FUW Clash - 27.06.10 (Week 26)


+ Още преди да съм казал „Добре дошли”, да съм се представил и други подобни, се прехвърляме в офиса на главния мениджър на FUW НикитУ ЛазарУв, който изглежда има нещо важно за казване.

НикитУ: Такааааа... колкото по-интересно е тук, толкова повече хора ще гледат, толкова повече парички ще има за мен. Аз обичам паричките и паричките обичат мен. Точно затова ще назнача всички мачове за тази вечер още сега! И ще са големи! Много големи! Като пачките, които ме чакат! Тази вечер, всички участници в задаващия се Money in the bank мач ще се изправят едни срещу други в 1 на 1 мачове. След като се правиха на мъже един на друг миналата седмица, в този Clash BK ще се изправи срещу Зото. Биров ще се бие срещу NMP, а така неприятния му Асото ще има мач срещу Лука Пейн. Да, няма да дам на NMP да се бие отново с Пейн, нито на Асото да се бие с Биров. Това ще стане друг път, за да източа повечко пари от вас. И за финал – главният мач, пенсионери, ще е Reaper и DH Pezeveng в мач-реванш срещу Бож и Xtreme. Нека някой се контузи, амин! А сега чиба, гледайте шоуто, аз съм зает със световното по футбол...

+ Силно начало, главни мениджърю! И без да губим никакво време започваме с първия от обявените мачове. “Medicate” на Flaw започва и Биров буквално влита на ринга, докато Нели подтичва недоволно зад него. Те си разменят няколко злобни думи, след което тя му удря шамар и се прибира зад кулисите! NMP излиза на рампата и се хили като полудял на сценката, а Биров го чака на ринга. Време е за епичен сблъсък!

-NMP defeated Birov – Биров буквално се опитва да разкъса NMP, като на няколко пъти загубва контрол и започва да ръмжи като гладна мечка. Какво става с този ненормалник?!? Тези негови изблици обаче му костват концентрацията, NMP успява да го просне с един уникален германски суплекс и още преди да го е пуснал успява да го тушира.

Рапърът бяга от ринга супер ухилен и доволен от голямата победа. Биров е на ринга и трепери от злоба, след като му се струпаха толкова гадости в рамките на 10-ина минути. Бийте му успокоително!

+ Ети влиза в офиса на НикитУ ЛазарУв, където вече е Николета. Шампионката поглежда момичето, което й създаваше проблеми през последната седмица, а след това и главният ни мениджър, който е леко намръщен.

Ети: Какво става тук?
НикитУ: Губите ми времето и не мога да си гледам мача, това става!
Ети: А ти какво правиш тук?
Николета: Дойдох да поискам това, което ми се полага – мач за титлата ти.
Ети: Но...
НикитУ: Няма НО! Миналата седмица си й обещала мач за титлата ако се справи с твое предизвикателство. Е, тя е била Вероника, така че сега ще й дадеш мач за титлата.
Ети: Ама...
НикитУ: НЕ! НЕ! Току що изпуснах гол! Вън и двете! Вън! Дано се избиете на Second Anniversary Show, защото мач за титлата ще има! Сега вън! ВЪЪЪЪН!

Николета става, завърта се на пети и се усмихва на Ети, след което излиза. Шампионката обаче не си тръгва веднага, а гневно надига пръст срещу НикитУ. Неговият с пъти по-недоволен поглед обаче се оказва по-силен и тя решава да си тръгне без да каже нищо. Умноооо!

+ Алекс Благия е зад кулисите, а до него е... Bulletproof! Не сме виждали бившия гангстер, настоящо ченге-в-обучение от няколко седмици.

Алекс: Добре, баче Тони... поиска шанс да каже няколко думи, но ми позволи преди това да те попитам нещо. Чувстваш ли се кофти, след като NMP ти коства шансът да си част от MITB мача във вторник?
Bullet: Саше... много си тъп бе, Саше. Идвам тук, за да говоря за нещата, които мисля да направя занапред, за бъдещите успехи в кариерата ми, а ти ми припомняш най-големия ми провал?
Алекс: Аз не исках....
Bullet: Какво не искаше бе, абдал? (Bullet хваща Благия за тениската и го дърпа към тениската) Искаш коментар по темата ли? Ще ти дам коментар. NMP ме предаде и то не за пръв път. Скоро с него ще си поговорим за това. А ти и твоите въпроси може лекичко да идете по дяволите! (Bullet си тръгва, а Благия си оправя тениската)
Алекс: Започва да ми писва от олигофрените тук. Всички са побъркани, всички искат да ме бият... е... bring it on! Оттук насетне ще съм готов!

