FUW Second Anniversary Show - 29.06.10

Theme song на събитието: Skillet - Awake and alive

+ Плякат фойерверки, полудели фенки друсат пищна гръд от радост, полудели фенове крещят и се поливат с бира, а светлините в залата премигат, защото не сме си плащали тока скоро... Дами и господа, вие сте с шоуто по случай втората годишнина на FUW! Да, колкото и да е невероятно (а то наистина си е невероятно) FUW направи 2 (словом: ДВЕ) години! Кардът тази вечер е впечатляващ, но аз ви го повтарям от няколко седмици, така че сигурно сте го разбрали. В самото начало на шоуто на рампата се появява главния мениджър НикитУ ЛазарУв, облечен в нов и лъскав костюм.

НикитУ: Ебре... много сте бе! Добре дошли на шоуто ни, надявам се да си прекарате добре и да ни донесете много пари от закупените от вас продукти. Имаме бира, кола, пуканки, презервативи... Кой каквото пожелае. А сега...

Атака в гръб! НикитУ е проснат по лице, след като маскиран нападател (ама баш маскиран – целият е в черно, барабар с маската на лицето му) го напада в гръб. Той го рита няколко пъти, след което го изправя и го изхвърля извън сцената. Каква долна атака! Нападателят бяга зад кулисите и успява да се измъкне от опитващата се да го хване охрана. Докато лекари проверяват състоянието на главния мениджър той маха с ръка да продължим с шоуто. Така да бъде! Време е за първият ни мач... ар ю реди?

Под звуците на El Matador се появява Бож. Спортната легенда на Пазарджик и бъдещ адвокат се качва на ринга, хваща няколко от букетите, които фенките хвърлят по него и съвсем леко се усмихва. Неговият противник DH Pezeveng се появява доста потайно на рампата, оправяйки бежавото си шалче. Той пристъпва едва-едва, псувайки под мустак феновете в залата. След като двамата имат по една победа един срещу друг е време за финалния мач, който ще сложи край на побоите между тях веднъж и завинаги.

-Boj vs. DH Pezeveng – Бож яростно се нахвърля върху противника си, но той се плъзга извън ринга, хваща краката на Спортната легенда и го издърпва навън, където го просва с clothesline! В самото начало Пезевенг взима предимството. Бож обаче бързо се изправя на крака и отвръща с няколко удара и Samoa Drop. Следват няколко минути на смяна на предимството, качване и слизане от ринга. В един момент Пезевенг издебва Бож, докато той е от другата страна на въжетата и се изплюва в лицето му, след което го рита в главата! Какво унижение! Пезевенг вдига Бож на рамене и опитва Time Machine (GTS), но Бож се измъква, пада зад него и го бута към въжетата. Пезевенг се отблъсква с корем от тях и получава БОЦ в задната част на главата! За пръв път го виждам... Бож също се изплюва върху Пезевенг. Изглежда разярен. Бавно го вдига на крака, бута го отново към въжетата и пак го посреща с БОЦ, този път право в зъбите. Какъв ритник Бож опитва туш, а съдията отброява до три. Това е краят на мача.

Реферът вдига ръцете на победителя, а той поглежда към тялото на Пезевенг. Бож най-накрая приключи с него... Чакай! Reaper, шампионът на FUW, напада Бож в гръб! Той го поваля и започва да го налага в средата на ринга. Бож не може да се защити. Уинтър също е на ринга. Reaper хваща Бож, докато тя го удря с шампионския пояс! Шампионът захвърля тялото на Бож в средата на ринга и се оттегля с приятелката си, а аз се чудя какво става тази вечер, че всеки напада някого? Както и да е, прехвърляме се зад кулисите.

+ Там виждаме Саша и Накрен, които „загряват” както само те си знаят – Саша дърпа внимателно от един масур и се радва на една опаковка от сапун, а Накрен поема носово някаква бяла субстанция, която силно се съмнявам да е прах за пране.

Саша: Шефът обади ли се?
Накрен (подсмърчайки): А? К’во? Къде? Не, не. Не.
Саша: Значи ще чакаме още?
Накрен: Ще се обади. Спокойно.

Оставяме ги да се подготвят за мача си за отборните титли и да чакат обаждането на дилъра си... простете, мистериозния си Шеф. Прехвърляме се отново на ринга, където ни чака друг отборен мач!

+ Нели и Силвия излизат под звуците на „Feuer Frai” на Рамщайн (theme song на Нели, Силвия мрази такава музика). Двете се качват на ринга и започват да разгряват. На рампата пък се появяват Шарлът и Доби Т. Не сме виждали Доби в мач от много, много време, а това ще е и последния й мач. Тя преживя доста – беше бременна от Асото, загуби бебето след Копие от Биров и сега ще има шанс да отмъсти на приятелката му. Колко поетично, а?

