FUW BeachBattle III - 29.08.2010 (Week 35)

Theme songs:
Limp Bizkit – Walking Away
B.o.B. ft. Hailey Williams and Eminem – Airplanes

Пак сме в колодрума на Острова в Пазарджик, защото тази вечер отново ни чака шоу на открито. Гръмват малко фойерверки, дарени ни от „ФойерверкС”, от колоните (взети назаем от верен фен, на когото благодарим) звучи единият theme song на PPV-то – “Airplanes” на B.o.B. Да, твърде гей е за кеч-шоу, но имаме право да правим каквото пожелаем, така че... Чака ни страхотно шоу – два отборни мача, от които един за титла, два женски мача, от които един за титла, един Street Fight и естествено главният мач, в който ще са заложени FUW титлата и Money in the bank куфара. Също така ни чака нещо друго и доста важно – Биров и Нели обещаха миналата седмица, че ще успеят за една седмица да разкрият кой нападна НикитУ ЛазарУв на Second Anniversary Show преди точно 2 месеца. Но всичко по реда си! Започваме със сблъсък, чиято история започна преди още повече време – BK срещу другаря Дмитрий Ангелов.

Седмица след като Ангелов бе загубил Hell in a Cell мач срещу Зото на FUW Enslaved (16 май), BK го бе избрал за свой противник в квалификационен мач за Money in the bank мача. Ангелов не се отказа от възможността въпреки контузиите си и загуби мача, получавайки солиден побой от страна на BK. Това задържа Ангелов далеч от компанията за известно време, а когато се върна за първите мачове от Gold Rush турнира, той обяви, че има само едно цел – да си отмъсти на „капиталистическото псе” BK. The Underclass Hero обаче имаше друго наум – беше се концентрирал да става шампион и затова се наложи с няколко намеси в мачовете му Ангелов да му напомни за себе си, изнервяйки го дотам, че BK да се съгласи на мач, който може да му струва скъпо.

BK е първият, който се появява на рампата под звуците на Burn Burn, докато фойерверки и улични танцьори го съпровождат до ринга. След него всичко наоколо почервенява, Рамщайн забиват „Moskau” и другарят Ангелов, по-напомпан от обикновено, също идва на ринга, за да отмъсти на противника си. Двамата се гледат няколко секунди, след което съдията дава начало на откриващия сблъсък на тазгодишния BeachBattle!

--------------BK vs. Comrade Dmitrii Angelov------------

Ангелов тръгва в атака, но BK излиза извън ринга и му показва среден пръст с лека усмивка на лице. Публиката започва да го освирква, затова той се обръща и показва средняк и на тях. Ангелов се възползва, засилва се от въжетата и скача над тях право върху противника си. След няколко удара BK е върнат на ринга и Ангелов започва да го удря, рита, блъска и хвърля из ринга. Предимството обаче успява да иде в ръцете на BK, когато той незабелязано от съдията удря Ангелов под пояса, застрашавайки червеното му потомство. BK опитва PunX_n0t_DeaD след едва няколко удара, но е контриран от Ангелов и той го заключва в "Сърп и чук" (armbar). Преди ръката на BK да бъде счупена той се добира до въжетата. Ангелов се опитва да го дръпне, но BK го обесва на третото въже, след което успешно го просва с PunX_n0t_DeaD за победния туш. След края на мача BK си тръгва с усмивка, без дори да обръща внимание на псувните на хората около него.

+ Следва нещо доста по-ненатоварващо – Дон Жуан Нужа и Роузи Порязов, The Sharp Lovers, излизат на ринга, хвърляйки изкуствени рози по фенките (няма пари за истински, мейтс). Двамата преди около месец станаха жертва на атака от страна на тазвечершните им противници – ПЕДЕСАР. Отборът със странно име дебютира, след като DH Pezeveng представи партньора си – носещият синя маска Седесарин. Двамата също идват на ринга и сме готови за първия отборен мач тази вечер!

--The Sharp Lovers (Don Juan Nuja/Rosey Poryazov) vs. PEDESAR (DH Pezeveng/Седесарина)--

Няма кой знае какво за разказване – нормален мач, множество смени. ПЕДЕСАР се концентрират изцяло върху по-слабия Роузи Порязов. В един момент Нужа избухва и им се нахвърля, но докато маскирания Седесарин отвлича вниманието му, на ринга Пезевенг просва Порязов с The Time Machine (GTS) и взима победата.