+ Оставяме Благия и неговите героични настроения и се връщаме отново на ринга. Асото, едната половина от AVP, излиза на ринга, за да срещне нов за него противник – Лука Пейн, Лицето на честността. Пейн също идва на ринга и заглажда козирката на шапката си преди да я свали. Той изглежда настроен за поредната си победа тук, но дали ще успее? И ако успее дали ще е честно?

-Luka Pain defeated Asoto – Успява, ама честност – к*р. В един бърз и изпълнен с високоадреналинови (мале, колко зор е да го напишеш) движения мач, Пейн се възползва от грешка на Асото, който се опитва да направи 450 Splash. За съжаление пропуска, като Пейн ляга върху него, слага крака на въжетата (естествено кьоравия ни съдия не видя нищо) и го тушира.

Пейн се измъква от ринга, а Асото просто махва с ръка. Него изглежда не го е грижа за победи и загуби. Той взима микрофон. Не и ти, бе! Писна ми да говорите вече...

Асото (задъхан): Няма значение, че загубих. Няма значение и MITB мача във вторник. Аз искам само едно нещо и то е отмъщение! Доби се върна в компанията, но дори не иска да ми проговори. Каза, че след мача й във вторник напуска и повече няма да се появи тук. И знаете ли кой е виновен, бачета? Биров. Това, което искам аз... е Биров. Затова ела тук, животно, и се бий като мъж! И този път... с мъж!

Силни думи! Трогна ме. А! Трогнал е и Биров. Medicate започва отново и Биров се появява на рампата, грухтящ като кон. Той се насочва към ринга, но до него дотичва Нели и го спира. Тя започва да му говори нещо и да го дърпа назад. В крайна сметка успява да го върне зад кулисите, макар че погледът му остава вторачен в Асото.

+ Зад кулисите сме. До една огромна кръгла маса са се разположили Дарт Радо и Дарт Гопер. Двамата бавно изчакват The Sharp Lovers, Саша и Накрен да се разположат около масата. Двата отбора се оглеждат странно, което може би значи, че DLOS са домакините.

Дарт Радо: Кхъ-кшшш, вие, долни интергалактически отрепки, бяхте поканени тук, за да станете свидетели на това, което ви чака във вторник. Кхъ-кшшш... моля, видео!

Изведнъж в центъра на масата започват да се прожектират кадри от предни мачове, в които се вижда как Радо и Гопер доминират я над някой от Sharp Lovers, я над Саша или Накрен.

Гопер: Ние сме по-силни от вас, защото Силата е с нас.
Радо: Ние ще ви сломим, като долна бунтовническа сган!
Гопер: Ние още веднъж ще управляваме Вселената...
Радо: ... след като станем... кх-кшшшш... нямаше как, трябваше да си поема въздух – отборни шампиони!
Нужа: И ни извикахте тук, за да гледаме тези глупости и да ни кажете само това?
Радо: Ами... да.
Нужа (към Порязов): Да се махаме, тези ще ми съсипят нервите и ще ме накарат да си намразя живота.
Накрен: Бачета, не знам на какво сте и кой ви снабдява, но му искам номера. О, получих смс...

Гопер го поглежда замислено, а Радо поклаща неразбиращо каска. Накрен и Саша също стават от масата и отиват по-встрани.

Накрен: Имаме проблем...
Саша: К’ъв?
Накрен: „Шефът” е писал, че е крайно време да си платим за стоката. Иска помощта ни.
Саша: За какво?
Накрен: Не знам, но пише, че до 2 дни ще разберем.

Оставяме наркоманските мистерии за до след 2 дни. Само да спомена, че тези шестимата ще са част от троен мач за вакантните отборни титли. Дано най-накрая стане ясно кои ще са отборни шампиони, защото ми се струва тъпо 3 седмици да чакаме, за да разберем... Чакай бе... ама то аз го реша...

+ След минута на объркване и на реклами сме отново на ринга. BK излиза доста надъхан за победа. Той се е фокусирал напълно върху MITB куфарчето, което така силно иска да спечели. След него под звуците на “Animal I have become” излиза Зото, който поклаща глава и си повтаря „Няма да си ти, аз ще съм”. Миналата година той взе куфарчето и стана шампион, да видим дали ще успее да повтори успеха си и тази година.

-ZoTTo defeated BK – За спечелване на куфарчето не знам, но Зото се справя страхотно в епичния си мач срещу BK. Използвайки обелка от „Милка”, той бърка в окото на противника си, след което просва The Underclass Hero с един Chocolate Spinebuster от нищото. Зото грабва победа 2 дни преди MITB мача!

Той си тръгва ухилен по рампата, размахвайки ръце. Изглежда доста по-жив от емоционалния период, в който бе попаднал преди няколко месеца. Изглежда това да преживееш Hell in a Cell мач има ползотворно влияние върху живота ти.

