Прогнози за WWE Fatal 4 Way

Няколко думи за SMACKDOWN от 18 юни: Не ми се пише подробно ревю, така че преди да говорим за Fatal 4 Way ми се иска да кажа някои основни неща за SD. Добър сегмент с МакЕнтайър и Лонг, а намесите на Кофи и Харди също бяха интересни. Правилна победа за Archer/Hawkins, дано направят нещо добро от тези двамата. Появата на Мастърс ми беше интересна, тъй като вчера се бях сетил за този човек. Въпросът е дали WWE зарязаха враждата на Зиглър с Крисчън и ако "да", то защо? В SMACK-a се обърна внимание и на главната вражда, а това е най-важно. Няколко силни сегмента и "голям" като имена МЕ, макар да му оставиха прекалено малко време. И защо по дяволите Мистерио за втори път тушира Суагър? Прекаляват. Абе... добро шоу, като за последно преди ППВ.


Време е за прогнозки, имайки предвид, че оставят някакви си ден и половина до WWE Fatal 4 Way. Поредното "новo" PPV, при което този път нещата не са от най-розовите, поне що се отнася до build-a на мачовете. Да започнем с това, че до последната седмица бяха обявени само 2 мача - този за WWE Championship-a и този за World Heavyweight Championship-a. WWE не се възползваха от 3 седмици и един 3-часов RAW, за да обявят някой midcard мач и да го билднат нормално, ами си караха така, с два обявени мача. Алоооо, така PPV-та не се продават! Това не е седмично шоу. Според мен кардовете трябва да стават ясни възможно най-рано, като след това, естествено, могат да се правят промени с цел изненада. Но да не се възползваш от толкова много време между две свои PPV-та, за да билднеш и рекламираш добре възможно най-много мачове, е глупаво, поне според мен.

Мачовете, които бяха обявени през последната седмица, пък стоят някак... лепнати набързо в карда. За някои има известен билд-ъп, за други няма почти никакъв и се чудиш "откъде пък го измислиха това?". Но нека ги погледнем поотделно.

Divas Championship - Fatal 4 Way Match: Eve (c) vs. Maryse vs. Gail Kim vs. Alicia Fox - Всичко тук - от шампионството на Ийв, през наличието на какъвто и да е пуш за Алиша Фокс, до назначаването на самия мач... е пълна порнография. Просто лепнаха мача така. Не ми дреме коя квачка ще бие, няма да го гледам (само може да хвърля няколко погледа на Марийс).

US Championship: The Miz (c) vs. R-Truth - Има известна логика в този мач, макар и той да дойде малко неочаквано. Truth спечели титлата в мач срещу Миз, имаха отборен мач след това, след което Миз си я върна този понеделник. Странно е на PPV да гледаш реванш на мач от седмично шоу, но нека... няма лошо. Миз запазва.

IC Championship: Koffi Kingston (c) vs. Drew McIntyre - Тук всъщност е възможна смяна на титлата. МакЕнтайър си получава солиден пуш и една евентуална титла ще е от полза за предстоящата му вражда с Мат Харди (ако има такава, разбира се). Честно казано не виждам Кофи срещу кой ще защитава титлата, ако я запази. Очаквам приличен мач, пък и има прилична история между двамата, макар и да остана малко назад за сметка на другите истории на МакЕнтайър (с Харди и Теди Лонг).

WWE Championship - Fatal 4 Way Match: John Cena (c) vs. Randy Orton vs. Edge vs. Sheamus - Искаме смяна! Искаме! Стига Сина! Стига! Кофтито е, че за толкова време (и шибан тричасов RAW!) не успяха да изградят добре този мач. Сина се занимаваше и с други неща (NXT), Острието и Ортън пък си продължаваха тяхната си вражда. Т.е. четиримата противници не си обръщаха достатъчно внимание един на друг. Въпреки това се надявам, че титлата ще смени притежателя си. Всеки може да я вземе, но ми се струва, че шансовете на Шеймъс са най-големи, а и ще е най-добре - младокът има нужда от още една титла, за да се утвърди сред "големите". Не вярвах, че ще го кажа, но "Go, Sheamus! Go!". GG.

World Heavyweight Championship - Fatal 4 Way Match: Jack Swagger (c) vs. Big Show vs. Rey Mysterio vs. CM Punk - Тук ми е малко мътно. От една страна ми се иска Суагър най-накрая да загуби титлата. От друга ми се иска да запази, имайки предвид колко загуби му се натрупаха в последно време. Шампионът трябва да печели, а на Суагър, лично за мен, още не са му позволили да се докаже като такъв (шампион). Иначе всичко е възможно, имайки предвид и почти сигурната намеса на Кейн. Лично аз предпочитам ако титлата ще се сменя да отиде в Пънк, в противен случай нека си стои в Суагър за още месец.

И какво? 5 мача. Доста слабо, особено (казвам отново) след като 3 бяха обявени едва през последната седмица. И въпреки това шоуто може да предложи интересни неща - появи на Кейн, на The NXT Seven, Харди... Изненадите са това, което според мен ще спаси PPV-то и ще му докара по-скоро положителна оценка. Ще поживеем, ще видим. Очаквайте ревю или поне няколко думи я в понеделник, я във вторник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...