+ Време е за малко напълно излишна информация. Както знаете продължава Gold Rush турнира и по-точно неговата групова фаза. През тази седмица бяхме на посещение в Несебър и Sunny Beach и направихме няколко демонстративни мача по плажа, за да се радват хората (на това, че нямаме акъл). Два от тези мачове бяха от Gold Rush турнира и резултатите са следните:

-Comrade Dmitrii Angelov defeated Ponix (Group B)
-Don Juan Nuja defeated Valeto (Group A)

Тази вечер Асото и Биров се изправят един срещу друг в мач, който също е от група B, като също така е и Street Fight и край на няколко месечната им вражда. Но преди тях е време за първия сблъсък при жените тази вечер!

+ Силвия излиза на ринга, обилно намазана с... олио или нещо подобно, защото лъска дяволски много. Тя е придружавана от непознат гларус, който няма да има никаква роля в FUW и е тук просто за да има кой да я съпроводи до ринга. След една целувка гларусът се прибира, а Нели се задава по рампата под звуците на „Sonne” на Rammstein, новият й theme song. Двете приятелки имаха доста проблеми през последните месеци – и двете искаха Bra Championship-a, после се появиха търкания между тях заради действията на Биров. Стигна се дотам, че се пребиваха на няколко пъти и хоп – ето ги сега най-накрая в мач 1 на 1!

-------Silvia vs. Nelly------

И тук няма кой знае колко за разказване – Силвия още в самото начало на мача вдига Нели на раменете си и опитва F-5, но Нели контрира, хваща главата й и при падането я нанизва в ринга с DDT. Оттук нататък мачът се превръща в няколкоминутен побой, в който Нели рита опонентката си, където намери за добре. В края на мача започва да й бие шамари, но това сякаш съвзема Силвия и тя изведнъж отново вдига Нели на раменете си. Little Miss Vixen обаче се измъква оттам, отблъсква се от въжетата и просва Силвия с Копие. Следва опит за туш и мачът приключва. Нели най-безцеремонно (но не и без известни мъки) изритва тялото на Силвия извън ринга, след което взима микрофон, оправя прическата си и се обръща към рампата.

Нели: Преди седмица, на последния Clash, аз и моето слънчице обещахме на НикитУ ЛазарУв, че ще успеем да открием кой го е нападнал на The Second Anniversary Show преди два месеца. Тримата подписахме договор, след което с мишо (Биров) се заехме за работа. С гордост мога да заявя, че вече знаем самоличността на човека, който хвърли главнния мениджър от рампата преди два месеца, така че ЛазарУв – ела на ринга, за да разбереш истината.

Нашият главен мениджър не губи никакво време, а идва на ринга. Този път той е с риза с къс ръкав и маха на феновете с усмивка. Когато се качва на ринга вместо да вземе микрофон, просто поглежда към Нели с любопитство и вдига ръце, показвайки, че иска да знае кой го е нападнал. Чакай! Изпод ринга изскочи облечен в черно индивид с маска на лице! Това е същият, който нападна НикитУ, сигурен съм! Нели се отдръпва назад, а НикитУ се обръща и отнася... Копие! Главният мениджър се превива в средата на ринга, а нападателят му слиза от ринга и се връща там със стол. Удар в главата на НикитУ! Втори удар! Трети! Главата на главния мениджър кърви. Идва охрана, но нападателят размахва стола и не ги допуска до ринга. Той отново се приближава до ЛазарУв, след което забива ръба на стола в гърлото му! НикитУ плюе кръв. Маскираният нападател хваща ръба на маската си, сваля я... и това е Биров! Биров току що преби главният мениджър! Той се усмихва широко, Нели се приближава и го целува, след което поглежда плюещият кръв ЛазарУв.

Нели: Човекът, който те нападна преди два месеца, Ник, беше не кой да е, а моят малък бог... Биров! (Биров вдига ръце и изсъсква слюнка напред) Причината? Ами като за начало основната причина е, че той има проблеми с това да се контролира. Друга причина е малкият ни план, който вече е почти изпълнен. Ник, договорът, който подписа има много по-голямо значение отколкото си мислиш. Ще ти кажа само едно... от днес ти вече официално не си главен мениджър на FUW. Чао, чао!

Нели хвърля микрофона върху НикитУ, а Биров вдига стола и го удря в задната част на главата, спуквайки я! Кръв! Още кръв! Биров и Нели слизат от ринга, а охраната най-накрая влиза там. Тичат и медицински екипи и се опитват да оправят настъпилия хаос. Какво беше това? Какво означава? Дали следващата седмица ще разберем какво имаше предвид Нели?

