FUW Clash - 28.03.10 (Week 13)


+ Шоуто ни започва с яко яки пироефекти. Хората в залата са на крака, само аз си седя зад коментаторската маса, защото съм готин. Още в самото начало NMP излиза на ринга, хвърля шапката си на феновете, и взима микрофон. Той казва, че преди няколко месеца не е предполагал докъде ще стигне - да има PPV мач за титлата на FUW, мач, който има намерение да спечели. NMP е прекъснат от Дмитрий Ангелов. Другарят казва, че има намерение да си върне титлата и да направи рейна на Reaper по-къс и от своя. И нито Зото, нито NMP ще му попречат. NMP казва, че няма намерение да пречи на никого... а да стане FUW шампион. Ангелов обаче му обяснява, че рапърът все още не е готов за титлата и ще трябва да почака, защото сега е моментът на Ангелов да стане първия в историята двукратен шампион и да донесе величие на себе си, братята комунисти и Серго. НикитУ ЛазарУв, в обичайния му стил, прекъсва и двамата. Той казва, че е имал интересен план за тази вечер - Ангелов и NMP да се изправят в мач по двойки срещу Reaper и Зото, но докато е гледал спора на двамата на ринга му е дошла по-добра идея. Мач-реванш на сблъсък отпреди няколко седмици - NMP срещу Дмитрий Ангелов, 1 на 1. Ангелов се усмихва и казва, че с удоволствие ще си върне за загубата от NMP. Рапърът също приема и се прибира зад кулисите. Имаме си главен мач!

+ Биров и BK влизат в съблекалнята си и я намират разбита, а на стената написано със спрей Finally... Champions. Двамата побесняват и се насочват към ринга. Биров взима микрофон и казва, че иска онези две лекенца веднага да дойдат на ринга, защото ще имат мач точно сега. Finally Real отвръщат на предизвикателството и се появяват на рампата с надъхани изражения! Седмица преди мачът със стълби за отборните титли на When the sky falls ще видим двата отбора един срещу друг!

-Birov and BK vs. Finally Real (без победител) - Мачът се превръща в тотално меле още от самото си начало. Всеки бие някой, хвърчат тела над въжетата... Четиримата излизат извън ринга, където Биров и BK се опитват да използват масата ми като оръжие. Finally Real обаче дават отпор и се измъкват. Нещо повече - те измъкват по една стълба изпод ринга и ги ползват като оръжие срещу шампионите. Биров и BK бързо са повалени, а Finally Real се оттеглят по рампата с една от стълбите в ръце. Те я вдигат нагоре в знак на победа, докато повалените шампиони ги гледат с ненавист от района около ринга.

+ Дон Жуан Нужа стряска Силвия зад кулисите, изкачайки неочаквано пред нея. Той й подарява роза, след което я пита дали би приела да е специален съдия на мача му срещу Dark Lords of the Sith на When the sky falls. Тя пита какво печели от цялата работа и той казва, че може да се измисли нещо, след което я поглежда с палавия си донжуановски поглед. Силвия се засмива и го подминава. Ииии... сегментът свършва. Хъхъ.

+ DH Pezeveng излиза на ринга с микрофон в ръка. Той казва, че е пожелал малко време на ринга, за да разясни някои неща. Отново казва, че сътоянието на Xtreme по никакъв начин няма да се влоши, ако ще и разкритието за това какво е станало с него да се забави с месеци. Пезевенг също казва, че няма нищо общо с изчезването - просто по някаква случайност се е добрал до важна информация и сега знае повече отколкото му се иска, но е доволен, че тази информация му е осигурила шанс да си спечели договор с компанията, както и мисли да направи. Бож излиза на рампата и казва, че с удоволствие би отишъл на ринга, би пребил Пезевенг и би изкопчил така нужната му информация... но няма да го направи. В договора, който са подписали за мача пише, че ако Бож докосне дори с пръст Пезевенг преди мачът им такъв няма да има и затова двамата трябва да избягват конфронтациите. Бож обаче казва, че ако след като победи следващата седмица се окаже, че Пезевенг не знае нищо за Xtreme, то ще има трупове... Пезевенг се усмихва и казва "А дали вече няма?". Бож се намръщва и тръгва към ринга, но DH доста разумно се маха оттам и бавно се оттегля сред публиката.

+ Саша беснее зад кулисите! Той разхвърля апаратура, блъска Алекс Благия, а когато пред очите му изскача Поникс му се нахвърля с невиждана злоба и го просва върху цимента. Саша вдига Поникс от пода и го помъква нанякъде, а през това време Накрен се приближава с усмивка до Алекс Благия. Репортерът ни пита Накрен дали знае защо Саша е в такова състояние, а Накрен обяснява, че за всичко е виновен "Шефът". След като миналата седмица Саша не е помогнал на Накрен срещу Bulletproof "Шефът" го е наказал... и го е оставил цяла седмица без трева и хапчета. Затова състоянието на Саша е такова сега и най-вероятно ще се влоши до .... Алекс пита "Искаш да кажеш, че този ваш Шеф, който се обажда на Саша, всъщност е дилърът ви?". Отговорът: "Естествено, смотан". Поне това разбрахме. Прехвърляме се обаче в залата, където Саша домъква Поникс на ринга! Той иска мач! Саша заплашва съдията и той дава начало на мач между двамата.

