FUW Clash - 11.04.10 (Week 15)


+ Камера ни показва офиса на НикитУ ЛазарУв. Главният мениджър е сложил ръце върху главата си и е забил поглед в бюрото пред себе си, докато около него Зото, другаря Ангелов и NMP се карат за това кой ще се бие следващ за титлата на FUW, след като и тримата бяха победени в четворен мач от Reaper миналата седмица на When the sky falls.

НикитУ: Млъкнете, пишлигари! Млъкнете! Така... искате мач за титлата, а? Заслужете си го. (Зото се опитва да каже нещо) Да, и ти, Зото. Писна ми да се опитвам да ти помогна, а ти все да се дъниш, така че и за теб става въпрос. Тази вечер вие тримата ще се биете в троен мач за определяне на новия главен претендент. Победителят ще се изправи следващата седмица срещу Reaper в мач 1 на 1 за титлата. Въпроси? Недоволни? (всички мълчат) Добре тогава, вън от офиса ми, защото ме заболя кратуната от вас.

+ След този силен начален сегмент ви казвам „добре дошли”. Вие сте с FUW Clash, а ние сме готови да започнем тазседмичното шоу с поява на Асото, който излиза на ринга придружаван от Доби Т.

Асото: Преди 2 седмици Валето каза, че не иска да се занимава вече с мен, но аз няма да оставя нещата така. Вале, трябва да разбереш, че приятелката ми в момента е най-важното нещо за мен. Затова сложих AVP на заден план, затова и говорих с НикитУ, за да уреди мач между двама ни за тази вечер. Така че ела тук и да излеем негативната енергия на ринга, а не зад кулисите и в съблекалните. Айде, баче... чакам.

Валето се появява с не особено надъхана физиономия и бавно се качва на ринга, а Доби Т слиза от там, за да наблюдава мача.

-Asoto vs. Valeto – no contest – Двамата започват неуверено мача, но в един момент нервите им си казват думата и започват да се налагат наистина зловещо. В средата на мача обаче по рампата слизат Биров и BK. Двамата бавно се качват на ринга и нападат AVP. Асото е повален с Копие, Валето става жертва на PunX_n0t_DeaD. Доби Т се качва на ринга, но Биров я просва с шамар. Преди да продължи обаче BK го спира с ръка. В другата държи микрофон.

BK: Да не прекаляваме... (обръща се към камерите) Кхъм, кхъм... Говорят звездите на компанията. След като миналата седмица сложихме край на надеждите за титла на Finally Real, аз и Биров искаме да съобщим, че си взимаме двуседмична почивка, в която няма да имаме мачове. Въпреки това обаче следващата седмица ще дойдем отново тук и ще предизвикаме някой все още цял и стабилен отбор, ако все още има такива тук, на мач за Clash след 2 седмици. Отбори и отборчета в FUW, помислете добре... не искаме другата седмица да се появим, да отправим предизвикателство и никой да не отговори. Благодаря и лека вечер!

BK хвърля микрофона, навежда се и оправя връзките на кецовете си. Биров все още гледа към Доби Т, която плачейки е застанала над Асото. Шампионите слизат от ринга и се прибират зад кулисите.

+ Алекс Благият е зад кулисите с Шарлът, бившата Bra шампионка.
Алекс: Шарлът, ти загуби титлата си по един наистина странен начин след едно впечатляващо три месечно шампионство. Би ли споделила как се чувстваш и какво точно стана между теб и Вероника след като тя те качи в таксито?
(юмрук в лицето на Алекс, като Шарлът взима микрофона от ръката му преди да е паднал)
Шарлът: Аз бях преебана. Буквално! Първо в мача, а след това... ( тя млъква ) Вероника ще си плати! Ооо, ще си плати. Знам, че правилата на мача за титлата гласяха, че няма да получа нов мач за титлата докато Ети е шампионка, но някой ден тя ще загуби титлата и аз ще получа своя шанс...
Вероника (която се появява отнякъде): Не бъди толкова ядосана. Онази вечер, докато беше в безсъзнание, получих всичко, което исках, и вече няма да те тормозя.
Шарлът: Ти може да си получила всичко, което си искала, но аз все още не съм.

Юмрук в лицето на Вероника и тя пада върху Алекс Благия! Шарлът хвърля микрофона и оставя проснати не един, а двама наши служители.

+ Файнъл е в една от съблекалните и се приготвя за мач, загащвайки гащетата си със светкавица на тях. Към него се приближава Йо Дъ Риъл, облечен с дънки и тениска.

