WWE Raw 5 юли 2010 - Ревю

ТОЗИ ПОСТ (ДОРИ УВОДНАТА МУ ЧАСТ) СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ И РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ RAW. КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ ШОУТО, А ИМА НАМЕРЕНИЕ, ДА ПРОЧЕТЕ РЕВЮТО ЕДВА СЛЕД КАТО ГО ГЛЕДА.

Силен RAW и тази седмица или поне на мен така ми се стори. Не знам, но адски много харесвам шоута със стабилен build за PPV мачове, а тук се намери такъв - поне за MITB мача (който е едно от най-важните неща за мен в момента). Като за начало всички 8 участника взеха участие в началния сегмент, отново противопоставяйки се по схемата фейсове-хийлове. Точно това винаги ме е дразнело в билда на MITB - често ситуацията е фейсове срещу хийлове, а не всеки за себе си. По-късно в шоуто обаче това беше оправено по доста добър начин - Джерико и Острието имаха сериозна конфронтация, която продължи и в отборния мач, в който бяха партньори. Самият мач между другото беше най-интересният за шоуто и се получи доста добре. Борн набра малко инерция с това, че взе победата, макар да е ясно, че няма да вземе куфарчето. След мача имахме и фейс срещу фейс конфронтация, а именно очакваното RKO за Борн. Като добавим и мачът Дибиази-Морисън, както и побоят на Миз над Truth, билда за MITB мача е на едно много добро ниво. Морисън обаче също се нуждае от някаква победа/момент да блесне, за да има по-голяма интрига. Интересното сега е кой ще заеме мястото на Truth. Мислех си за някой от NEXUS, но след като стана ясно какъв ще е главния мач следващата седмица май стана ясно, че това няма как да стане. Варианти са Зак Райдър, Марк Хенри, дори Ригъл... но всички те са просто ужасни. Надявам се да бъда изненадан приятно с последният участник, ако ли не - нека са само 7. Да, стана ясно, че от MITB билда съм доволен, да продължим с другото...

Алиша Фокс е противно същество. Не заслужава TV време, камо ли титла и едва ли не главен мач. Ийв ако не друго поне е малко по-симпатична, иначе и тя ми бърка в мозъка. Просто около Divas титлата нещата са просто плачевни. Трябва да замесят Наталия и Тамина по-скоро. Трябва.

Козлов и Сантино са забавен отбор, но могат да са нещо повече. Така по-скоро губят време, отколкото да правят нещо важно. Кали партньор на Ригъл? Раджин се прави, че не се е случило нищо миналата седмица? Дразнещи малки неща. Дразнещи.

Марис просто не ми се връзва до Дибиази, като вината е изцяло негова. Ако беше с Миз нещата щяха да са с пъти по-добре. До Тед обаче стои някак неестествено. По-скоро той стои неестествено до нея, но както и да е... Тук ще се върна отново на Евън Борн и ще спомена, че според мен трябва възможно най-бързо да го насочат към Миз. US титлата ще дойде прекрасно за него в момента, а след това ще може да помогне и на Дибиази дропвайки му я. Морисън също може да се замеси в ситуацията около тази титла, която отново заспа. Садпанда.

Белият Сина кара Черния Сина да се гърчи

Стигнахме и до другото важно - NEXUS и Сина. Като цяло ми харесва, че седмината са в устите на всички - едни искат да ги командват, други се страхуват от тях, трети искат да ги бият. Дразня се обаче, че Шеймъс-Сина остава на заден план, заради проблемите на Сина с NEXUS. Шеймъс заслужава повече внимание върху себе си докато е шампион, защото все повече си мисля, че ще загуби титлата на MITB, за да могат Сина и Барет да си разрешат проблемите на SummerSlam. Даже си мисля, че цялото това спокойствие на Шеймъс и увереност, че няма да го закачат, накрая ще завърши с атака от NEXUS, която може дори да му коства титлата. Все още съм на мнение, че на SummerSlam ще видим Сина-Барет и Шеймъс-ННН, но това между другото. Иначе ситуацията с NEXUS е интересна, особено имайки предвид, че следващата седмица всичките седем ще изнасилват Сина. Имаше логика той да пребие колкото се може Янг, за да си улесни поне малко мача следващата седмица, макар че се надявам (и най-вероятно) дори само шестима да са, NEXUS пак ще го изнасилят. Нека. Нека.

И за финал - главният мениджър. Два намека, че е Остин. Може, а и не бих отказал. Въпросът е дали с тези реплики просто не заблуждават феновете. Искрено се надявам да не оплескат историята с главния мениджър и той да е няой наистина интересен. Туй то. ГГ ГЛ. Трябва да почна да правя ревютата под формата на видео, защото наистина ме мързи да ги пиша, а и предполагам, че ви мързи да четете.

2 коментара:

  1. HBK_Forever от форума на BWC.Сега за първи път поподам на твоя блог и сега на твой коментар на RAW,така че поздравления,добре си го направил!

    ОтговорИзтриване
  2. Добра статия си написал. Ако искаш да пишеш още подобни статии - можеш да бъдеш автор на най-новия и в скоро време - най-голямия сайт за кеч в България - Кеч Мания

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...