Моето творчество... Част 43: Мой дизайн на Electro

Както някои от вас може би знаят наскоро беше обявено, че филмите за Spider-Man ще бъдат reboot-нати, т.е. старите 3 все едно не са се случвали и историята ще бъде разказана от начало с нови актьори и сценарий. Не знам доколко е добра идеята. Не харесвах кой знае колко опитите на Сам Рейми, но пък филмите му си имаха 1 плюс - предоставиха малко по-сериозен дизайн на Green Goblin и Doc Ock (това, което се случи с Венъм не искам да го коментирам).

Точно затова реших да направя няколко мои дизайна на супер-злодеи от Marvel вселената, съобразени обаче с историята на филмите на Рейми, т.е. тези с Тоби МакГуайър. Първият разглеждан злодей e Електро, като историята с него се развива след третия филм. Историята накратко...

Историята на персонажа и костюма: При експеримент в лабораторията на Кърт Конърс (който във филма е физик) става повреда. Макс Дилън, дежурният ел-техник, се заема с оправянето й, но става жертва на силно електричество, което заради някакво влияние от експеримента на Конърс е абсорбирано от тялото му вместо да го убие. Спайдър-мен (който е на мястото на инцидента) спасява Дилън и го води в болница, а самият Конърс се заема да направи костюм на техника, за да не позволява на тялото му да причинява повече щети. Костюмът, който съм дал тук:


де факто е направен от Конърс от стар гумен костюм за лабораторни експерименти. Звездата върху маската пък е причинена от самия Дилън, който полудява, когато разбира какво е станало с него и се опитва да изпържи собственото си лице. За да може да използва енергията в себе си той разкъсва гумените ръкавици и почва да се помпи с ток. В малкото квадратче в рисунката са маската преди да й нанесе щети (над очите има специални стъкла, а на устата има кислородна маска) и ръкавиците преди да ги махне. Какво става с него по-нататък и каква е втората версия на костюма му... някой друг път.

PS: Знам, занимавам се с адски големи глупости, но пък важното е да ми е приянто, нали? (слънце)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...