-Nelly/Silvia vs. Dobby T/Charlotte – Шарлът и Силвия започват двубоя. Двете имат конфликт от доста време и сега нещата тотално излизат извън контрол. Удар след удар по телата им, а те сякаш не усещат болка! Каква издръжливост! Каква самоотверженост и равностойност... ПЛЯС! Десен прав от страна на Шарлът и Силвия е аут! Опит за туш... Нели се намесва и спасява мача. Тя успява да се смени с нокаутираната Силвия и успява да прилъже Шарлът в своя ъгъл, където я затиска в ъгъла и й нанася няколко ритника в корема, както и доста мощен удар с глава. Шарлът е засилена към отсрещния ъгъл, където се сменя с Доби. Тя много внимателно влиза на ринга, не сваляйки очи от Нели. Нели пък се чуди в коя посока да побегне, но в крайна сметка тръгва срещу Доби. Сблъсък в средата на ринга. Двете започват да си разменят удари, скубане и белези от зъби. Нели обаче успява да вземе предимство, дърпайки косата на Доби, за да й направи Backbreaker. Нели започва да дебне за Копие! Не отново! Тя се засилва, но Доби я блъска встрани – право в юмрука на Шарлът! Нели се обръща зашеметена, а Доби я обръща за туш с люлка. Имаме победители!

Шарлът влиза на ринга и прегръща приятелката си. Доби Т записа победа в (поне според нея) последния й мач в FUW, a Силвия и Нели лежат в несвяст след този... погром.

+ Пак сме зад кулисите, където пристига някакво малко жълто такси. Xtreme слиза от него, вади гневно сака си и блъска вратата.

Xtreme: Мама ти деба свинска, по-бързо не можеше ли да караш? Като човек хваща такси значи бърза! Разбираш ли бе?!? Бърза! Махай се! (Xtreme рита джантата на колата) Махай се уе!

Алекс Благия дотичва до току-що пристигналият главен претендент.

Алекс: Анто, не знам дали си успял да видиш, защото закъсня, но Рийпър преби Бож веднага след победата му над DH Pezeveng. Как ще коментираш?
Xtreme: Ще коментирам така – Рийпър е *******, държи се като ******** и тази вечер ще го пребия като ********. Кофти само, че не успях да помогна на Бож, но....

Reaper отново напада! Този път Xtreme! Шампионът е с метална тръба в ръце, изскочи от нищото и сега налага противника си за тази вечер. Уинтър обикаля около тях и се смее.

Winter: Харесва ли ти, Анто? Не трябваше да напускаш онзи склад, не трябваше Бож да те спасява... Трябваше да си стоиш там, вместо да страдаш тук.

Рийпър довършва Xtreme с брутален удар с тръбата право в главата. Олеле, майко... кръв, кръв... алеле, майко. Шампионът и приятелката му се отдалечават, а Благия проверява състоянието на Xtreme. Ще имаме ли главен мач?

+ Пуснато е едно хипер наточено клипче с theme song-a на шоуто, което показва кадри от миналогодишния Money in the bank мач. Това (пак казвам) е мач със стълби. Над ринга виси въже, на което е закачено куфарче. За да победиш трябва да използваш стълба, за да стигнеш до куфарчето и да го свалиш. Победителят печели гарантиран мач за титлата на FUW, когато той пожелае. И това ако не е яко. Клипчето ни показва и коментари на участниците в тазвечершния мач...

Зото: Направих го миналата година, тази ще го направя пак....
NMP: I’ll have the money in the bank, sorry ‘bout your gang…
BK: Това е моят шанс да се върна на върха...
Luka Pain: Това е моят шанс най-накрая да се докосна до върха.
Асото: Биров е мой...
Биров: Сссссссссс!


Силно клипче! Около ринга вече са наредени стълби, а участниците излизат един по един в реда, в който чухме коментарите им. Вече и шестимата са на ринга и ту си разменят погледи, ту гледат към окаченото над ринга куфарче. It’s money in the bank time, bitches!