Файнъл: А... защо не си с екипа си, мой ослепителни партньоре? Имаме мач.
Йо: Финале... не съм в настроение за мач. Няма да участвам.
Файнъл: Как така? Мачът е отборен. Двама на двама. Не мога да изляза сам. Мачът е отборен, по дяволите!
Йо: А що за отбор сме ние, да го...?

Йо се обръща и тръгва нанякъде, а Файнъл извиква няколко пъти името му след него, след което започва да се оглежда притеснено. Пот избива по челото му, долната му устна трепери. Но това не променя факта, че е време за мач. Той излиза на ринга, а след него се появяват и опонентите, които бяха предвидени за Finally Real тази вечер – Dark Lords of the Sith!

-Handicap Match 2-on-1: Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) def. Final – Двамата сити буквално смилат Файнъл в продължение на няколко минути. В края на мача той става жертва не на един, a на два Double Chokeslam-a, след което е туширан от Радо. След мача той намества шлема си и взима микрофон.

Дарт Радо: Втора победа в хендикап мач за 2 седмици, кхъ-кшшш. Тъмна страната на Силата е с нас. Миналата седмица обаче, кх-кшшш, някаква бунтовническа отрепка се опита да се изправи срещу нас, нападайки ни след мача ни с Нужа. Кхъ-кшшшш. Отрепко... не знаем кой си, но аз съм баща ти. Кхъ-кшшшш. В смисъл... еб*л съм майка ти!
(В този миг на рампата се появяват Дон Жуан Нужа и червенобузестия му приятел)
Нужа: Радо, цвете мрачно, нека ти представя новия ми партньор – Роузи Порязов (translated for our English readers: Rosey Poryazov). Той е виден старозагорски сваляч и се запознахме преди няколко месеца във форума „Онлайн-любовници”. Миналата седмица беше на PPV-то по моя покана, за да погледа малко качествен кеч, а вие го превърнахте в жертва на побой.
Радо: Ако дойде на ринга ще срещне мощта ми отново и ще стане жертва на още по-голям побой... кхъ-кшшшш естествено.
Роузи (взимайки микрофона от Нужа): Голям мъж ли си, е? Така да е. Предизвиквам те на мач! Ти и аз, FUW Clash след 2 седмици!
Радо: Защо не сега?
Роузи: Защото ще имам нужда от тренировки. През тези 2 седмици Нужа ще ме вкара във форма, за да мога да ти разбия шлемчето... с любов.

Нужа се засмива и тупа приятеля си по рамото докато се прибират зад кулисите, а на ринга можем да видим как Дарт Радо се тресе от злоба. А на Гопер грима пак е тръгнал да се размазва...

+ Накрен е седнал на една маса в чисто новото барче на FUW, намиращо се в залата. Линия от бял прашец стои на масата пред него, а той я подравнява с ученическата си книжка, когато му звъни телефона.

Накрен: Ало? А, ти ли си... Да. Кога? Добре, значи има време. Да му кажа сега? Ще му кажа.

Накрен затваря телефона и тъжно поглежда бялата линия пред себе си, след което въздъхва и тръгва нанякъде. Влиза в една съблекалня, където Саша релаксира, слушайки реге и пушейки трева.

Накрен: Обади се... ти знаеш кой.
Саша: Какво иска?
Накрен: Каза, че иска да приключим работата с Bulletproof.
Саша: Няма да стане. Няма да се занимавам повече с него.
Накрен: Добре тогава. Ти ще обясняваш защо не сме свършили работата...
Саша: Добре уе, добре. Ще се погрижим...

+ Уинтър излиза на ринга с микрофон в ръка.

Уинтър: Цяла вечер гледам някакви глупаци да говорят за напълно безмислени неща. Дойде време да изляза аз и да обясня някои наистина важни такива. Като за начало защо отказах да участвам в мача за женската титла на When the sky falls. Просто е – по-добре е да получа мач 1 на 1 срещу шампионката и да имам 50 процента шанс за победа, отколкото да съм в четворен мач с 25 процента шанс да взема титлата. Така че, Ети, ела на ринга, за да...

Прекъсва я музиката на Силвия, която бързо се качва на ринга, оглежда Уинтър с видима неприязън и взима микрофона от ръцете й.

Силвия: Хубава история, жалко, че гласът ти е дразнещ и не си направих труда да я слушам. Чух само, че нещо важно ще бъде казано. Предполагам имаше предвид това, което ще кажа аз. След като ми се наложи да се занимавам с гийкски глупости през последния месец, мисля, че е време да се насоча към това, което ми бе отнето в края на миналата година – FUW Bra титлата. Taка че ако обичаш...

Ети! Шампионката се появява на рампата, ухилена до уши.

