FUW When the sky falls - 04.04.10 (Week 14)


Пукат фойерверки, мигат разни светлини, от които ме заболяха и без това скапаните очи, а вие сте с второто за 2010-а PPV на FUW - When the sky falls. В духа на името и традицията на това PPV тази вечер ще имате възможност да видите два мача, в които наградата буквално виси и кечистите трябва да протегнат ръце, за да я достигнат. Освен това ни чака страхотен четворен мач за титлата на FUW, който ще определи кой ще си тръгне с титлата тази вечер. Но да не губим време, а да се прехвърлим на мачовете!

+ DH Pezeveng започва шоуто със своя поява. Той бавно достига ринга, а феновете се опитват да заглушат музиката му с освирквания. Нека ви припомня какво се случи и какво ни чака. Преди няколко седмици Бож откри, че след уволнението си от FUW Xtreme е изчезнал. Оказа се, че желаещият да стане кеч-звезда Пезевенг уж знае нещо по въпроса и тормозеше любопитството на Бож до краен предел. Когато двамата стигнаха до физически сблъсък се намеси НикитУ ЛазарУв и нареди мач между двамата. Правилата на Contract/Truth on a pole мача са следните: в един от ъглите на ринга има висока пръчка, на върха на която има папка. В папката има две неща - договор за работа в FUW (който Пезевенг иска) и лист с информация за местонахождението на Xtreme (който Бож иска). Този, който се качи на сглобката и се добере до папката пръв, печели мача и желаното от него нещо.

След тези разяснения да спомена, че и Бож вече е на ринга и приема овациите на феновете, поглеждайки от време на време към своя противник. Готови сме да започнем!

-Contract/Truth on a pole Match: DH Pezeveng vs. Boj - Пезевенг показва значителни технически умения на ринга, с което доста затруднява Бож. Спортната легенда на Пазарджик обаче показва, че е готов да направи всичко, за да разбере истината за Xtreme - всяка ситуация, в която може да се заложи на грубата сила, вместо на техниката, е в полза на Бож. В края на мача той се качва в ъгъла и протяга ръце към желната папка, след като вече е проснал Пезевенг с БОЦ. Пезевенг обаче някакси успява да се добере до въжетата и да ги разклати. Бож губи равновесие и се забива върху сглобката, след което увисва надолу с главата от нея. Пезевенг стъпва на лицето му и възможно най-бързо грабва папката, след което скача от ринга и започва да се влачи по рампата, докато Бож се опитва да измъкне краката си от капана на сглобката.

Пезевенг лази по рампата с усмивка и има защо - той току що си спечели договор с FUW, като дори не му се наложи да разкрие какво знае за изчезването на Xtreme. Мистерията продължава.

+ Зад кулисите сме, а пред един от малките павилиони за кафе Ети си взима едно. Шарлът се приближава и го взима от ръцете й.
Ети: Какво си мислиш, че правиш?
Шарлът: Показвам ти, че шампионите са с предимство във всичко, а по някаква случайност ти все още нямаш титла на рамото.
Ети: Това ли беше? Приключи ли?
Шарлът: Да. Действията ми по-късно ще говорят по-добре от думите.
Ети: Щом си приключила може да вземеш кафето и да се разкараш.
Шарлът отпива и отива нанякъде с усмивка, а Ети... Ети изхвърля някакво малко пакетче. Какво по...

+ Преди няколко седмици Dark Lords of the Sith неуспешно се опитаха да трогнат Силвия с присъствието си, когато ги конфронтира Дон Жуан Нужа. Той се вживя в ролята на нейн защитник, но това му донесе гнева на ситите и те му уредиха няколко тежки мача. Това обаче не го отказа и той се съгласи на хендикап мач срещу двамата, който ще гледаме сега.

Нужа излиза на ринга, но преди да се качи там поздравява някакъв червенобузест младеж с леко набола брада, стоящ в публиката. Сигурно са стари приятели. Dark Lords of the Sith също идват на ринга и свалят по-широките си одежди за по-удобни кеч такива. В този момент на рампата се появява Силвия, само по сутиен, при това черно-бял. Тя държи микрофон.
Силвия: Не, че заслужавате, но така и така няма какво да правя, реших да ви удостоя с присъствието си. Затова приемам поканата да бъда специален съдия на този мач и да се постарая всичко да мине гладко. А и все пак... на този ринг трябва да има някой, който да задържи интереса на хората, нали така?
Тя се засмива и се качва на ринга, а никой от участниците в мача не се възпротивява.