+ Само аз ли съм на мнение, че тазседмичното шоу е с една идея по-тъпо от предните няколко? Shit happens. Нисък рейтинг ще имаме... Алекс Благия отново е зад кулисите в опит да го вдигне чрез интервю с Рийпър. Да вдигне рейтинга, имам предвид.

Алекс: Шампионе, готов ли си за отборния мач реванш? Преди няколко седмици Xtreme и Boj ви биха...
Reaper (гледайки лошо): Това няма да се повтори. Тази вечер победата е моя. Във вторник, на Second Anniversary Show, победата пак ще е моя. Точка.

Reaper гали с ръка титлата, която лежи върху рамото му, и излиза от кадър. Алекс го проследява с поглед, чешейки се по главата.

Алекс: Този поне не се опита да ме бие.

+ От Благия се прехвърляме на съблекалните, където виждаме ядосаният (ама много е ядосан, даже ръцете му треперят, хъхъ) BK да отваря вратата на съблекалнята на Биров. Там той открива партньорът си, седнал на една скамейка, докато Нели го масажира.

BK: Защо не се появи? А? Защо? Нали сме партньори, мамка му! Трябваше ми малко помощ... съвсем малко!
Биров (поглеждайки го бавно): Здравей. Добре съм, благодаря. Не те видях около ринга по време на мача ми.
BK: Това ли било? Не ми помогна, защото аз не съм... За твое сведени пристигнах по-късно! Имам пълното право, като един от най-важните хора тук.
Биров: Значи имаш пълното право и да излезеш от съблекалнята преди да съм станал.
BK: Край с партньорството ни? Нали щяхме да си помагаме в MITB мача?
Биров: Не, не слагам край на партньорството ни. Даже напротив – мисля, че все още има хляб в него. Просто съм малко нервен, имам нужда от спокойствие. Колкото до MITB… ще говорим за това във вторник.
BK: Aха... така значи? ОК. Нели, моля те, информирай ме като му дойде акъла.

BK излиза от съблекалнята, а Нели се навежда до ухото на Биров.

Нели: Мише, трябва да се успокоиш. Отклоняваш се от плана... BK ти е нужен. А и какви са тези неща, които правиш? Първо копието на Доби, после контузията на Валето...
Биров: Имам нужда...
Нели: Имаш нужда да се успокоиш и да ме слушаш, защото създаваш проблеми и на мен и сега ще трябва да се занимавам с Доби и Шарлът във вторник. Ще се успокоиш ли?
Биров: Ще се постарая...

Нели захапва ухото на Биров с усмивка, докато той гледа пода замислено. Погледът му се прехвърля на оператора, който веднага схваща, че трябва да излезе.

+ Не сме порно програма, а такава за кеч и дойде време за главния ни мач. Reaper и Pezeveng вече са на ринга, като и двамата не изглеждат особено доволни от предстоящия мач. А ето ги и опонентите им! Xtreme и Бож се появяват на рампата, пляскат ръце и се качват на ринга, където са моментално нападнати от опонентите им! Почнаха се! Почваме и ние!

-Reaper/DH Pezeveng defeated Xtreme/Boj – Доста стабилен отборен мач. Настървеността на „лошите” обаче им дава предимство и след известно количество нечестни действия + една намеса на Уинтър се случва следното: Бож е проснат извън ринга, след като Reaper го удря с титлата си. На ринга пък Пезевенг се измъква от опит за MMVДБА и блъска Xtreme право в ръцете на шампиона – Копие и Jackhammer по-късно и Reaper тушира опонента си за Second Anniversary Show.

След мача Уинтър се качва на ринга и вдига ръката на напомпаното животно, което носи FUW титлата на кръста си. Той пък е вперил погледа си в превиващия се на ринга Xtreme. Извън ринга пък Пезевенг рита лекичко поваления Бож и сипе клетви по него. Дали това ще се случи и на Second Anniversary Show?

ВНИМАНИЕ! В случай, че вие, объркани люде, не сте разбрали, припомняме: PPV-то, отбелязващото втората годишнина на FUW – Second Anniversary Show, е след едва 2 дни! Този вторник, 29 юни, FUW става на 2 години с впечатляващ кард. Нека му хвърлим едно ама баш последно око:

-FUW Bra Championship: Eti © vs. Nikoleta
-Nelly/Silvia vs. Dobby T/Charlotte
-DH Pezeveng vs. Boj
-FUW Tag Team Championship – Triple Threat: Sasha/Nakren vs. Dark Lords of the Sith vs. The Sharp Lovers
-Money in the bank Ladder Match: ZoTTo vs. Birov vs. BK vs. NMP vs. Luka Pain vs. Asoto
-FUW Championship: Reaper © vs. Xtreme

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...