-Money in the bank – Ladder Match: ZoTTo vs. NMP vs. BK vs. Luka Pain vs. Asoto vs. Birov – Майкооооо! Още в самото начало на мача Асото забива брутален, ама брутален ритник в муцуната на Биров и го изхвърля извън ринга, където почва да го меле с юмруци. BK се замисля дали да помогне на партньора си, но решава да не се занимава. Когато се обръща обаче е нападнат от останалите трима участници в мача, които го изхвърлят моментално извън ринга. NMP и Пейн се хващат за гушите, а Зото ги избутва извън ринга и си качва там стълба. Той ще спечели отново! Зото започва да се катери по стълбата, когато BK влиза на ринга със скоростта на див заек и бута стълбата, спасявайки така желаното куфарче. Пейн през това време е забил палците си дълбоко в очните ябълки на NMP и се качва на ринга с идеята да става богат. Да, ама не – BK го просва с PunX_n0t_DeaD и се заема с изкачване на стълбата. Биров и Асото обаче се връщат на ринга и се блъскат в стълбата. BK остава да виси на куфарчето. NMP качва на ринга един стол и го ползва, за да стигне до краката на BK, за да го смъкне обратно на ринга, след което го просва с един германски суплекс от стола! И... стига съм разказвал, че ще стане много дълго описанието. Следват още 10-ина минути бой и стигаме до интересното – Биров лежи на коментаторската ми маса, а Асото скача от една от сглобките на ринга, за да го смаже... Биров се подмества и Асото става на парцал. РИП. На ринга Зото и BK се бият от двете страни на една стълба, а Лука Пейн се възползва и подпирайки друга стълба върху първата, стига до върха й! Той ще вземе куфарчето! Не! Зото и BK хващат краката му и го изхвърлят извън ринга. Солидно падане, може да има нещо счупено. Зото е залисан и BK му удря шамар, пращайки го в ръцете на NMP, който започва да го мачка със суплекси. BK се връща на стълбата, но там е и Биров. Партньорите се споглеждат за секунда и започват да си лепят юмруци! Да, да, да! BK успява да удари по-силно и Биров пада от стълбата! BK ще вземе куфара... не! NMP го хваща в гръб и го просва със суплекс от стълбата, след което започва бавно да се катери по нея. Лука Пейн също се връща на ринга и започва да катери другата страна. Той се опитва да дръпне крака на NMP между стъпалата, но NMP вади бокс и буквално му отнася половината лице с едно круше! Пейн пада на ринга в несвяст, а рапърът сваля куфарчето! Той току що спечели Money in the bank!

Победителят слиза от стълбата и вдига куфарчето, смеейки се като полудял. Вече има гарантиран мач за титлата на FUW, когато го поиска... може да го поиска дори тази вечер! NMP се оттегля с наградата си по рампата, а ние минаваме зад кулисите, докато пометем телата и стълбите от ринга.

+ Алекс Благия приближава доктор Ливайн, нашият личен физиотерапевт, който преглежда пребития Xtreme зад кулисите.

Алекс: Докторе, жив ли е?
Ливайн: Не съм го вдигал от 63-а, ти мислиш ли, че е жив?
Алекс: За Xtreme питам.
Ливайн: А, тоя ли... Сложих му магнитни наколенки и гривни. Друго не мога да направя, но мисля, че ще може да стигне до ринга.

Каква отчайващата прогноза... Дали все пак ще имаме главен мач?

+ Това в момента е без значение, защото се връщаме на ринга за вторият женски мач! Ако питате мен всичките ни мачове са женски, но... да, в слушалката ми ми крещят, че ще бъда уволнен ако продължа да говоря такива неща, така че почвам с историята. Ети е Bra шампионка на FUW от вече доста време. Наскоро дебютира обаче Николета – някаква неизвестна такава, която обаче бързо си утвърди позиция в компанията – уреди се със снимка в Cosmopolitan, би Ети и получи шанс за титлата. Сега ще се опита да я бие втори път. Николета излиза на ринга с броя на Cosmo с нейната снимка в ръка и го оставя в своя ъгъл с усмивка. След нея излиза шампионката... която е награбила не 1, не 2, а 3 (словом: ТРИ) учебника! Химия, биология и... „Как да си хванем гадже-вампир”?!? Моля?

-FUW Bra Championship: Nikoleta vs. Eti © - Двете веднага се хващат за косите, но скоро превключват на истински бой, т.е. започват да разчитат на ноктите си. След няколкоминутен варгал Николета посяга към списанието и се опитва да удари Ети с него, но вместо това нацелва съдията и го праща в несвяст. Ети опитва да се възползва от ситуацията с атака в гръб, но Николета се обръща към нея със списание в ръце и озлобен поглед. В този момент обаче на ринга дотърчават Саша и Накрен! Накрен напада Николета в гръб, след което я изправя, за да може Саша да й забие Big Boot! Какво... защо... Обърках се. Двамата свестяват съдията и се махат от ринга, а там Ети покрива Николета за туш и взима победата.

