва Smoking DDT, но е контриран с Stunner! Bullet го тушира за победата, след което му казва, че ще се видят отново на When the sky falls.

+ Силвия е зад кулисите и се чуди каква мизерия да направи, имайки предвид, че в момента няма с кого да се занимава. До нея се приближават DLOS. Радо и Гопер се хващат за пакетите и я питат дали иска да опита от мощта на Тъмната страна на Силата. Тя ги поглежда с отвращение и им казва, че са най-големите "лузъри", които е виждала през последните 20 минути. Дон Жуан Нужа се появява отнякъде и казва, че е чул разговора и не му харесва как ситите говорят на "дамата". Силвия гледа и него малко странно, но не казва нищо. Радо стига до извода, че загубата миналата седмица не е била достатъчна на Нужа, за да му покаже колко силна е Тъмната страна, и ще се наложи да получи още един урок. Донът казва, че ще го направи с удоволствие и застава защитнически пред Силвия. Тя се изсмива и на тримата и тръгва нанякъде, оставяйки ги да се поперчат още малко.

+ NMP влиза в съблекалнята на шампиона Дмитрий Ангелов и казва, че по един или друг начин ще се добере до мач за титлата и не се е отказал да стане шампион. Рапърът обаче предпочита да се изправи срещу Ангелов и затова му предлага помощта си в тазвечершния мач срещу Рийпър. Дмитрий сурово отказва и казва, че ще се справи сам.

+ Камера показва офиса на НикитУ ЛазарУв. Там той говори по телефона със Зото и го убеждава, че ако се върне ще му даде мач за титлата незабавно. Изглежда обаче Зото отказва и НикитУ разочарован затваря телефона. В този момент при него влиза Бож. НикитУ му казва, че няма да позволи хаос в шоуто и се съгласява да даде на Бож мач срещу DH Pezeveng, но не е толкова просто. Пезевенг тази вечер ще има пробен мач срещу друг противник и ако го спечели тогава вече може да се говори за нещо повече и за възможен мач с Бож. Спортната легенда на Пазарджик казва, че колкото повече се бавят толкова по-лоша може да става ситуацията на изчезналия Xtreme, но НикитУ отново казва, че това не е негова работа. Прехвърляме се на ринга, където е време за пробния мач на DH Pezeveng. Негов противник ще е... Биров?!?

-DH Pezeveng defeated Birov - уникален мач от началото до края. Пезевенг се представя наистина впечатляващо. Към края на мача Нели идва край ринга и се опитва да разсее Пезевенг, но разсейва не само него, но и съдията. Докато двамата я зяпат Finally Real изскачат от публиката, качват се на ринга и забиват Snapshot на Биров! DH Pezeveng ги вижда с периферното си зрение, след което тушира Биров!

След мача към ринга се насочва Бож, който изглежда има намерение да получи отговори. НикитУ обаче се появява на рампата и му казва да не прави глупости. GM-ът казва финалната си дума: на When the sky falls Бож ще се изправи срещу DH Pezeveng в Contract/Truth on a pole match. В един от ъглите ще има висока пръчка, на която ще е закачена папка. В папката ще има както договор за FUW (който Пезевенг така силно желае), така и лист с информацията, която Бож иска, а Пезевенг уж знае, относно местонахождението на Xtreme. DH се съгласява и казва на Бож да не се притеснява - забавянето няма да повлияе по никакъв начин на състоянието на Xtreme. Той да не е мъртъв?!?

+ Асото влиза в съблекалнята на AVP. Там партньорът му прибира багажа си, защото изглежда нямат мач тази вечер. Асото се извинява за миналата седмица на Валето и казва, че се е оказало измама - Нели е платила на човекът от екипа, за да излъже Асото, че има проблем с Доби Т. Валето се обръща и казва, че не му пука. Според него докато Доби Т е наоколо Асото ще мисли само за нея и бебето и ще рискува всеки техен мач. Затова Валето няма намерение вече да се примирява с грешките на партньора си и за него с AVP е свършено.

+ Биров и Нели влизат в съблекалнята си, а там стои BK, който сама казва "Казах ли ти?". Биров е бесен и започва да хвърля разни неща наляво-надясно, като дори се опитва да нападне партньора си. BK обаче го успокоява и му казва, че трябва да насочи гнева си на другаде. Биров пита накъде, а BK му казва, че е ясно - Finally Real. Тhe Underclass Hero предлага на Биров да приемат предизвикателството на младоците и да защитават титлите срещу тях на When the sky falls. Биров казва, че е съгласен и ще ги премажат, но как това ще подсигури, че Finally Real няма да поискат нов шанс да се издигнат. BK отговаря, че има план и моли Нели да затвари вратата на съблекалнята, за да не можем да го чуем и ние.

+ НикитУ Лазарув е все още на ринга и казва, че няма да има намеси тази вечер. Той е забранил Уинтър и NMP да бъдат допускани край ринга, а той самия няма никакво намерение повече да се меси в работите на Ангелов. НикитУ пожелава успех и на двамата кечисти, след което се прибира. Първи на ринга излиза Рийпър, а след него се появява и другарят Дмитрий Ангелов.

-FUW Championship: Comrade Dmitrii Angelov (c) vs Reaper - Мачът продължава над 25 минути! Ангелов кърви след сблъсък с една от сглобките, същото се отнася и за Рийпър. Той обаче бе разкървавен, след като при един ритник шампионът задра лицето му с закопчалките на ботуша си. Двамата са в центъра на ринга и си разменят удар след удар. В крайна сметка Рийпър се отблъска от въжетата и забива Копие! Опитът за туш обаче е неуспешен. Той дава знак, че ще приключи мача и си наглася Ангелов за Jackhammer. Дмитрий обаче се измъква и блъска Рийпър, който се стоварва върху съдията. Претендентът се изправя веднага, но получава нов ритник в лицето, след което Дмитрий го хваща за врата. Това ще е Choking Spinebuster! Не! Зото изскача от публиката! Той се опитва да се качи на ринга, но Ангелов пуска Рийпър и се качва предизвикателно на едната сглобка, карайки Зото да се качи на ринга. Рийпър това и чака - мощен удар с цяла ръка под пояса на Ангелов, след което се качва при него... и го вдига оттам за Jackhammer! И пак - Jackhammer от въжетата! Съдията се раздвижва, а Рийпър ляга за туш. Реферът отброява до три и мачът току що приключи!

Не мога да повярвам... не мога... Зото стои с шокирана полу-усмивка край ринга. Едва ли е очаквал появата му да доведе дотук, но пък изглежда доволен. На ринга Рийпър полудява, стискайки току що спечелената титла. Дами и господа, имаме нов FUW шампион. Другарят Дмитрий Ангелов току що загуби титлата. Уинтър идва на ринга и започва да скача от радост около Рийпър, а NMP се появява на рампата с намръщено изражение. Така приключваме този исторически Clash, чакаме ви следващата неделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...