-Handicap Match 2-on-1: Don Juan Nuja vs. Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) - Изненадващо или не Нужа успява да уддържи фронта срещу двама противници. Разликата в теглото си оказва влиянието само до един момент, след което отборната игра на бившите отборни шампиони се оказва по-добра тактика. Нужа опитва да просне с ритник в главата Гопер, но той прикляка и Нужа едва не нацелва Силвия. Той се спира навреме, но това разсейване му коства мача - Радо го просва с Chokeslam, Гопер скача от третото въже с Lighting Frogsplash и тушира гиганта за победата.

След мача DLOS качват столове на ринга и започват да налагат Нужа. Гопер дори се осмелява да посочи бузата си на Силвия, искайки целувка. ЕГН-то му обаче изглежда не е в границите, които тя предпочита, и той получава само шамар, преди реферката на мача да се прибере зад кулисите с усмивка. Побоят на ринга обаче продължава и DLOS си изкарват гнева върху Нужа, докато изведнъж неговия познат изскача от публиката и се опитва да го защити, само за да бъде пребит в средата на ринга, подобно на Нужа. Агресивността на DLOS не спира - те вадят кендо-стикове изпод ринга и счупват няколко в телата на Дона и приятелят му.

+ Прехвърляме се в съблекалните и виждаме NMP да увива ръцете си с лента, слушайки някакъв палав рап. В съблекалнята влиза Bulletproof и му подава ръка за поздрав.
Bullet: Голям мач тази вечер, а?
NMP: Да, най-накрая, заслуженият мач за титлата. Дано се справя. И ти имаш мач, нали?
Bullet: Да, и то такъв, който много исках.
NMP: Срещу кого е?
Bullet: Не знаеш срещу кого имам мач?
NMP: Ами... не. В последно време всичко около мен е хаос с цялата ситуация около титлата.
Bullet: Искаш да ми кажеш, че аз идвам тук, за да видя дали си готов за мача си, а ти дори не знаеш срещу кого ще се бия аз?!?
NMP: Тонка...
Bullet: Не, не... Спокойно. Няма проблем. (Bullet маха с ръце) Успех в мача. Ще се радвам да те видя с титла на рамо. (той се обръща и излиза)
NMP: Стояне! (Издиша и се хваща за главата)

+ Набързо ви припомням какво доведе до тройния мач за Bra Championship-a, който ще гледаме сега. В края на януари се оказа, че Вероника има сексуален интерес към Шарлът, като освен това пожела и титлата й. Двете се изправиха една срещу друга на St.Valentine's Day Massacre в мач, който шампионката спечели. След това обаче се намеси Ети, която отпреди това бе поискала мач за титлата. Вероника обаче показа, че не се е отказала от идеята да получи Шарлът. Трите се изправиха една срещу друга заедно с Нели и Силвия в петорен мач за FUW Bra титлата по случай 8 март. Победата отиде в Шарлът, но тъй като проблемите между трите не приключиха с това НикитУ ЛазарУв назначи троен мач за титлата - последна среща за титлата между трите.

Вероника излиза на ринга, оглеждайки с леко надменна усмивка феновете. След нея се появява Ети, която изглежда доста съсредоточена преди мача. Накрая на ринга излиза и шампионката Шарлът. Тя се качва на ринга, а Ети се усмихва на Вероника. Какво по...?

-Triple Threat FUW Bra Championship: Veronika vs. Eti vs. Charlotte (c) - Двете моментално се нахвърлят върху Шарлът! Ето за какво са говорили миналата седмица в съблекалнята на Вероника. Шарлът обаче не се дава и бързо отблъсква и двете. Тя започва да замахва с юмруци и бързо изхвърля и двете си противнички извън ринга. Контролът на мача е изцяло в нейни ръце, докато изведнъж не се спира рязко и не започва да се олюлява. Какво става? Шарлът пада на колене и се хваща за главата, сякаш й е лошо. Кафето от Ети!!! Ети се качва на ринга засмяна, а това прави и Вероника. Вероника забива Lesbo Kick на замаяната Шарлът, а след това Ети я довършва с Axe Kick. Вероника се отдръпва докато Ети най-спокойно тушира проснатата Шарлът и печели Bra титлата на FUW! Тя дърпа златния сутиен от ръцете на съдията и го вдига с широка усмивка. Най-странното е, че Вероника също е усмихната. Сега вече всичко се изясни.