-Sasha defeated Ponix - Саша просва Поникс с няколко поредни DDT, след което го вдига и поваля с Powerbomb преди да го тушира. След мача Саша взима стол и се връща на ринга, но там идва и Bulletproof! Bullet се нахвърля върху Саша, но изпадналият в абсистенция тревоман му бърка в очите, след което го просва със стола и дори нанася още няколко удара преди да се прибере зад кулисите. Сериозно предимство преди PPV-то за Саша...

+ Курдавее е зад кулисите и ни информира за решение на GM-ът НикитУ ЛазарУв. Вследствие на края на миналоседмичния мач при жените, на When the sky falls ще има троен мач, който трябва да сложи край на враждата Шарлът-Вероника-Ети. Трите ще се изправят една срещу друга за колана, като загубилите няма да имат право да искат нов мач от победителката, било то и реванш в случай, че Шарлът загуби титлата. На Уинтър е било предложено място в мача, но тя е отказала.

+ Валето излиза на ринга с микрофон и казва, че е искал разпадането на AVP да мине мирно и тихо, а не като всеки отбор да се стига до раздяла с бой. Асото се е опитал да промени това с атаката си миналата седмица, но Валето казва, че няма да се поддаде и няма намерение повече да се занимава с БИВШИЯ си партньор. Той оставя микрофона и се прибира зад кулисите. Няма вече AVP? Садпанда.

+ Зото е в офиса на НикитУ ЛазарУв и гледа намръщено. GM-ът му подхвърля един голям шоколад и му казва "На, яж!", но Зото не реагира. Все още е намръщен. Той пита дали това, че Ангелов ще се бие с NMP значи, че той трябва да се бие с Reaper. НикитУ се засмива и му казва, че не би причинил подобно нещо на лицето на компанията и затова Зото ще получи свободна вечер, за да си е отпочинал за мача за титлата следващата седмица. Зото се ухилва и пита няма ли да има някакъв мач и за Reaper. НикитУ казва, че ще има. По молба на двама интересни младежи Reaper ще се изправи срещу бившия си партньор Don Juan Nuja. Зото се ухилва още по-широко и започва да гризе от шоколада с кеф. Двамата "младежи" стават ясни моментално - връщаме се в залата, където се появяват Darth Rado и Darth Goper. Двамата сядат на моята коментаторска маса. Гопер си оправя грима, Радо наглася маската. Изглежда ще наблюдават отблизо мача на опонента им за When the sky falls.

-Reaper defeated Don Juan Nuja - FUW шампионът среща съпротива, все пак бившия му партньор тежи почти 100 килограма. Двамата дават всичко от себе си, но агресивността на шампиона му помага - той успешно забива Копие, а след това успява да вдигне Нужа за Jackhammer! Секунди по-късно мачът вече е приключил, а Рийпър стои с титлата над главата си на ринга. DLOS стават от коментаторската маса и удрят по един юмрук на Дон Жуан Нужа, след което се прибират зад кулисите.

+ Ети чука на вратата на Шарлът. Шампионката отваря и когато вижда кой я търси трясва вратата пред лицето на Ети. Тя се намръщва първоначално, след което тръгва надолу по коридора. Стига до врата с надпис "Вероника". Чука там и отвътре се чува "Влез". Ети се усмихва и влиза вътре, но не разбираме защо.

+ Време е за главния мач. Дмитрий Ангелов излиза пръв на ринга, а след него и NMP. Двамата си стискат ръцете. Нека ви припомня, че NMP победи другаря в мач НЕ за титлата преди няколко седмици. Въпросът е ще успее ли отново.

-Comrade Dmitrii Angelov defeated NMP - е, NMP не успява да повтори успеха си. След дълъг и изтощителен мач той се опитва да заключи Crossface, но Ангелов го преобръща в туш. NMP успява да се повдигне преди 3, но веднага след като двамата се изправят Ангелов успява да хване ръката на противника си и да заключи Hammer and Sickle (Armbar). NMP не издържа и се предава.

След мача съдията вдига ръката на Ангелов, но Reaper идва на ринга и просва в гръб бившия шампион с шампионския колан. Той не губи време, ами издебва изправящия се NMP и го просва с Копие. Шампионът повали и двамата! Той вдига титлата и за втори път тази вечер показва кой е номер 1 в компанията, когато Зото се промъква зад него и го просва с Chocolate Spinebuster! Зото вдига титлата, която загуби преди почти 2 месеца от Ангелов и се заглежда в блестящата й повърхност с усмивка на лице. Кой ще си тръгне с колана от When the sky falls?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...