FUW Clash - 21.03.10 (Week 12)


+ Започваме FUW Clash с поява на новият FUW шампион Рийпър. Той идва на ринга придружаван от Уинтър, която носи микрофон. Тя казва от негово име, че спечелването на титлата е най-големия успех в кариерата му, но няма да е последен. Reaper взима микрофона от нея и казва, че е първият човек, успял да спечели FUW титлата на седмично шоу. И е прав, за почти 2 години титлата никога не се бе сменяла на FUW Stricken или FUW Clash, а само на event-и или PPV-та. Рийпър обаче е прекъснат от Rammstein! Другарят Ангелов, бившия шампион, идва на ринга. Той казва, че е бил шампион само 4 седмици, но пък те са били адски сладки и няма търпение да започне следващото му шампионство. Ангелов предлага ръката си за поздрав на новия шампион и казва, че на When the sky falls двамата ще се срещнат в мач реванш. Рийпър гледа злобно бъдещия си опонент и само му се изсмива, след което вдига титлата над главата си. В този момент на рампата се появява "любимия" ни главен мениджър - НикитУ ЛазарУв е там с микрофон в ръка. Той е с усмивка на лице и казва, че се радва да види Ангелов без титлата, но има новината и за него, и за шампиона. НикитУ казва, че по негово нареждане Зото ще бъде включен в мача на When the sky falls, т.е. мачът ще е Triple Threat. ЛазарУв пожелава "лека вечер" на двамата на ринга и се прибира засмян зад кулисите.

+ Накрен влиза в съблекалните при Саша и му казва, че по заповед на "Шефа" тази вечер Накрен ще се бие с Bulletproof, за да го отслаби за мача му със Саша на When the sky falls. Малката друсалка казва, че няма да е лошо Саша да излезе на ринга и да му помогне, защото така ще помогне и на себе си. Саша казва, че ще си помисли, на което Накрен отговаря с "Няма какво да мислиш. "Шефът" каза, че ако не ми помогнеш те чака наказание.".

-Valeto defеated Darth Goper - победата идва след като Валето успява да направи Swanton Bomb. След мача на ринга идват Асото и Доби Т. Доби Т подбутва Асото и той се извинява на Валето за издънките си и казва, че не иска да бъде слаган край на AVP. Aсото предлага ръка за ръкостискане, но Валето само поклаща глава и го подминава. Асото се опитва да спре партньора си, но получава юмрук в лицето! Асото е проснат, а Валето се прибира зад кулисите.

+ Вероника среща Шарлът зад кулисите и й казва, че не се е отказала все още - нито от тялото й, нито от това да стане шампионка, и ще направи всичко, за да получи поне едно от двете. Шарлът й казва, че вече няма намерение да мисли за нея, защото тази вечер ще стане ясна официалната претендентка за титлата.

-Bulletrpoof defeated Nakren - Саша се появява край ринга в средата на мача и има няколко възможности да се намеси, но не го прави. След не 1, а 2 Stunner-a Bullet тушира Накрен, след което казва на Саша "Ти си следващия". Саша само се усмихва, но точно преди да се прибере зад кулисите телефонът му отново звъни. "Шефът" не е доволен?

+ Валето тъкмо излиза от съблекалнята си със сак на рамото, когато Асото го напада в гръб! Двамата започват да се бият на пода, преди да се намесят хора от техническия ни екип и охрана. Доби Т е тази, която успява да успокои Асото, докато охраната изкарва Валето от залата. Хаос!

+ Бож и DH Pezeveng се подписват на договор за мача си в офиса на НикитУ. Това е нужно, тъй като Пезевенг все още не е работник на FUW и компанията е сигурна, че той няма да я осъди ако пострада, когато Бож се докопа до него. Двамата подписват, след което Бож казва, че след 2 седмици ще разбере истината за Xtreme, а Пезевенг никога няма да бъде част от тази компания. DH пък се усмихва и казва, че вече е написал на един лист това, което е нужно на Бож, за да открие Xtreme и е много жалко, че Бож няма да може да се добере до него. На това Бож отговаря с три неща: усмивка, среден пръст и излизане от офиса.

+ Дарт Радо излиза на ринга, а след него идва и държащия се за ребрата Гопер. Радо казва, че загубата на партньора му е нищо в сравнение с величието, което ги чака, след като смажат Нужа в хендикап мач на When the sky falls... стига той да има смелост да се изправи срещу тях. Дон Жуан Нужа веднага излиза на ринга и казва, че с удоволствие ще се изправи срещу двамата, за да защити честта на Силвия. Това води до нейна поява на рампата. Силвия им обяснява, че не иска да я замесват в "гийкските си глупости". Нужа й обяснява, че тя просто е в шок след кофти държанието на DLOS миналата седмица и не осъзнава какво говори. Силвия въздиша отчаяно, показва един среден пръст на тримата на ринга и се прибира зад кулисите. Там Нужа пита DLOS защо да бавят нещата още седмица. Те казват, че той има друг предвиден мач и е жалко, че не знае. На рампата се появява Лука Пейн, който отново маха лесния си за сваляне костюм и е готов за бой, въпреки явното телесно преимущество на Дон Жуан.