Чуваме Вероника да казва на Ети "Ти получи своето, сега е мой ред.". Ети кима и помага на Вероника да вдигнат изпадналата в безсъзнание Шарлът и да я замъкнат зад кулисите. Но къде? И защо?

+ Зото загрява в офиса на НикитУ... клатейки се на един стол. Главният мениджър стои замислен зад бюрото си и го наблюдава.
НикитУ: Е, мислиш ли, че ще успееш да си върнеш титлата?
Зото: Да. И после ще си направя захарно парти.
НикитУ: Сериозно ти говоря. Вложих много пари в теб. Ти си лицето на компанията, помниш. Имам нужда от това ти да държиш титлата.
Зото: Тогава я офаканти и напрафо ми я дай.
НикитУ: Не става така. Ще предизвикам гнева на прекалено много хора, а трябва да си пазя поста.
Зото: Пф...
НикитУ: И все пак... постарай се тази вечер.
Зото: Ще се постарая. И знам точно кого ще туширам, за да си фърна титлата.
НикитУ: Ангелов.
Зото: Същеее.

+ Отново се прехвърляме зад кулисите, този път, за да проследим Ети и Вероника, които продължават да влачат Шарлът нанякъде. Двете стигат до едно такси и я хвърлят на задната седалка.

Вероника: Беше ми приятно отново да работя с теб. И се радвай на титлата, доколкото си спомням е хубаво да си шампионка.
Ети: Някой ден може отново да си припомниш.
Вероника: За момента имам други интереси. Все пак... какво й сипа в кафето?
Ети: Нещо, което ще я държи приспана достатъчно дълго, за да правиш с нея каквото пожелаеш. А след като се събуди ще е доста податлива на контрол и ще може да върне услугата.
Вероника: Хаха, харесваш ми.
Ети: От твоята уста звучи плашещо.

Вероника се засмива, качва се отпред в таксито и казва на шофьора да потегли. Ети поглежда златния сутиен в ръцете си и се усмихва за това, че с хитрост е успяла да го спечели. В този момент пред нея застават Нели и отборният шампион Биров.

Биров: Я виж ти...
Ети: Какво ще желаете?
Нели: Нищо, просто искахме да те поздравим за успеха ти.
Биров: Доста хитро от твоя страна. Пък и да работиш с Вероника...
Нели: ...която е пълна кучка.
Биров: Нямаше да кажа това.
Нели: Знам, че нямаше.
Ети: Хей, може да престанете. Писнало ми е от вашите спорове. Искам сега малко да се порадвам на собствения си успех без да мисля за вашите проблеми.
Биров: Не сме те карали. Както Нели каза просто искахме да те поздравим. За доброто старо време... Вие... още ли сте скарани?
(двете се споглеждат)
Ети: Не, всичко вече е наред.
Нели: Да, наред е.
Биров: Тройка?
Ети: Оф... (тръгва си)
Нели: (удряйки го ниско под пъпа) Мърльо. (след което и тя си тръгва)
Биров (свивайки се) : Ссссс, Звездата не заслужава подобно отношения. Все същите кучки...

+ След тази сценка е време да ви припомня какво доведе до следващия мач. На организирания от Bulletproof Open Invitational Match той бе измъкнат извън ринга от Саша и това му попречи да спечели. В следващите седмици Bullet ясно заяви, че иска да се изправи в мач 1 на 1 срещу Саша, но той се дърпаше. Не по свое желание, а заради нарежданията на таен "шеф", който му се обаждаше преди всеки опит на Саша да приеме предизвикателството. Нещо повече - този шеф се оказа шеф и на Накрен и накара двамата да си помогнат неколкократно. В крайна сметка Bullet и Поникс победиха Накрен и Саша в мач по двойки и така Bullet си осигури мачът срещу Саша. Той пък си позволи да се възпротиви на шефа си, което доведе до побъркването му миналата седмица, след като се оказа, че "шефа" всъщност е дилърът на Накрен и Саша, и след като втория не се е подчинил на командите му, дилърът го е оставил без трева.

