FUW Clash - 08.08.10 (Week 32)


ЛИНК ЗА ОБНОВЕНАТА СТРАНИЦА С МИНАЛИ РЕЗУЛТАТИ
ЛИНК ЗА ОБНОВЕНАТА СТРАНИЦА С ИСТОРИЯ НА ТИТЛИТЕ

+ Седмица след PPV-то HEAT/HATE (или беше обратно? Мисля, че доста пъти го обърках...) сте отново с FUW Clash! Без да губим време преминаваме към първия ни мач. Той донякъде е реванш от преди няколко месеца, когато тези двамата се срещнаха за пръв път. Сега обаче мачът е част от Gold Rush турнира и първия от неговата втора фаза. Пръв на ринга излиза The Face of Honesty Лука Пейн, който, както и да го погледнеш, досега няма загубен мач. Да, има само победи в 1 на 1 мачове, но пък нито една от тях не е била честна. Нито една. Той ще трябва да се завърне към корените си, така да се каже, защото на рампата се появява противника му – NMP! Той излиза с бавна походка и куфарчето си в ръце, а съдията е готов.

-Gold Rush Tournament Phase 2 Group A: Luka Pain vs. NMP – Мачът започва с видимото предимство на NMP, който се старае всеячески да нарани бившия си враг. Пейн обаче предвидливо излиза извън ринга, като това му донася и успеха – докато NMP се опитва да се докопа до него, съдията се опитва да спре рапъра и така е бутнат леко встрани. Точно този миг е използван от Пейн – той удря NMP със собственото му Money in the bank куфарче, след което се качва на ринга и го тушира с помощта на въжетата.

Пейн веднага бяга от ринга с усмивка на лице. Той вече записа две победи в Gold Rush турнира. NMP се изправя бавно под окуражаващите аплодисменти на феновете и се заглежда в куфарчето си, което за съжаление му костваше мача този път. Добро начало... не за него де. Както и да е, продължаваме нататък!

+ НикитУ ЛазарУв е в офиса си и си припява някакви чалги, когато там влизат DH Pezeveng и мистериозният му маскиран партньор.

НикитУ: А, ето ви и вас!
Пезевенг: Каза, че искаш да ни видиш...
НикитУ: Да, чакай да огледам маскираното ти приятелче... хммм... съвсем различно телосложение в сравнение с онзи, който ме нападна на Second Anniversary Show.
Пезевенг: Не те ли беше нападнал Рийпър?
НикитУ: Ами така мислех, но вече не съм толкова сигурен. Но изглежда не е и твоето приятелче, нищо, че също ходи с маска.
Пезевенг: Не ми е приятелче. Той ми е партньор. Казва се Седесарина.
НикитУ: Хахаха, верно ли бе? Това обяснява синята маска. А отборът ви как се казва? „ПЕДЕСАР”? Хахахаха.
Пезевенг: Всъщност да. (НикитУ спира да се смее и го поглежда тъпо, след което се засмива още по-бурно. В този момент в офиса влиза Ети)
Ети: Е, доволен ли си? Загубих титлата! Загубих я! Следващата седмица си искам реванша! Ясно ли е?
НикитУ: Ти нали само на PPV можеше да се биеш за титлата?
Ети: Това беше докато бях шампионка, тъпак! Сега си искам реванша за другата седмица!
НикитУ: Окей, не е проблем. Няма да се бия аз, я.
Ети: А вие двамата (поглежда ПЕДЕСАР)... протежетата ми Накрен и Саша не се разбират откакто ти, Пезевенг, би Накрен. Може би ако ви бият в отборен мач настроението им ще се оправи.
Пезевенг: Кажи им, че ще ги чакаме на ринга. (ПЕДЕСАР излизат от офиса, след тях и намръщената Ети, а НикитУ продължава да се хили и да клати глава)

+ Шарлът идва на ринга. Не сме виждали боксьорката от няколко седмици, но тя изглежда отново е във форма и е готова за мач. Уинтър се появява след нея под звуците на „Love like winter” и оглежда внимателно със смразяващия си поглед. Женски мач, ура!

-Charlotte vs. Winter – Уинтър внимателно отбягва противничката си в началото на мача, но не успява да го прави дълго и става жертва на силните ръце на Шарлът, която я просва и започва да я налага в ъгъла. Съдията трябва да я спре, като Уинтър се възползва и дърпа едната ръка на Шарлът извън ринга, след което ползва въжетата, за да я разтегне сериозно. Шарлът е видимо контузена, Уинтър заключва ръката и в armbar и боксьорката се предава.

