FUW Clash - 11.07.10 (Week 28)


+ Пак пукат фойерверки (изглежда спонсорите са отпуснали някой друг лев за гъзарийки), феновете се радват, а ние започваме с епичен мач като за начало! Зото излиза, гризкайки шоколад и непроявявайки никакъв интерес към феновете. След него излиза все още недоволния от загубата на титлата си Reaper. Двамата ще си партнират тази вечер. А опонентите им? Bulletproof излиза на ринга и сваля бронежилетката си (ние го накарахме да я носи), след което първо оглежда колегата си в Симеоново (айде, информация извън образ!) Reaper, след което се концентрира върху личния си дразнител Зото. А ето го и партньорът му – Xtreme се появява на рампата (без палто), бързо стига до ринга и напада противниците си! Силен мач за откриване на шоуто!

-ZoTTo/Reaper vs. Bulletproof/Xtreme – Започва меле без някой да внимава за смени или подобни простотии. Bullet успява да изхвърли Зото от ринга и започва да го налага там. На ринга остават бившият и настоящият шампион. Рийпър бързо взима превес, а с едно дърпане на краката от страна на Зото, дори успява да просне Xtreme с Копие. Bullet обаче просва Зото с брутален clothesline и се връща на ринга, където застава лице в лице с Рийпър. Двамата започват да си разменят удари, като Рийпър отново надделява и изхвърля противника си извън ринга. Докато съдията е зает да му крещи BK идва край ринга и напада Bullet! Зото се включва в атаката, а на ринга Xtreme получава бъркане в окото и бива довършен с Jackhammer. Лошите печелят мача!

BK и Зото продължават да налагат Рийпър извън ринга, когато NMP се притичва на помощ с куфарчето в ръце. Той замахва с тежкия куфар и двамата отстъпват назад. Зото се отдръпва през публиката, а BK се качва на ринга и се пери. Reaper обаче го просва в гръб, нищо, че BK му помогна да спечели. Рийпър иска микрофон и след като го взима оглежда всички около ринга.

Reaper: Всички вие искате шанс за титлата. Ти (посочва NMP) дори имаш гарантиран шанс за такъв мач, но те е страх да го използваш и се прикриваш зад това, че уж искаш да спечелиш златото по честен начин. Имам новина за вас – от всички тук само аз имам гарантиран мач за титлата и ще го получа следващата седмица. (поглежда лежащия шампион Xtreme) Реваншът ни ще е по болезнен за теб от всичко, което си изпитал в онзи склад.

Рийпър хвърля микрофона и се прибира зад кулисите, Зото излиза от залата през публиката, а NMP помага на Bullet да се изправи, като за секунда поглежда лежащия в несвяст Xtreme, а след това и куфарчето си. Не предприема нищо обаче и двамата се прибират зад кулисите. Солидно меле стана, а вече е ясно и че следващата седмица ще има мач за титлата. Дотук добре, продължаваме с останалото...

+ НикитУ ЛазарУв стои в офиса си, зяпа плазмата, на която върви повторение на изказването на Reaper, и обмисля думите на бившия шампион на глас.

НикитУ: Ще си ползваш реванша, а? Следващата седмица ще се опитваш да ставаш пак шампион? Точно това си мислех... точно това.
(Шефката влиза в офиса, оглежда се, след което буквално се просва в стола пред НикитУ)
Шефката: Мара, Ник!
НикитУ: (надигайки вежда) Очаквах те! Бая си нахална – появяваш се от нищото миналата седмица, нападаш FUW Bra шампионката и един от отборите тук. Досега да съм извикал куките да те приберат, но трябва да призная – хитра си.
Шефката: Нали? (ухилва се) Аз съм Шефката. Ако аз нямам връзки, кой друг.
НикитУ: Наистина имаш доста връзки. Не само, че спонсорите ме накараха да те подпиша на договор като кечистка, но и дори настояват да получиш мач за титлата.
Шефката: И ще получа такъв, нали?
НикитУ: Верно си много нахална... Такива като теб в Мало Конаре ги връзваме за косите отзад на BMW-тата си и ги влачим през главната. Но... не мога да направя това. Но пък няма и да ти дам мач за титлата, ей така. Шарлът записа важна победа на последното PPV и също иска мач за титлата. Има право. За това реших тази вечер – ти срещу Шарлът, победителката получава мач срещу Ети за титлата.
Шефката: Умно, Ник, умно.
НикитУ: Сега се разкарай от офиса ми. Вече нямаш работа тук.

Шефката се засмива, става от стола и излиза, а НикитУ отново се намръщва.

+ Време е за първия мач от груповата фаза на Gold Rush турнира, схемата на който може да видите тук. Мачът е от първи кръг на груповата фаза и е с представители на група A. Дон Жуан Нужа излиза на рампата без партньора си Роузи Порязов и се самопроветрява, дърпайки широката си бяла ризка. След него се появява Mr. Money in the bank NMP, който видяхме да се намесва в мелето преди малко. NMP не изглежда доволен както обикновено и оставя куфарчето край ринга с голяма злоба. Гонгът бие – кой ще грабне точка?