След края на мача Саша и Накрен се качват на ринга, а Ети кара Саша да се наведе и сяда на раменете му. Той се изправя и започва да я разнася из ринга, докато тя държи високо златния сутиен, а Накрен отстрани мъкне учебниците й. Мисля, че току що стана ясно кой е бил тайният дилър на Саша и Накрен, който ги командваше през последните месеци. Аз разбрах де, но пояснявам, за да разберете и вие. Хъх...

+ Алекс Благия е зад кулисите и посреща NMP, който е с куфарчето в ръце и с много доволна физиономия.

Алекс: NMP, кажи ни какво е усещането да знаеш, че вече имаш гарантиран шанс за титлата на FUW, когато пожелаеш?
NMP: Луд ли сииии? Усещането е като преди напиване.
Алекс: В смисъл?
NMP: В смисъл, че отивам да се напия. Па! Ахахаха!

Рапърът отива нанякъде, а ние виждаме бившият му партньор Bulletproof да гледа отстрани с доста замислена физиономия. Дали пък скоро няма да станем свидетели на поредната (т.е. не особено оригинална) вражда между бивши партньори?

+ Отново камерите ни показват ринга. Саша и Накрен все още са там, след като помогнаха на Ети да запази Bra Championship-a. Самите те сега ще имат шанс да се окичат със злато, защото следва мачът за вакантните отборни титли. Нека припомня: на предното ни PPV “Enslaved” Асото и Валето биха Биров и BK за титлите, но три седмици след това Биров контузи сериозно Валето и НикитУ ЛазарУв оваканти титлите и обяви, че три отбора ще се бият за тях тази вечер. Под звуците на „Имперския марш” на ринга пристигат Дарт Радо и Дарт Гопер, а след тях се появява и най-свежият отбор наоколо – The Sharp Lovers. Но не само те са тук! Камерите ни показват публиката и на първия ред с олюляващи се крачки се настаняват Борко и Никсън! W-D-E (We Drink Everything) се появяват на шоу на FUW месеци след уволнението им! Те показват билетите си и започват да надигат шишета с прозрачна течност, която (залагам си заплатата) не е минерална вода.

Шестимата на ринга поглеждат Борко и Никсън, но не им обръщат кой знае колко внимание, тъй като реферът вдига двата златни колана и мачът може да започне. Кои ще са новите шампиони? Кои?

-FUW Tag Team Championship – Triple Threat Match: Sasha/Nakren vs. Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) vs. The Sharp Lovers (Don Juan Nuja/Rosey Poryazov) – Клането започва! Крайници хвърчат навсякъде в опит да повалят някого. Нужа се опитва да поваля враговете си с едрото си тяло, докато ситите разчитат на Силата – опитите им да задушат Накрен не са успешни, след като Саша го отнася с по един big boot. Във финалните мигове на мача Радо и Гопер успяват да проснат с Double Chokeslam Роузи Порязов. Нужа обаче ги поваля с двоен удар с рамо, но пък е нападнат в гръб от Саша и Накрен, които... ъм... му се изреждат – първо Накрен му прави СкречDOG, след това Саша го довършва с Smoking DDT. Дарт Радо обаче хваща протежетата на Ети за вратовете и просва и тях с Chokeslam-ове! Слага ги един върху друг, а Гопер скача от най-горното въже и се просва със Shooting Death Star Press върху тях. Следва двоен туш и имаме нови отборни шампиони!

Публиката не е особено доволна, а Борко и Никсън пък не изглеждат особено впечатлени, но това не помрачава радостта на Dark Lords of the Sith. Вече двукратните отборни шампиони вдигат новоспечелените колани и бавно се оттеглят под звуците на имперския си марш. Силата беше с тях.

+ Reaper е показан да снове зад кулисите, докато Уинтър го гледа с изражението на пребита котка.

Уинтър: Спокойно бе, Анто няма да може да се бие тази вечер.
Reaper: Може. Ще видим.
NMP: Но аз може и да мога.

Шампионът и приятелката му се обръщат настрани и виждат рапъра, който по-рано тази вечер спечели Money in the bank куфара. Върху лицето му има толкова широка усмивка, че сигурно го боли.

NMP: Сигурно сте забравили, затова нека ви припомня – в това куфарче има договор, който ми гарантира мач за титлата, когато си поискам и където си поискам. Дори тук тази вечер.
Reaper: Няма да посмееш...
NMP: Няма, естествено. Хаха, милюзино, след мач със стълби точно ще се засиля да се бия с теб за титлата. Не, ще чакам. Не бързам за никъде. И когато най-малко очакваш – ПА! Изскачам с куфарчето, съдия и огромна доза желание и ти сцепвам дупенцето в мач за титлата.

