The Naughty Spider-Man идва!

Дойде моментът! Почти две години след като проектът The Naughty Spider-Man бе започнат (и после брутално заебан) е време да започнем всичко от начало. С този пост официално се обявява завръщането на ПалавЕЕЕ в българското блог пространство! Концепцията остава същата - аз мисля простотии и ги пиша, после някой балък влиза в блога и се прецаква да прочете какво съм написал. Има обаче разлика в структурата - преди 2 години Spider-Man бе замислен като разказ с отделни глави, т.е. историята да е една цяла и да върви глава след глава. Изглежда съм поумнял обаче, а и разбрах, че мразя да спазвам срокове, затова сега вече TNSM (мисля, че се разбира какво е съкращението) ще се състои от отделни разкази тип "всеки за себе си, за другите не ме ебе". Да, ще има някаква основна история, ще има развитие на герои от част на част, но няма да е задължително всеки да чете всичко, за да схване кой кого иска, как го иска и защо. Нещо като "Хрониките на Мирчев", макар сравнението да не е от най-добрите.


Основната страница на "The Naughty Spider-Man" може да откриете под логото на блога, точно след "Разкази". Там ще откриете горният встъпителен текст в по-сбит формат, както и имената и снимките на всички, участващи с някаква роля в проекта. Там ще бъдат публикувани и новини по темата, както и ще бъдат добавяни линкове към вече написаните разкази, както и снимки на новопоявилите се герои. Недейте да ревете, че не може да разберете нищо, не съм аз виновният, че образованието в България е на ниско ниво и хората се чувства объркани, когато в едно изречение има повече от 10 думи. Сега

ЦЪКНЕТЕ НА ТОЗИ ЛИНК!!!

за да отидете на страницата, за която ви говоря и се запознайте с героите, преди да е дошло време за първия разказ. THE NAUGHTY SPIDER-MAN ДОЙДЕ! ТРИ ПЪТИ УРА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...