-Gold Rush – Group Phase, Group A: Don Juan Nuja vs. NMP – Силен мач, в който Нужа залага на сила, а NMP на техника. Единствената, но и фатална грешка, обаче прави Нужа – той прави powerbomb на NMP, но не го удря достатъчно силно в ринга, при което NMP затиска главата му с крака, а след това успява да го обърне и заключи в Crossface, карайки по едрия кечист да се предаде. NMP грабва първите 3 точки.

Съдията вдига ръката на сърдития NMP, а той бързо си я взима обратно и поглежда Нужа. Все пак му помага да стане и го поздравява за добрия мач. Ако целият турнир мине така всичко ще е на шест. Проблемът е, че няма и ще се нагледаме на намеси, омраза и простотии.

+ Ети е в съблекалнята си и чете усърдно от учебниците си. Саша и Накрен влизат при нея и остават да чакат.

Ети: Какво?
Накрен: Ами надявахме се да дадеш нещичко.
Ети: Подсигурила съм ви стока, която ще ви държи надрусани до есента. Какво още искате? Имам да уча!
Накрен: Ами може би да ни помогнеш с някои наши въпроси. Радо и Гопер ни нападнаха миналата седмица, а и ние искаме титлите. Ти си шампионка, говори с НикитУ, може да уредиш нещо.
Ети: А това, че ви уредих да сте в групите за Gold Rush турнира?!?
Накрен: E, мерси за т’ва. И все пак си мислех, че може да бутнеш още едно рамо...
Ети: Грррр! Имам изпити, тази вечер ще стане ясна следващата претендентка, като и двете са лош избор, а сега трябва да се занимавам и с вас!

Ети става, бута Саша и Накрен и се запътва нанякъде. Може би към офиса на НикитУ?

+ РЕКЛАМА: МВР предлага възнаграждение за написването на нов химн за тях. Предложения се приемат от абсолютно всички кандидати, освен ако не се казват „Веселин Маринов”.

+ Вече е факт! След тази малоумна реклама се появява графика, която обявява, че тази вечер Саша и Накрен ще получат мач за отборните титли срещу Дарт Радо и Дарт Гопер! Чака ни силен главен мач, но преди това ще наблюдаваме втори мач от Gold Rush турнира. Асото вече е на ринга и се подготвя, а на рампата се появява Дмитрий Ангелов, който миналата седмица заяви, че все още не е готов да се завърне на ринга след изтърпяните контузии. Ангелов иска микрофон и хваща Асото за рамото.

Дмитрий: Асо, с удоволствие бих се борил с теб и бих ти показал на какво са ме учили в бойните лагери из украинските дебри, но за съжаление тялото ми все още не е възстановено от Адската клетка и мачът с BK след това. Налага се да ти подаря победата.

Съдията се намесва и казва, че това не може да стане. В този случай Ангелов нарежда да бият гонга, а Асото го гледа, незнаейки какво да направи.

-Gold Rush – Group Phase, Group B: Asoto vs. Comrade Dmitrii Angelov – Асото не чака дълго – Дмитрий решава да направи друго – той ляга в средата на ринга и дава знак с ръка на Асото да го тушира. Асото първоначално не желае, но все пак изпълнява желанието на опонента си. Съдията отброява до три и Асото печели! Ангелов буквално му подари победата.

Асото помага на Дмитрий да се изправи, а на рампата се появява Биров с микрофон, скубейки косата си и гледайки невярващо.

Биров: Не, не, не! Това не е честно! Вие двамата... нещастници! Ти (посочва Ангелов) си решил, че имаш проблем с BK, но няма да ти позволя да си го изкарваш на мен по този начин. Да подаряваш победата на този нещастник (посочва Асото и се качва на ринга). Аз ще съм първи в нашата група, аз ще спечеля Gold Rush турнира и няма да позволя на вашите игрички да ми попречат.
Асото (взимайки микрофона на Ангелов): Нека те подсетя, че тъй като сме в една група... рано или късно ще получа мач срещу теб и ако искаш да си първи в групата... ще трябва да се биеш с мен.

Асото се ухилва на недоволния Биров, след което го удря с микрофона в главата и започва да го налага. Ангелов също се включва и заедно с Асото изхвърлят Биров от ринга. Той бавно се отдалечава, държейки се за наранената главица, а Асото и Ангелов се поздравяват още веднъж.

+ Зад кулисите сме, където Силвия отново е с микрофон в ръка (не сме я виждали в тази й роля от много време) и стои до Нели.

