Препоръчани песни - Част 47

Както ви е известно тук препоръчвам песни и давам линк за архивче с тях, за да ви спестя търсенето (нека си го признаем - всички ни мързи). Този път обаче схемата ще е малко по-различна. Ще има линк за архив с няколко готини песни, които трябва да чуете (или поне мисля, че трябва), но преди това искам да наблегна на нещо много важно:

LIMP BIZKIT ПУСНАХА ЗА БЕЗПЛАТНО СЛУШАНЕ НА САЙТА СИ ПЕСЕНТА "WHY TRY" ОТ НОВИЯ АЛБУМ "GOLD COBRA" И ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА ЦЪКНЕ НА ТОЗИ ТЕКСТ, ЗА ДА Я ЧУЕ

Това за мен е топ новина, защото 1) Бизкит са любимата ми банда от... ъм... 9 години? 2) Песента е доста добра и адски бързо ме зариби. 3) Правя им евала, че въпреки че бавят излизането на албума направиха подобен жест, пускайки песента в сайта, за да може всеки да я чуе. Оценявам такива неща. А сега към песничките в архива:

Chris Angel - Mindfreak (Song)
Drowning Pool - All about me
Queens of the Stone Age - This Lullaby
Thousand Foot Krutch - Scream
A Day to Remember - Have a faith in me

ЛИНК КЪМ АРХИВ С ПЕСНИТЕ

Това е краткият, но съдържателен списък. Естествено, най-много препоръчвам песента на Bizkit, която скоро ще е достъпна за download на сайта им. Поне така казва Дърст. Живи и здрави, аз пари вече съм приготвил за албума.

2 коментара:

  1. Винаги от всички банди откривам по една моя любима. Както става и сега, мисля че няма нужда да казвам коя е :)) Мерси за препоръката за Бизкит :)

    ОтговорИзтриване
  2. Моля, макар и късничко :D Иначе е нормално да откриеш своя любима банда тук, все пак конкретната песен я чух точно в твоя блог :D

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...