NMP излиза от кадър, галейки нежно куфарчето си, а Рийпър го проследява злобно с поглед, след което се засилва към ринга, а Уинтър тръгва след него.

+ Пуснат е нов клип, този път разказващ историята на главния мач, под звуците на хипер силната песен "Pain" на Hollywood Undead. Малко след като напусна FUW в началото на годината, Xtreme бе нападнат, а след това и затворен в един склад от опитващият се да се добере до върха на компанията Reaper. След завръщането си Xtreme даде всичко, за да получи отмъщение и това го доведе дотук. Indestructible на Disturbed започва и шампионът Reaper излиза с уверена стъпка на ринга. Уинтър тича покрай него и взима титлата, след като той я хвърля в ръцете й. Изглежда готов за мач, но дали ще има такъв? Имаме движение на рампата... но не е Xtreme. Там се появяват Бож, Дон Жуан Нужа, Роузи Порязов, Поникс и... другарят Дмитрий Ангелов! Ангелов и Бож, който Рийпър нападна по-рано тази вечер, се насочват към ринга и заедно с останалите обграждат Рийпър. Той започва да се оглежда... обсадилите го пускат Уинтър да слезе от ринга, след което се качват там и се нахвърлят на шампиона! Справедливост! След като нападна двама души тази вечер, сега останалите му го връщат. След няколко минутен побой кръга около Рийпър се разширява и всички поглеждат рампата... Stronger! Xtreme бавно и със стиснати юмруци се появява там и тръгва към ринга. Ще имаме главен мач!

-FUW Championship: Reaper © vs. Xtreme – Xtreme скача на ринга и се нахвърля върху Рийпър! И двамата са изнемощели – Xtreme от побоя, който получи по-рано от шампиона, а самият шампион – от побоя, който получи току що. Това обаче прави мача равен. Докато двамата се въргалят на ринга, съдията гони Уинтър и тези, които нападнаха Рийпър, зад кулисите! Няма да има намеси, а мелето върви с всички сили. Първи шанс за победа получава Xtreme след един силен Spinebuster. Рийпър обаче повдига рамото си преди 3. Xtreme не губи време, ами си го наглася за MMVДБА (Педигри). Закова го! Но Reaper се повдига и от него! Xtreme не може да повярва. Той се подготвя за второ MMVДБА, но шампионът го прехвърля над гърба си. Докато Xtreme се осъзнае, Reaper успява да забие Копие... опитва туш. Едно, две и... претендентът също се повдига. Reaper е бесен. Той маха предпазителя на една от сглобките и там се оголва желязо. Reaper изправя Xtreme и го засилва натам. Xtreme обаче обръща засилката и запраща Reaper натам. Той се спира навреме и не се блъска в желязото, след което успява да се подмести, точно когато Xtreme се опитва да го затисне с тялото си. Xtreme се удари право в желязото! Шампионът не губи време и го вдига за Jackhammer! Xtreme обаче се изплъзва от ръцете му и пада зад него. Xtreme бута Reaper напред – право в сглобката! Главата на шампиона отскача от удара с желязото, той се обръща, получава ритник в корема и MMVДБА! Второ за тази вечер. Дали ще е достатъчно! Едно, две... да! Съдията отброява до три! Xtreme победи Reaper и ние имаме нов шампион на FUW.

Феновете подскачат и блъскат огражденията, а Xtreme лежи в центъра на ринга, прегърнал титлата. Време беше – след 2 години различни шампиони някой успява да вземе титлата на FUW за втори път и този някой е Xtreme. Той се изправя и праща въздушни целувки на феновете, докато съдията държи едната му ръка високо. Честита му титла, честит рожден ден на FUW, благодаря ви, че бяхте с нас и лека вечер от мен, „Никога-няма-да-бъде-назован”-ия коментатор! Ще се чуем през третата година от съществуването на това чудо...

2 коментара:

  1. хахах адското, както винаги, чудесно като за 2 години, просто перфектно! Бире да ти е честито, все така да пишеш! размазах се, скоро не бях чела признавам си, но сега се размазах :)) въобще не се учудвам, че уинър се радва отстрани, докато Пачо пребива някой :Д тя е зла :)) хах Ети шефа на Жо и Накрен хахаххаах от Шефката

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти за едничкия, но толкова ценен коментар :D Чети и следващата седмица, мисля, че определено ще си заинтересувана :D

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...