Силвия: Видя ли? Видя ли какво стана току що? Поредната глупост, която приятелят ти сътвори. Излезе на ринга, отвори им се, набиха го. От голямата му уста си пати не само той, но и той, че дори и аз. Писна ми!
Нели: Пиле, успокой се!
Силвия: Няма да се успокоя! Доби Т и Шарлът ни унижиха на последния турнир. Сега Шарлът може да се сдобие с мач за титлата, а ние не. Аз не! И виновни сте ти и Антон, заради това, че ме забъркахте в глупостите си.
Нели: Какво очакваш да направя?
Силвия (усмихвайки се злобно): Да осъзнаеш колко си тъпа.

Нели забива шамар на Силвия! Силвия не губи време ами отвръща със същото и двете приятелки започват да се въргалят зад кулисите! Намесва се охрана и ги разтървава, но те отново се опитват да се докопат. Обичам женския бой. Забавен е почти толкова, колкото убиването на котки.

+ След като Силвия спомена, че Шарлът ще има възможност да си спечели шанс за Bra титлата е време да видим и самия мач. Шарлът излиза на ринга и поглежда много внимателно към Ети, която се е настанила на моята маса и ту гледа към ринга, ту към учебника в ръцете си. След Шарлът се появява и Шефката, без музика, защото изглежда не е имало време да й се измисли такава. Гонгът бие, коя ще си спечели мач за титлата?

-No 1 Contender’s Match: Charlotte vs. Shefkata – Шарлът веднага тръгва напред с опити да забие някое от своите крошета, но Шефката е хитра и поклащайки се (сякаш пияно) успешно ги отбягва. Това обаче не е задълго – Шарлът успява да я удари силно в рамото и я изхвърля извън ринга. Когато се пресяга да я вземе обаче Шефката я обесва на въжетата, веднага влиза на ринга и забива топовен ритник в главата на замаяната Шарлът. Шефката опитва туш и печели мача!

Шефката вдига ръка, а Ети надига поглед от учебника и я поглежда замислено. Само след секунда се усмихва, а Накрен и Саша връхлитат ринга и нападат Шефката в гръб. Накрен я просва с Skre4DOG, а след това Саша я довършва с Smoking DDT. Ети се качва на ринга и все така усмихната оглежда лежащата Шефка, след което се оттегля по рампата. Накрен и Саша обаче остават там – време е за шансът им да се окичат с отборно злато!

+ Преди това обаче набързо се прехвърляме зад кулисите, където виждаме Борко, Никсън, The Sharp Lovers и... това е най-интересното – DH Pezeveng, да се настаняват пред един телевизор, за да наблюдават мача. Sharp Lovers оглеждат Пезевенг, а той дори не ги поглежда.

+ Пак камерите ни показват залата, а под звуците на „Имперския марш” на ринга идват отборните шампиони Дарт Радо и Дарт Гопер. Двамата вдигат титлите си, след което ги дават на съдията и дават знак на Саша и Накрен, че с тях е свършено. Да минава този мач и да се свършва, че искрено ми писна...

-FUW Tag Team Championship: Sasha/Nakren vs. Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) – Невероятно силен мач! Още в самото начало Радо и Гопер неуспешно опитват да използват Силата и гърчат кокалите на ръцете си в опит да задушат противниците си. Саша и Накрен обаче успяват повече в задушаването, но малко по-късно – след като просват отборните шампиони, те запалват по един масур и започват да правят димна завеса на ринга, задушавайки и обърквайки Ситите. Накрен се опитва да се възползва и да направи Skre4DOG на Goper… но той се подмества и Накрен вместо това заради дима нацелва Саша! Камерите ни показват как Радо натиска някакви копчета по таблото на гърдите си, очите на маската му светват в зелено (night vision?), а дишането му се очестява. Маската на тъмния Лорд филтрира дима! Той издебва объркания Накрен в гръб и го просва с Chokeslam! Съдията преброява от едно до три и мачът приключва с победа за отборните шампиони.

Радо и Гопер си тръгват от ринга видимо изтощени след този напрегнат мач! Поглеждаме към останалите отбори в компанията, които гледаха отзад – Борко и Никсън вече са заспали с празни бутилки минерална вода (да уе...) в ръцете, а Нужа и Порязов са по-заети да хвърлят агресивни погледи на стоящия встрани DH Pezeveng, които изчаква няколко секунди, след което им показва един аристократичен среден пръст и излиза от стаята. И за финал – отново кадър от залата, където Радо и Гопер са вдигнали титлите си. Следващата седмица отново ни чака мач за титла – Xtreme срещу Рийпър – реваншът!

1 коментар:

  1. ПАчо, луд :Д :Д :Д Бире, сега след като свършват на Ети изпитите няма как вече да казваш, че учи? какво правим в такъв случай :Д НЕ съм много нахална! Даже изобщо, аз съм Номеррр 1 :)))) :Д Е накрен и саша са лоши, ети също и ще им спра наркотиците :Д а на Ети ще и изгора учебниците :Д "Очаквам да признаеш, че си тъпа" е това беше хита на сезона :Д изкъртих се от смях в тва шоу бy ShefkaTa

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...