+ Докато медиците се занимават с НикитУ на ринга, ние се връщаме зад кулисите, където Xtreme се готви за интервю преди големия главен мач срещу NMP. Алекс Благия е до него с микрофон в ръка. Ти си, дълъг!

Алекс: Дами и господа, представям Ви Антоан... пардон... Xtreme, шампионът на FUW. Анто, готов ли си за мача си тази вечер?
Xtreme: Естествено, че съм готов. (леко се усмихва) Винаги съм бил готов за всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя ми. Тази година поне съм спокоен, че няма как някой жаден за слава смотаняк да използва някакво си куфарче след мача ми, за да стане шампион. Не, не... смотанякът с куфарчето тази година ми е опонент в официален, честен мач, който аз ще спечеля.
Aлекс: Ако спечелиш мача ще запазиш титлата си, но ще отнемеш и Money in the bank куфара от NMP. Това ли е основната ти цел?
Xtreme: Основната ми цел е да ударя няколко шамара на Жорката и да го върна в реалността. Той няма място сред големите риби в компанията. Неговите рап дрешки, смешни думички и изрази и т.н. няма да му помогнат да се качи на върха. Защото аз съм там и го чакам с ето този златен пояс (тупа титлата си) в ръце, за да му го забия в лицето.

Xtreme излиза от кадър, а от красивата му (нищо хомо в изказването ми!) мутра минаваме на друг мач за злато – отборната титла е на линия!

+ Борко и Никсън излизат олюлявайки се на ринга за първият си шанс за отборното злато, откакто се завърнаха в компанията. Изглежда все пак са направили грешката да се напият преди мача и това може да им коства победата. Още от завръщането си те дадоха заявка за титлите с няколко впечатляващи победи и сега най-накрая имат заслужения си мач. След тях се появяват и отборните шампиони Dark Lords of the Sith, които в голяма степен доминираха в отборната девизия тази година. Гопер и Радо остават титлите си на съдията, след което се... ъм... оправят взаимно – Радо оправя страховития грим на Гопер, а той от своя страна намества шлема на партньора си. Отборното злато е заложено на карта – кой ще го вземе?

------FUW Tag Team Championship: W-D-E (Borko/Niksan) vs. Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) ©-----

Шампионите се нахвърлят задружно върху противниците си без да слушат указанията на съдията. Започва бесен побой, последван от размяна на хватки след като леко пияните W-D-E се съвземат и се връщат в мача. Не след дълго в хаоса е проснат и съдията, при което Гопер веднага излиза от ринга, след което се връща там с двете облепени с тиксо пръч... добре де, със светлинните мечове на него и Радо. Двамата започват да ги размахват, но W-D-E също излизат от ринга, бъркат под него и вадят от там каса с бира! Двамата взимат по една бутилка и влизат на ринга – кой ще удари пръв? Отборите се гледат известно време, след което тръгват в атака. Дългите пръ... мечове на DLOS им помагат да повалят противниците си, след което Гопер взима една бирена бутилка и я счупва в главата на Никсън. Радо изхвърля Борко, а съвзелия се съдия отброява опита за туш на Гопер. Отборните шампиони отново запазиха титлите си.

+ Камера ни показва съблекалнята на Уинтър и Рийпър, където тя слага мрежестите си ръкавици и гривните си, готвейки се за предстоящия мач за титлата при жените. Рийпър стои отстрани на една пейка с намръщено изражение.

Уинтър: Милоооо, защо си тъжен?
Рийпър: Нямам мач.
Уинтър: Е и?
Рийпър: Второто по големина PPV на годината, а аз нямам мач.
Уинтър: Радвай се, поне си почиваш. Мен ме чака тежко спечелване на ти...
Рийпър: Аз съм бившия шампион, а нямам мач. (той плясва с ръце по бедрата си, става и излиза от съблекалнята, а Уинтър е видимо ядосана)

+ Ети излиза на ринга, като е интересно да се отбележи, че май е облечена само по... лекарска престилка! Хехееее! Бившата шампионка иска титлата си обратно и изглежда се опитва да спечели симпатиите на хората. След нея на ринга идва и щастливата Николета, която доколкото чух отново е до приятеля си, който загуби за една вечер точно срещу Ети преди няколко месеца. Изглежда е продължило по-дълго... Двете се гледат няколко секунди и още преди Уинтър, третата участничка в предстоящия мач, да е стигнала до ринга, те се нахвърлят една върху друга. Уинтър се качва на ринга и се включва в мелето! А ето я и шампионката – Шефката хвърля златния сутиен встрани от ринга, влиза леко накуцвайки на ринга и започва да раздава правосъдие! Съдията няма какво друго да направи освен да нареди да бият гонга. Мачът започва.

