FUW Clash - 18.04.10 (Week 16)


+ Започваме тазседмичното шоу без излишни приказки. Бож вече е на ринга и е готов за своя мач. А ето го и противника му – по рампата се задава DH Pezeveng, смъквайки старовремските си сако и риза. Още с качването му на ринга Бож му се нахвърля и мачът с предаване започва!

-Submision Match: Boj def. DH Pezeveng – Бож контролира нещата от началото, биейки Пезевенг на ринга и извън него. По едно време обаче малка грешка му коства контрола и Пезевенг поема нещата в свои ръце. Той последователно опитва Regal Stretch и Camilla Clutch, но Бож не се предава. Пезевенг решава да опита с armbar, но Бож го поваля по гръб, заключва Half-Boston Crab и Пезевенг се предава!

Бож обаче не пуска хватката и е на път да прекърши гръбнака на противника си. Все пак съдията успява да го накара да пусне захвата и да се отдръпне, но Бож просва рефера с БОЦ в лицето! След това той излиза извън ринга и взима един стол. Пезевенг още не се е изправил, когато стола се стоварва върху гърба му. Следват втори и трети удар, а накрая Бож притиска стола до врата му и иска микрофон. Подхвърлят му един.

Бож: Сега ще ми кажеш какво знаеш за изчезването на Xtreme. От до. Всичко.
Пезевенг (душейки се): Знам само къде е...
Бож: Ами кажи ми, за да не взема без да искам да те убия.
Пезевенг: ... Търговията... един малък склад зад срещу „Фойерверкс”... вътре е...
Бож: Сигурен ли си?
Пезевенг: Убеден...
Бож: ОК, защото сега отивам там и ако го няма ще се върна, за да продължа със задушаването ти.

Бож вдига стола от врата на Пезевенг, след което го стоварва върху лицето му и тичешком напуска ринга. Наш екип веднага тръгва след него, за да не изпуснем нещо. Качват се в един бус (взет под наем от „Спийди”) и поемат от Спортната зала към Търговията...

+ Шарлът е в офиса на НикитУ ЛазарУв.

НикитУ: Да ти кажа ако има повече лесбо-сегменти рейтингите ни сигурно ще се покачат...
Шарлът: Изобщо не ме интересува. Искам Вероника, но не в този смисъл, а в мач. На ринг.
НикитУ: Добре де, аз само отбелязвам.
Шарлът: Нали знаеш, че съм боксьорка?
НикитУ: Ахъм.
Шарлът: Е, в семейство ми има още няколко... по-здрави от мен. Та имам ли мач срещу Вероника тази вечер?
НикитУ: Е па естествено! Защо изобщо питаш. Приятен мач ти пожелавам!
Шарлът (усмихната): Мерси!

+ Показано е клипче от предния мач между Reaper и Другаря Ангелов, мачът, в който първия стана шампион. В клипчето има кадри с двамата опоненти. Дмитрий казва, че ще си върне титлата, Reaper казва, че няма да я загуби. Обичайните глупости.

+ Под звуците на “Medicate” на Flaw, Биров и BK идват на ринга. Нели също е с тях. BK взима микрофон, докато Биров гледа навъсено, прегърнат от Нели.

BK: Така... миналата седмица казах, че ще дойдем тук, за да отправим предизвикателство за мач. Все пак ние сме шампионите, искаме ако не друго, поне някой да ни държи във форма. Надявам се, че няма да губим много време и тук ще дойде някой здрав и единен отбор, който да приеме да се бие с нас следващата седмица.

Switchback! Асото, Валето и Доби Т се появяват на рампата. AVP се поглеждат за секунда, след което тръгват на ринга. Тримата се качват там и Асото вдига предизвикателно ръце.

