Лепенки "Без ГМО" върху луканките за един по-добър свят?!?

Чудейки се какво да закусвам (в 12 и 30) и в хладилника попаднах на някаква луканка, която моментално ме зашемети с нещо доста интересно. Върху опаковката на луканката имаше залепен стикер, представляващ червен кръг с жълт надпис "БЕЗ ГМО". За да не си помислите, че съм се побъркал прилагам снимков материал:


Таааа... родните "месни" производители са предприели нова кампания, за да запазят нивото на продажбите си? Хайде, щом народът е прост и масово се страхува от някакво си трибуквено съкращение (без дори да знае защо), нека да го убедим, че няма подобни неща в нашите продукти. Как ще го направим? Чрез лепенчициииии! Не, сериозно, идеята е глупава. Въпреки че силно се съмнявам в средното интелектуално ниво на сънародниците ни в днешно време (без да искам да обиждам никого), не виждам кой друг, освен някоя уплашена от глупави новини бабичка, би се впечатлил от подобен рекламен трик. Поне на мен подобна лепенчица ми се струва доста евтина и лееееко идиотска идея.

3 коментара:

  1. някаква нова мода.. скоро сигурно ще има и тениски с такъв стикер

    ОтговорИзтриване
  2. Може презервативи да пуснат с едно силно "БЕЗ ГМО" на опаковката.

    ОтговорИзтриване
  3. може да си го татуирам на 1 специално място..

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...