-----Fatal 4 Way FUW Bra Championship: Eti vs. Nikoleta vs. Winter vs. Shefkata ©-----

Шефката напада Ети, а Уинтър и Николета прехвърлят боя си извън ринга. Едва минута след началото на мача обаче Ети успява да заключи Ankle Lock на наранения крак на Шефката. Ще се предаде ли тя? Не, Уинтър влиза на ринга и прекъсва хватката, след което изхвърля Ети извън ринга... но заключва armbar на Шефката! Те буквално й се изреждат! Тя обаче не се предава, а се опитва да се добере до въжетата. Не това я спасява обаче – Николета се качва на третото въже и оттам прави Splash върху тялото на Winter. Двете отново си разменят удари, но Ети се връща на ринга и ги прекъсва, просвайки ги с двойно DDT. Тя обаче е нападната от Шефката, която започва да я налага в средата на ринга. Все пак Ети отново сграбчва глезена на Шефката и заключва Ankle Lock. Уинтър пък хваща Николета в armbar. Коя ще се предаде първа и коя ще стане шампионка? Не! Ети и Уинтър пускат хватките и се нахвърлят една срещу друга. Шефката обаче успява с двоен clothesline да ги изхвърли извън ринга, след което обръща Николета чрез люлка и печели мача. Шефката запазва титлата! Тя излиза извън ринга, а там съдията слага златния сутиен на рамото й. Това обаче не й е достатъчно и тя награбва касата с бира, останала от Борко и Никсън, и смеейки се се прибира зад кулисите.

+ Време е за едно дълго видео. След като виждаме повторение на случилото се по-рано тази вечер – разкритието на това кой е нападнал НикитУ и повторната атака на извършителя Биров, започват кадри, които разказват историята на сблъсъка Асото-Биров, който започна чаааак на 11 април и продължава вече над 4 месеца. Мина се през отборен мач между Birov/BK и AVP, смяна на отборните титли, множество побои. Големият обрат бе когато Биров направи Копие на Доби Т и така погуби нероденото дете на нея и Асото. Доби Т напусна компанията след това, а партньорът на Асото – Валето, стана втората жертва на Биров и бе жестоко контузен. Тази вечер Асото най-накрая получава това, което иска благодарение на Gold Rush турнира, който го постави в една група с Биров – двамата се изправят един срещу друг в уличен бой!

Пръв на ринга излиза Биров под звуците на така любимата ми „Medicate”. Като изключим сбъркания поглед, в момента на лицето му грее и една широка усмивка, най-вероятно заради действията му по-рано тази вечер. След него се появява и Асото, който направо тича към ринга, скача вътре и се нахвърля върху противника си!

----------Street Fight: Birov vs. Asoto----------
(Gold Rush Phase 2, Group B)

Мелето започва! Биров успява да изхвърли Асото извън ринга, но той веднага се докопва до стол, влиза отново вътре и почва да налага Роденият да бъде бог! Удар след удар в главата, а Биров вече кърви. Той успява да се измъкне от ринга и бърка в панталоните си. Когато Асото отива при него Биров се обръща и хвърля някакъв прах в очите му. Какво по... Той извади запалка. Но защо? Това е барут! Биров запали лицето на Асото, който в момента се гърчи на пода. Добре, че барута изгоря бързо. Биров взима стола и удря Асото няколко пъти, след което вади една маса и я разпъва до ринга и я полива с бензин. Той е полудял тотално! Преди да успее да запали масата Асото го напада – той все още е в мача! Двамата отново са на ринга, като Асото си взима другар – бухалка. Той удря Биров в стомаха, карайки го да плюе кръв. Втори удар – този път в ребрата. Асото хвърля бухалкатa и се добира до друго оръжие – торба с начупени стъкла! Психопат! Той изсипва стъклата върху ринга и тръшва Биров върху тях! Паркурът се качва на третото въже... ти си луд, баче! Shooting Star Press! Не! Биров се отмества и Асото се забива по корем върху стъклата! АААА! Нели тича към ринга, но се спира при обляната в бензина маса и я запалва. Асото се изправя след удара със стъклата и излиза от външната страна на въжетата, за да изгони Нели. Тя само му посочва назад, където е Биров... Копие през въжетата върху горящата маса! Леле, как изкопираха мача Острието-Фоли от WrestleMania 22! Не е истина! И все пак масата бе разбита, а Асото потрепва в несвяст. Биров го връща на ринга и го тушира. Каква победа... Нели му помага да се изправи, а той се усмихва под кървавата си маска.