Bullet излиза на ринга под овациите на публиката с нов екип - полицейски панталон и бронирана жилетка. Той пляска ръцете на феновете и подскача надъхано, защото най-накрая ще получи мачът, който искаше. След него се появява и Саша, който изглежда по-зле и от миналата седмица. Очите му са зачервени, олюлява се, а вените му са изпъкнали. Все още е бесен, защото изглежда все още го мъчи абсистенция...

-Bulletproof vs. Sasha - Саша се нахвърля с всичката си злоба върху Bullet още от самото начало. Мачът е бърз и брутален - двамата се налагат с всичка сила на и извън ринга. Съдията не може дори да поеме контрол. Когато се задържат на ринга Саша поема контрол и започва да размята Bullet от ъгъл в ъгъл. Той обаче не му отстъпва много по размери и успява да се върне в мача с няколко удара. Все пак Саша е като побеснял заради липсата на дим в дробовете му и рита с всичка сила Bullet в корема. Наглася си го за Smoking DDT, но пък е без масур. Bullet се измъква и опитва Stunner, но е изблъскан към въжетата. Саша опитва Clothesline, но Bullet прикляка, след което успява да закове Stunner! Саша обаче остава на крака... Bullet не вярва на очите си, но забива втори Stunner! Саша пада смазан по гръб, а Bulletproof ляга върху него за отброяване до три и печели мача. Съдията вдига ръката му и Bullet доволен слиза от ринга.

На рампата той се разминава с Накрен, който се опитва да стигне до ринга. Bullet решава да го закача и го остава да иде на ринга. Там Саша вдига главата на Саша, запалва един масур и го слага в устата на гиганта, който моментално отваря очи и всмуква малко жизненоважен за него дим. Накрен помага на Саша да се изправи и двамата се прибират зад кулисите в облак от дим.

+ Алекс Благия е зад кулисите и стои до другаря Ангелов. Време е за интервю.
Алекс: Другарю, Мите, готов ли си?
Ангелов: Капиталистическо псе, наречи ме "Мите" още веднъж и ще те пратя да отглеждаш тютюн в Сибир.
Алекс: В Сибир отглежда ли се тютюн?
Ангелов: Не, и в това е трудността на задачата. Сега мълчи. Другарят иска да е сериозен. Така... в името на всичко свято - Сталин, водката и петолъчката - тази нощ Reaper трябва да загуби титлата. Тази нощ получавам шансът си за отмъщение. Не само срещу него, но и срещу Зото, който продължава да е трън в очите ми и до ден днешен. Съжалявам за NMP, но ще трябва да почака - защото тази вечер аз ще си върна титлата, ще стана първия двукратен FUW шампион и ще го направя туширайки човекът, който ми отне пояса - Reaper. РийпърЕ, какво ще сделаеш гда другаря Ангелов и лошия му руски ръннат уайлд он ю!

+ Кратко видео ни припомня последните няколко седмици - Биров и BK изпълниха обещанието си и се справиха с DLOS, заставайки отново на върха, било то и на отборната девизия. Веднага обаче на пътя им се изпречиха Finally Real, които след няколко засрамвания успяха да ги убедят да им дадат мач за отборните титли, както и успяха да убедят НикитУ ЛазарУв да направи мача мач със стълби, давайки им предимството. Това моментално се вписа в кампанията на Биров и BK да попречат на младите таланти да се издигнат и двамата подсигуриха, че ако Finally Real загубят този мач няма да получат повече шансове за отборната титла през цялата 2010-а година.

Finally Real излизат на ринга под овациите на феновете и оглеждат наредените по рампата и около ринга стълби. През това време аз ви припомням правилата на този тип мачове - шампионските колани висят окачени на въже над центъра на ринга. За победа е нужно един представител на един от двата отбора да се качи на стълба и да свали титлите оттам. Finally Real имат опит в подобни мачове, но как ще се представят Биров и BK, които сега слизат по рампата. Нели я няма, изглежда няма да вземе участие в този сблъсък. Най-накрая честен мач с тяхно участие!