Съдията вдига едната ръка на Уинтър, а тя се ухилва широко заради победата си, когато Николета дотичва до ринга и я поваля, след което почва да я налага. Уинтър бяга от ринга, а Николета, която уж беше в тежка депресия, стои на ринга с много нацупена физиономия. Това защо беше пък сега?

+ Червеното знаме на СССР е разпънато зад кулисите, а пред него е застанал Другарят Дмитрий Ангелов. Той показва пред камерата няколко снимки от мача му с BK преди няколко месеца, мачът, в който той беше контузен.

Дмитрий: Това, другари, е причината да се лишите от моето присъствие за толкова време. Сега обаче аз съм готов за мач и ще направя всичко, за да го получа. И мач не срещу кого да е... а срещу тази машина за рекламирани на долни американски стоки – BK! Червената ярост идва, пале малко! Готов ли си?

+ BK е показан в съблекалнята си да гледа промото на Ангелов, когато вътре влизат Биров и Нели. Той не изглежда особено щастлив да ги види.

Биров: Чу ли?
BK: За кое?
Нели (смеейки се): Гонгът, който прозвуча след като Xtreme ти направи MMVДБА и те тушира.
BK: Мислиш, че е забавно ли?
Биров: Хей, хей... не сме тук затова. НикитУ е назначил мач за тази вечер. Ти и аз срещу Борко и Никсън. Победителите получават мач за отборните титли на FUW BeachBattle.
Нели: Нали искаше титла? Сега е перфектната възможност да си спечелиш шанс за една, а мишо ще ти помогне да я спечелиш.
BK: Това е вариант. Пък и така няма да ми се налага да се занимавам със заплахите на онзи олигофрен Ангелов. А пък ти (посочва Биров) няма да трябва да се занимаваш с Асото.
(Биров се намръщва и изсъсква, затова Нели се намесва)
Нели: Все още не е ясно дали мишо иска да се занимава с Асото, но това...
Биров: Исссскам!
Нели: Не, не, не! Тази вечер трябва да се концентрирате върху мача си и да си спечелите шанс за отборните титли. Така на BeachBattle аз ще науча Силвия веднъж и завинаги коя е по-добра от двете ни, а вие ще се окичите със злато. Окей? (двамата мълчат) Попитах „Окееееей?” (Биров и BK кимат, след което Биров излиза от съблекалнята, а Нели издиша и тръгва след него).

+ DH Pezeveng и неговият нов партньор – Седесарина, вече са на ринга. Отборът с интересното име ПЕДЕСАР очаква появата на Саша и Накрен. Под звуците на „Because I got high” двамата се появяват, но стоят доста далеч един от друг. В последно време не личи да са първи приятели. Накрен обаче с удоволствие би получил отмъщение срещу Пезевенг и Седесарина, които го понабиха преди 2-3 седмици.

-ПЕДЕСАР (DH Pezeveng/Седесарина) vs. Sasha/Nakren – Саша и Накрен показват явно, че има проблеми между тях – смените им са редки и без особено желание. Това докарва стабилно количество бой и на двамата, тъй като Седесарина и Пезевенг се сменят често и работят така все едно цял живот са били таг тийм. В края на самия мач Саша решава, че е по-важно да си запали масур, вместо да следи мача. Това оставя Накрен сам срещу двама и той става жертва на The Time Machine (GTS) финишъра на Пезевенг. „Педесар” печелят дебютния си мач.

Победителите се прибират доволни зад кулисите. Натам се запътва и Саша, без да обръща каквото и да е внимание на пребития си партньор. И те ли скъсаха, фор крайст’с сейк?

+ Рийпър тренира в малката фитнес-зала, която имаме тук в залата. Изведнъж две ръце сграбчват щангата му и я дръпват встрани. Reaper рязко се изправя и вижда лицето на Бож. Бож мълчи известно време, след което се усмихва.

Бож: Какво става, е?
Reaper: Тренирам.
Бож: Виждам, виждам. Ами... тренирай. Ще имаш нужда.
Reaper: За какво говориш?
Бож: Изглежда не си поглеждал схемата на Gold Rush турнира. Следващата седмица ти и аз ще се бием в мач. Имаме стари сметки да доуреждане, помниш ли?
Reaper: Аз... аз ще те смажа, както го правех всеки преден път.
Бож: Дано и другата седмица си така уверен. Така ще ми е по-сладко като те бия.

Бож напуска фитнес-залата, като се разминава с Уинтър, която дори не го поглежда.