+ Зад кулисите сме, където пред една завеска NMP ще даде последното си интервю преди големия му мач с Xtreme. Той стои с Money in the bank куфарчето в ръце, а е облечен и с новата си тениска, на която има нарисувано куфарче пълно с пари, тунингована кола, а над тях надпис „Бръкни си – вземи си”. Алекс Благия отново изпълнява ролята на репортер.

Алекс: Здравей, NMP! Отивам направо на най-важния въпрос: готов ли си?
NMP: Горе-долу...
Алекс: Много неща са заложени в този мач...
NMP: Мислиш, че не знам ли? Ако загубя мача губя не само шанса си за титлата, но и куфарчето, което ми гарантира друг такъв. Ако спечеля обаче... юхуууу!
Алекс: „Юхуууу”?!?
NMP: Да, смотан, юхуууу. Изразява радост, в случай, че не знаеш. Oдеве слушах Xtreme… бил на върха, аз нямало да стигна там... не само, че ще стигна, но ще му смъкна панталоните, ще му напляскам бялото дупе и ще го хвърля оттам право в низините. Тази вечер ще има нов шампион. Гарантирам ти.

NMP напуска мястото за интервюта, но застава лице в лице с Bulletproof. Двамата се гледат известно време, след което Bullet подава ръката си за поздрав и двамата се прегръщат. Bullet пожелава успех на NMP, а той потегля към ринга.

+ А ние продължаваме с клип за главната вражда – след завръщането си в FUW Xtreme сътвори история, побеждавайки Reaper и ставайки първия човек в историята на компанията, който два пъти е печелил FUW титлата. Той направи няколко успешни защити на титлата, но се появи нова пречка – преди 2 месеца NMP спечели Money in the bank куфарчето, което му гарантира шанс за титлата когато реши. NMP започна да тормози шампиона с фалшиви опити да кешира куфара, но в крайна сметка заяви, че не иска да печели титлата по такъв долен начин и поиска мач за титлата, отделно от куфарчето. Xtreme се съгласи, но започнаха да го мъчат спомени за това как преди точно една година ZoTTo кешира своето MITB куфарче, за да му отнеме първата титла. Това създаде допълнително напрежение между двамата в седмиците до BeachBattle. Според правилата на договора, който двамата сключиха, NMP нямаше право да използва куфарчето си до мача за титлата, като в самия мач е заложено не само златото, но и куфарчето. Т.е. победителят взима всичко и не само ще е шампион, но ще има и един гарантиран шанс за титлата в случай, че я загуби.

Стига толкова история! NMP вече върви към ринга, хвърля новата си тениска на феновете, хвърля шапката си и започва да разгрява. След него под звуците на “Stronger” излиза и двукратния FUW шампион Xtreme. Двамата се споглеждат, след което NMP дава Money in the bank куфарчето на съдията, а Xtreme прави същото с FUW титлата. Съдията вдига наградите в този мач, след което дава знак да бият гонга.

---FUW Championship/Money in the bank on-the-line: NMP vs. Xtreme © ---

Xtreme пръв се хвърля в атака... и е моментално повален и заключен в Crossface! Успява обаче да се добере до въжетата и съдията прекъсва хватката и избутва NMP назад. Той тръгва отново в атака, но Xtreme го посреща с ритник в корема и MMVДБА! Тялото на NMP обаче пада извън ринга и шампионът не успява да опита туш навреме. Какво начало... мачът продължава с по-нормално и спокойно темпо, като NMP се концентрира в правенето на суплекси, а Xtreme в ритниците в коремната област на противника. В един момент Xtreme се озовава върху коментаторската ми маса и просва NMP с второ MMVДБА! Oтново са извън ринга и отново това не му донася победа. Той връща противника си на тепиха и се приготвя да направя финалната си хватка трети път, когато NMP се измъква от краката му и го заключва пак в Crossface! Xtreme се опитва да се добере до въжетата, очите му се изцъклят и размята ръка наляво-надясно! Да, обаче са в центъра на ринга. Xtreme не издържа... и се предава! Той започва да удря по тепиха и мачът приключва. NMP току що стана новият шампион на FUW! Съдията му помага да се изправи, след което му дава MITB куфарчето и FUW титлата, а NMP ги вдига високо с усмивка на лице. Така приключва това PPV, а ние оставаме с множество неотговорени въпроси, които се надявам скоро да бъдат изяснени. До следващия път!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...