BK: Уоу... вие не бяхте ли скарани?
Асото: Имахме търкания, даже все още ги имаме, но на дневен ред излезе въпроса за това, че ни нападнахте миналата седмица, а онзи келеш там (посочва Биров) удари бременната ми приятелка.
Биров (на микрофона на BK): Не пометна, нали? Хъхъхъ.
(Асото тръгва към него, но Валето го спира и взима микрофона)
Валето: Не тук и не сега. Казахте, че искате някой да приеме предизвикателството ви. Ние приемаме. Следващата седмица AVP срещу вас двамата в мач за титлите.
BK: Никой не е казал, че мачът ще е за титлите. Не само това... мач изобщо няма да има. Не знам за какви се мислите, но честно казано въобще не сте ни в категорията, нямаме какво да доказваме на хора като вас, така че беше ми приятно.

Той хвърля микрофона и излиза извън ринга. Биров е на път да направи същото, когато Асото го напада в гръб. Валето пък скача над въжетата върху BK, след което Асото хвърля Биров върху партньора му. Валето се връща на ринга, сграбчва Нели и я целува! Валето целува Нели в средата на ринга! Тя успява да се отскубне и бяга при Биров и BK, които още не могат да се съвземат, а АVP се оттеглят ухилени.

-Luka Pain def. Ponix – Бърз мач, изпълнен с напрежение. В края на мача обаче Лука Пейн започва да се преструва, че е контузил крака си. Докато съдията го проверява, той изневиделица бърка в окото на Поникс, след което го просва с и печели мача. След гонга той иска микрофон.

Лука: Поредна победа, но отново без особена полза. Искам някое голямо име, което да победя честно и почтено както победих противниците си досега. И много скоро... ще намеря някой от „големите” и ще го използвам, за да утвърдя името си тук.

+ Пуснато е видео, на което Роузи Порязов, който миналата седмица дебютира като новия партньор на Дон Жуан Нужа, тренира под звуците на “Eye of the tiger” и музиката от Роки. Лицеви опори над надуавема кукла, коремни преси върху бодливи рози и бягане около една автомивка с жени-миячки. След като видеото свършва виждаме мрачната съблекалня на Дарт Радо и Дарт Гопер, които са го гледали на един голям телевизор.

Гопер: Силата е с него.
Радо: Но не толкова колко е с мен, кхъ-кшшш. Кажи сега – “Невидима заплаха” или порно ще гледаме?
Гопер: Порно.
Радо: Знаех си, кхъ-кшшшш.

Той натиска нещо на дистанционното, а ние се прехвърляме на съвсем друго място.

+ Включваме се на живо от Търговията, където разбирам, че екипа ни и Бож са пристигнали в търсене на Xtreme. Бож нахлува в няколко склада, въпреки че собствениците им крещят някакви неща за майка му, като накрая достига до предполагаемото точно място. Нахлува в тъмна стая, в центъра на която... виси Xtreme! Вързан е с верига за ръцете! Бах майк... да, както и да е. Не съм очаквал подобно нещо. Изглежда измършявал и яко пребит. Бож го сваля от веригата и го пита нещо. Виждаме, че Xtreme процежда нещо в ухото на Бож, след което припада/заспива/не знам какво прави. Бож го занася до буса.

Бож: Качвайте се в буса и го карайте в болницата, аз се връщам в залата.
Оператор: С какво ще се върнеш?
Бож (хващайки един случаен минувач): Имаш ли кола бе?
Случаен минувач: Имам.
Бож (обръщайки се към оператора и посочвайки минувача): С него.

+ Уинтър е на ринга и загрява. На рампата се появява шампионката при жените Ети, но облечена с дънки и блуза, въобще не готова за бой.

Ети: Мммм, сладурано, не знам какво са ти казали, но ако си мислиш, че мачът за титлата ще е тази седмица си сбъркала. Как да ти кажа... заета съм. Имам да уча доста, а и честно казано не съм в настроение да защитавам това бебче (тя поглежда златния сутиен), затова... мачът за титлата ще е чак на следващото PPV – Enslaved. Чао!

Ети се прибира, а Уинтър стои с отворена уста на ринга. Изобщо не изглежда доволна.

+ И сега, за да ни развеселят/депресират, пускат видео със Зото. Той стои в сладкарница „Радост” и нагъва шоколадова торта с видимо задоволство.