Ети: Ух, какви сте ми сладки! Приятно е не само да вземеш титлата, но и да гледаш как всички искат мач за нея срещу теб. Затова ви предлагам простичко решение – бийте се и която победи ще получи мач за титлата.

Силвия не чака и секунда повече и забива лакът в лицето на Уинтър, а на ринга се довлича съдия. Имаме мач!

-Winter def. Silvia – Въпреки началното предимство на Силвия, Уинтър бързо обръща мача в своя полза. В самия му край тя се готви за DDT, но Силвия я вдига на раменете си и опитва F-5. Уинтър обаче контрира и все пак забива DDT-то, след което качва краката си на въжетата и опитва туш. Съдията не вижда това и отброява до три, с което тя печели мач за златото при жените!

+ Отново се включва камерата от офиса на НикитУ и виждаме, че там е DH Pezeveng, който с леко високомерен поглед оглежда някакви листове хартия.

Пезевенг: Значи подписвам и вече съм част от ростъра на FUW?
НикитУ: За това се нарича трудов договор, олигофрен.
Пезевенг: Имаш късмет, че наистина искам да работя тук, иначе щях да си тръгна на секундата заради тона ти. След всичко, което съм видял през годините, работата в FUW ще е нещо интересно. (той подписва договора и го подава на НикитУ) Беше ми приятно... шефе.

В този миг вратата се отваря с гръм и трясък и вътре влиза Бож! Спортната легенда на Пазарджик се нахвърля върху Пезевенг, стискайки го за шала с едната ръка и налагайки го с другата. НикитУ започва да крещи „Охрана!”, което води група охранители в офиса. Те хващат Бож, а Пезевенг се измъква от офиса бягайки. Бож разхвърля охранителите из стаята, след което тръгва след него, но след минута се връща.

Бож: Избяга... (казва задъхано) Заради теб копелето избяга.
НикитУ: А ти какво мислиш, че правиш бе? Това е офис, тук се върши работа. Ти влизаш и почваш да налагаш този и онзи. А наказание искаш ли? А? А?
Бож: (хващайки НикитУ за гърлото, въпреки че охранителите пак са го сграбчили) Наказан ще е само Пезевенг. Прецака ме на When the sky falls, но това няма да стане повече. Искам го в мач... отново. И сам ще го накарам да ми каже какво знае за Xtreme, без да се налага да е част от условията на мача.
НикитУ: (тихо) Добре, добре. Имаш го. Само спокойно! Следващата седмица ти и Пезевенг, едно на едно...
Бож: Още може, Ник. Още може.
НикитУ: ... в Submision Match.
Бож (пуска го и се ухилва): Така те искам. Порадвай се на договора на новата си „звезда”, защото следващата седмица този договор вече ще става само за тоалетна хартия.

+ Reaper върви към ринга с титлата на рамо, а Уинтър е плътно зад него. Двамата сядат на коментаторската ми маса, готови да наблюдават мача. А към ринга вече се задават един по един и участниците в него! Другаря Дмитрий Ангелов е пръв, след него Зото. Двамата впиват погледи един в друг, когато на ринга пристига и NMP. Нека разберем кой ще се бие за титлата следващата седмица!

-Triple Threat No1 Contender’s Match: Comrade Dmitrii Angelov def. ZoTTo, NMP – Бърз мач, най-вече заради факта, че има трима участници. Във всеки момент някой бие някой от другите двама. В края на мача Ангелов е изхвърлен от ринга след един суплекс през въжетата от NMP. Зото обаче просва рапъра с Chocolate Spinebuster и се приготвя за Choco Elbow, но когато се засилва към въжетата Дмитрий ги дърпа и Зото изпада извън ринга. Там получава ритник в лицето, след който Ангелов се качва на ринга, довършва NMP с Choking Spinebuster и печели мача.

Reaper взима колана си и се качва на ринга след гонга, като опитва да повали Ангелов с удар с титлата. Ангелов обаче прикляка и тръгва в контраатака. Reaper е вече извън ринга, а Дмитрий сочи титлата. Следващата седмица ще видим така и несъстоялия се 1 на 1 реванш за златото!

2 коментара:

  1. Искам да кажа, че въпреки всичко, другаря Ангелов ще остане слабак за мен.. То трябва да оставя комунистическите слабаци да ме бият, за да може после да ми е по-сладко..като вдигна перестройката :D (rofl)

    ОтговорИзтриване
  2. Честта ще се пада на Зото май... А Ангелов с неговото едно цяло прочетено шоу (и то у Коцето Ветренски) едва ли ще се трогне :D

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...