-FUW Tag Team Championship - Ladder Match: Finally Real (Yo The Real and Final) vs. Birov/BK (c) - Мачът започва с предимство на младоците, които се възползват от скоростта си и изхвърлят с ритници шампионите извън ринга, след което взимат една стълба и скачат от ринга извън него, право върху Биров и BK. Първи опит за сваляне на титлите след това, но Биров и BK успяват да се окопитят и ги спират. Следват множество сблъсъци със и без стълби. BK издърпва Йо извън ринга и започва да го блъска върху коментаторската ни маса, но пък Файнъл изправя една стълба и започва да се катери. Биров обаче се качва на друга изправена стълба и скача от нея, правейки Копие на Файнъл във въздуха! Йо обаче е проснал BK, качва се на ринга и забива една стълба в лицето на Биров. Когато се обръща обаче BK го рита в корема и слага главата му между две от стъпалата на сгънатата стълба, след което така му прави PunX_n0t_DeaD (Twist of Fate)! BK започва да се катери по вече изправената стълба, но Файнъл се е съвзел и започва да се катери от другата страна. Той обаче е уловен от Биров, който го просва с Crucifix Bomb върху сгънатата стълба, която отстрани Йо! BK достига титлите и ги откача, с което той и Биров печелят мача. Биров се качва на върха на стълбата при него, взима своя колан и се ухилва злобно. Двамата току що убиха мечтата на един млад отбор да се сдобие с отборно злато през 2010-а.

+ Зад кулисите сме и виждаме Уинтър да стои до Reaper, докато той нервно вдига дъмбели с големината на главата ми. Тя го докосва по рамото, а той само й хвърля един студен поглед и тя се отдръпва. Шампионът се изправя, взима титлата от закачалката до себе си и я слага на рамото си, след което се заглежда в нея за няколко секунди и излиза. Време е за главния ни мач!

+ В средата на февруари другарят Ангелов най-накрая успя да победи Зото и стана FUW шампион. Едва четири седмици след това обаче загуби титлата от набралия невероятна инерция Reaper. NMP през това време се опитваше да си получи обещания мач за титлата, но така и не сполучи, до момента в който не използва услугата, която НикитУ му дължеше, за да се включи в мача реванш на Ангелов, който бе назначен за тази вечер. Зото, като приятел на НикитУ и считан от главния мениджър за лице на компанията, също бе включен в мача. Ангелов цели отмъщение, Зото иска да си върне титлата, NMP се бори за шанса да я спечели за пръв път, а Reaper е изправен пред най-сериозното си предизвикателство не само като шампион, но може би и в цялата си кариера.

Правилата са ясни - четиримата са заедно на ринга, всеки за себе си. Първият, който тушира някого (не задължително шампиона) или някара някого да се предаде, печели мача и титлата. Дмитрий Ангелов се задава към ринга под овациите на феновете, поздравява ги и се прекръства пред образа на знамето на СССР. След него се появява и Зото, който смучейки пръста си дори не обръща внимание на феновете. Двамата се споглеждат на ринга, докато натам се приближава NMP. Той изглежда надъхан за първия си шанс за титлата. Последен се появява шампионът. Уинтър не е край него. Reaper се качва на ринга и вдига титлата си високо още преди да е минал през въжетата. Феновете освиркват бурно, но той също не ги поглежда. Съдията дава начало на мача и main event-ът започва!

-FUW Championship - Fatal 4 Way Match: Comrade Dmitrii Angelov vs. ZoTTo vs. NMP vs. Reaper (c) - Още в самото начало Ангелов се нахвърля на Зото, а NMP на Reaper. Скоро обаче всеки започва да бие всеки и настъпва хаос на ринга. NMP и Ангелов са разкървавени по време на мача, но това не спира устрема им. В самия край на мача обаче NMP се озовава извън ринга със Зото. На ринга пък Reaper просва Ангелов с Копие и си го наглася за Jackhammer. Зото обаче се качва на ринга и прекъсва хватката, след което просва Reaper с Chocolate Spinebuster, а след това забива Choco Elbow на Ангелов. Той няма време да опита туш, защото NMP щурмува ринга и го заключва в Crossface! Зото няма избор! Ще се предаде! През това време обаче Reaper вдига Ангелов и го просва с Jackhammer... Зото още не се е предал, а Reaper опитва туш. Точно след отброяването на 3 Зото се предава, но няма значение - с туша над Ангелов Reaper печели мача и запазва титлата. NMP не може да повярва какво е станало току що. Той започва да спори със съдията, но Reaper го просва с Копие! Шампионът взима колана си и се маха от ринга, където е оставил трима разбити противници. Едно обаче е сигурно - едва сега започваме да виждаме на какво е способен той.

2 коментара:

  1. Радвам се, че изпълних желанието ти :D Занапред ще се задържи така, ако не ме мързи. Пък и май става по-забавно...

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...