Комикси, Vol.4 - Въздигането на Норман Озборн

Най-нахално преставам с постването на The Amazing Spider-Man. Причината е, че в последно време чета нещо с пъти по-добро, а именно ситуацията около Норман Озборн. Без съмнение той се превърна в новият ми най-любим комикс герой с невероятните схеми и планове, които замисля, с почти политическото си държание и разбира се с така познатите ми психични проблеми. Да, за оригиналният Green Goblin става дума. Както и да е. Това, което ви предлагам е едно ново, мрачно начало в Марвъл вселената - въздигането на Норман Озборн от самото му начало! Малко предговор - Озборн, доскоро в психиатрична клиника, е назначен за новия директор на програмата Thunderbolts, в която супер-злодеи получават втори шанс в живота. В случая - да преследват нерегистрирани супер-герои (в Marvel вселената бе прокаран закон, че всички трябва да се регистрират). От тук започва Thunderbolts #110. След като започнете с четенето всичко ще ви стане ясно. Започнете още сега със свалянето на архива с всички комикси от

ТОЗИ ЛИНК ТУК

но продължете да четете, защото следват още разяснения. Тъй като в днешно време всеки комикс на едно издателство е свързан с другите се получава леко (абе бая голямо си е) объркване, ето редът, в който би трябвало да четете комиксите (или поне който аз препоръчвам)

1) Четете Thunderbolts от 110 до 127 (тези, които ги има в архива). В тях започва командването на Озборн и екипът е свръх мощен.
2) Четете Secret Invasion: Dark Reigh (one-shot).
3) Започвате Dark Avengers от 1 до 6, който проследява историята на екипа Thunderbolts от предните броеве. Дотук са по-интересните.

Гарантирам много интересни минути (всъщност стават направо часове) на всеки решил да се захване с това. Бях впечатлен от уникалните взаимоотношения между героите, от това, че всеки има личен интерес и се опитва да го гони, от това как Озборн ги контролира... Но най-важното е, че става дума за злодеи, гадни, долни, извратени (ооо, да) копелета, които се опитват да се държат като герои, защото това иска Озборн от тях, тъй като е част от целите му. Пожелавам приятно четене на всички нърдски другари!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...