-Luka Pain defeated Don Juan Nuja - Лука неколкократно отвлича вниманието на съдията, за да получи помощ от Радо и Гопер, които не изпускат възможност да наранят Нужа. Стига се дотам, че дори му костват мача след като Радо забива удар с каската си в главата на Нужа. Лука го довършва с Backstabber и взима втората си победа тук. Изглежда схемата му с маменето върши работа.

Той напуска ринга, а Радо и Гопер се качват там. Гопер вдига Нужа, а Радо се готви да го удари за втори път с каската си, но Нужа се подмества и Радо за малко не нацелва партньора си. Спира се навреме, но когато се обръща двамата с Гопер стават жертва на мощен clothesline от ядосания Нужа. Нужа излиза извън ринга, подарява роза на една фенка и задъхан се прибира зад кулисите, докато ситите се опитват да осъзнаят какво стана току що.

РЕКЛАМА: Ако цялото ви семейство, всичките ви познати и дори предполагаемият ви най-добър (макар и въображаем) приятел твърдят, че сте супер смотан, значи най-вероятно сте. Не искате това да е така? Елате в нашия оръжеен магазин и на най-евтини цени изберете оръжието, с което да сложите край на мизерния си живот. За контакти и адрес се обадете на телефон 1-800-ШИБАНИЕМОТА

+ Биров, BK и Нели са на ринга с усмивки на лица. Тримата изглежда са намислили нещо. Шампионите канят Finally Real да се присъединят към тях. Младоците идват на ринга. Биров и BK казват, че са чули за разговор на Finally Real с НикитУ ЛазарУв през седмицата. Йо се усмихва и казва, че наистина е имало такъв. Двамата с Файнъл са приложили схемата "дай бутилка уиски на шефа и го помоли за услуга" и в следствие на това сега мачът за отборните титли на When the sky falls ще е мач със стълби! Феновете избухват в овации. Биров оглежда залата и им казва да паднат мъртви, което предизвиква силни освирквания. BK взима микрофона и казва, че Йо и Файнъл наистина са възприели издигането на върха доста буквално, щом искат мача да е със стълби, но няма проблем, защото BK и Биров също са поговорили с НикитУ. Той се е съгласил с тях, че Finally Real са пропиляли адски много възможности да станат шампиони през последната година и са се превърнали в тежест за отборната девизия. Затова мачът им за титлите на When the sky falls ще е последният им шанс за цялата 2010-а година да станат шампиони. Ако го загубят повече няма да получат мач за титлите. Йо и Файнъл изглеждат разочаровани за секунда, но бързо се вземат в ръце... и нападат шампионите! Изненадващата атака обаче не е успешна - Нели се намесва и помага на изненаданите Биров и BK да поемат контрола. Йо получава PunX_n0t_DeaD, а Йо - Копие. Шампионите вдигат коланите си високо и с усмивки се прибират зад кулисите.

+ Дойде време и за главния мач, който по незнайни причини не се състоя миналата седмица. Преди 2 седмици Уинтър не можа да вземе участие в големия мач за женската титла, защото NMP мислеше да я хвърли от моста на Марица. Сега обаче тя ще получи шанс да си спечели мач за титлата, но пък ще трябва да се справи с надъханата да се сдобие със златен сутиен Ети. Уинтър вече е на ринга, а ето я и Ети, гордо вирнала глава, с учебник по биология в едната ръка и учебник по химия в другата.

-No1 Contender's Match: Winter vs. Eti - Двете правят един равностоен мач, но в един момент на ринга идва Вероника и просва й двете с clothesline, след което започва да налага Уинтър. Идва Шарлът и напада Вероника, но Ети я напада в гръб и изхвърля шампионката оттам. Вероника започва да налага с юмруци Уинтър, а този мач изглежда завършва без победител.

Рийпър идва! Шампионът на FUW идва към ринга и рита Шарлът право в лицето, след което хваща Вероника за косата и я маха от приятелката си. Ети през това време е излязла извън ринга. Ангелов обаче щурмува ринга и се нахвърля върху шампиона! Choking Spinebuster за Рийпър! Зото идва на ринга и издебва Ангелов... Chocolate Spinebuster за другаря! NMP обаче също идва и просва Зото с германски суплекс. NMP взима микрофон и казва, че иска да използва услугата, която НикитУ му дължи, за да бъде включен в мача за титлата на When the sky falls. ЛазарУв се появява с полунамръщена физиономия на рампата, след което казва, че NMP прави "селски номера", но все пак не може да му откаже и услугата си е услуга. Следователно на When the sky falls ще има Fatal 4 Way мач за титлата - Ангелов срещу Reaper срещу Зото срещу NMP! Шоуто завършва с ухиления NMP и телата върху и извън ринга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...