Лекс Лутър + AFI = (сърце)

Изпитвам нужда да се занимавам с нещо, за да не тормозя тъй прекрасния си мозък с глупости, и затова реших, че няма да е лошо да постна нещичко в блога. В случая едно доста кратко, но сполучливо клипче, съдържащо сцена от Smallville, който гледам от около 2 седмици. Сцената е от шести (да, чак там) сезон, епизод 9. Тези, които имат намерение някога да гледат сериала могат да пропуснат ако не искат да си спойлнат (да разберат нещо чак от шести сезон и да го имат в главата си още в началото на първи). Тези, които обаче са гледали сериала или пък нямат намерение да го правят и им е любопитно - деразайте.

И ТУК СЛЕДВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, ЧЕ ЩЕ КАЖА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА :D

В предната сцена (от която има дори малка част в изрязания от мен клип) Кларк Кент обяснява на Лана Ланг, че Лекс Лутър я лъже и използва. Тя обаче не иска да повярва. В същото време обаче Лекс приема нов затворник със специални способности в своя отдел 33.1, за който Лана си мисли, че не съществува. Т.е. в няколко секунди се вижда истината за епичния Лекс Лутър. Най-якото на сцената е музиката за фон - така любимата ми "Prelude 12/21" на AFI, която някак си се връзва с цялата ситуация. И сега, след толкова излишни приказки за едно клипче (съжалявам), ето го и самото клипче:Лично изрязано и качено от мен в vbox. Енджой!

PS: Всички права от Smallville са си на собствениците, нали знаете? :D

2 коментара:

  1. Да не забравиш да качиш края на 8x16, че съм голям фен на песента, а и май я бях мернал из твоите "любими" също :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ще го кача, но нека стигна дотам. Даже ако попадна на друг силен финал на епизод и него ще кача. Ако не друго повечето епизоди на Smallville поне свършват доста яко.

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...