Зото: Веше не съм депресиран. Шоколадът помогна, инаше... Казаха ми да обясня защо няма да съм в залата тази седмица. Просто е – няма смисъл. Комунистът Ангелов ще загуби и без моя намеса и после ще му се смеем задружно. По-добре да не ме беше прецаквал миналата седмица, аз поне щях да победя Reaper ако бях полушил тази възможност. Това е. Махайте се сега да си ям тортата.

Видеото приключва с кадър, в който Зото агресивно поглежда към малко момченце, осмелило се да се приближи до масата му и да погледне тортата. Бедните деца...

+ Шарлът бързо се качва на ринга, а по рампата се появява и Вероника, която е с поддуто лице след удара миналата седмица. Още с качването и на ринга палавницата е нападната от Шарлът и мачът започва!

-Charlotte def. Veronika – Брутален мач, продължил по-малко от 2 минути. Шарлът е бясна и разхвърля Вероника из целия ринг. Вероника опитва своя Lesbo Kick веднъж, но Шарлът й хваща крака и едва не го измъква от мястото му, след което изчаква Вероника да се изправи, просва я с десен прав и я тушира.

След мача боксьорката стои с доволна физиономия над победената си съперничка. Изглежда най-накрая се разправи с нея така както искаше.

+ Bullet се разхожда зад кулисите (а ние го снимаме съвсем случайно, даааа), когато Саша и Накрен го нападат в гръб. Двамата го налагат известно време, след което го хвърлят върху една маса с храна.

Саша: Не исках да се занимавам повече с теб, баче, но нямам избор. Затова ти препоръчвам да си намериш партньор, защото скоро ще имаш мач срещу двама ни.

+ НикитУ ЛазарУв се включва от офиса си, за да направи специално съобщение.

НикитУ: Драги зрители, зрителки и зрителченца, след 4 седмици е следващото ни PPV – Еnslaved и за него ми се искаше да направя нещо много специално, а именно – да назнача мач, който никога не се е случвал досега тук. А за тези 2 години, в които FUW съществува, не сме имали... Hell in a Cell. Хаха, точно така, правилно разбирате... Кой ще набутам вътре ли? Съвсем скоро ще разберете. Търпение. Пожелавам ви приятно прекарване с главния ни мач за титлата на FUW.

+ Време е за мача за титлата! Ангелов се качва на ринга с бавна крачка под звуците на Moskau на Рамщайн. Веднага след това шампионът Reaper се появява под звуците на Did my time на KoRn. Забавно, имайки предвид, че и двамата не слушат кой знае колко метъл... но това не е важно. Важното е, че имаме мач за титлата! Тук и сега!

-FUW Championship: Comrade Dmitrii Angelov vs. Reaper © – Получаваме солиден мач. Ангелов е разкървавен след сблъсък с една от предпазните огради, но това не му пречи да продължи мача. Напротив – той размазва кръвта по себе си и с още по-свирепа ярост се нахвърля върху Рийпър. Успява да го заключи в Hammer & Sickle (Аrmbar), но шампионът се измъква, след което се възползва добре от времето и ситуацията и забива Копие. Ангелов се повдига при опита за туш, но Reaper го вдига за Jackhammer. Ангелов обаче се измъква, хваща шампиона за гърлото и го вдига за Choking Spinebuster. Бъркане в очите и тази хватка е прекъсната! Второ копие от Reaper, последвано от успешен Jackhammer… и шампионът печели мача.

Уинтър идва на ринга и проверява състоянието на Reaper, докато съдии помагат на Ангелов да се отдалечи. В този миг обаче започва музиката на Бож и той се появява на рампата с метална тръба в ръка. Какво прави? Бож се качва на ринга и отнася главата на Reaper с металната тръба! Ужасената Уинтър се опитва да го спре, но той я блъска настрани, след което продължава да налага шампиона. НикитУ ЛазарУв се появява на рампата и праща на ринга охранители, които се опитват да спрат Бож. Той поваля няколко от тях, но в крайна сметка е свален на пода и ръцете му са закопчани с белезници. Уинтър плаче над разкървавения ни шампион, а феновете гледат с отворени усти. За какво беше всичко това?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...