Уинтър (към Reaper): Видя ли я тази Николета? Тая нормална ли е да се меси в мача ми? Следващата седмица ще я пребия, честно ти казвам.

Reaper, изглежда все още мислещ за мача си с Бож следващата седмица, само я поглежда безчувствено, ляга на лежанката и продължава да тренира, докато Уинтър пуфти около него.

+ Време е за главният мач тази вечер. Dark Lords of the Sith идват с титлите си и сядат край ринга. Първи на ринга излизат W-D-E (We Drink Everything) – Borko и Никсън, с които шампионите имаха спречкване на предното ППВ. След тях се появяват и Биров и BK – двукратни отборни шампиони, между другото. Те се качват на ринга. Кой ще се бие с Радо и Гопер на BeachBattle ще разберем сега!

-No1 Contenders’ for the tag titles Match: W-D-E (Borko/Niksan) vs. Birov/BK – Биров и Борко започват мача, но скоро правят смени и партньорите им се заемат с битката. Борко и Никсън залитат по-малко от обикновено, което значи, че са горе-долу трезви. Биров и BK обаче показват някакви търкания помежду си. Все пак те контролират мача и към неговия край Нели отвлича вниманието на Никсън, за да могат двамата да се заемат с Борко – Биров му прави ASB (Оne-leg codebreaker), а BK довършва с PunX_n0t_DeaD. От публиката обаче изскача Асото и напада Биров! Двамата започват да се въргалят извън ринга, а съдията се е обърнал към Нели и се опитва да я изгони. Тя е нападната в гръб от Силвия! BK не знае какво да прави, когато на рампата се появява Другарят Ангелов! Колко народ ще се покаже? BK се вторачва в него, а това дава шанс на Никсън да го изрита в задната част на главата, след което да го обърне за туш. Борко успява да скочи отгоре им и да усили тежестта, а съдията отброява до три. W-D-E си спечелиха мач за отборните титли на BeachBattle!

Биров и Асото продължават да се налагат извън ринга и се налага да дойдат съдии и да ги разтърват. Същото се отнася за Нели и Силвия. Дмитрий Ангелов пък се качва на ринга и отнася с ритник главата на BK! Радо и Гопер наблюдават цялото това меле от моята маса, а на рампата Борко и Никсън празнуват победата си.

РЕКЛАМА: Студен чай Nestea в пакетче, разтваря се в литър вода, струва 60 ст. пакетчето – яко епик. ‘Айде със здраве!

+ Информираха ме току що, че НикитУ е спазил обещанието си отпреди няколко седмици – Биров и Асото ще се изправят един срещу друг на BeachBattle, тъй като този мач е предвиден в схемата на Gold Rush турнира. Но да оставим това настрана - NMP излиза на ринга, хвърля „NY” шапката си в публиката, сяда на един стол и слага Money in the bank куферчето пред краката си.

NMP: Няма да губим време, палавници. Xtreme, излез на ринга и да приключваме по-бързо.

A! Ще кашира ли куфарчето или не?!? Xtreme, който все още е шампион на FUW ако не знаете, се появява на рампата готов за мач. Той идва на ринга и се обляга в ъгъла, като погалва титлата, която стои на рамото му.

NMP: Мислих дълго върху всичко, което ми беше казано откакто спечелих този куфар. Как това куфарче е невероятно предимство, как трябва да го използвам, за да получа мач за титлата, когато шампионът, в случая – ти, най-малко очаква. И стигнах до извода... че не ме интересува. Това е най-важната титла тук. Не е бръкни си, вземи си. Не трябва да е така. По-рано тази вечер бях победен от една отрепка, която винаги побеждава с измама. Може да съм много неща, но такъв не съм. Точно затова... те предизвиквам на честен мач за титлата на BeachBattle. Ти и аз, един на един, без куфари, без нападания в гръб. Всичко ще е ясно 3 седмици преди това.
Xtreme (след като мисли известно време): Жорка, ако може да те наричам така, харесва ми, че действаш така... честно. Че си прям също, не си като курвичките отзад. Но ако трябва да съм честен... не мисля, че си заслужил този мач. По принцип хората, които получават шанс за тази титла са победили някого преди това, за да получат този шанс. Аз така победих DH Pezeveng преди да се изправя срещу Рийпър, примерно. Кой си победил ти?
NMP: Побеждавал съм много хора, но наистина не съм победил никого конкретно, че просто да ми подариш мач за титлата. Но имам друго предложение – знам, че би било много изгодно за шампиона на FUW да има куфарче, което може да му гарантира втори, моментален реванш, в случай, че някога загуби титлата. Затова ти предлагам следното – ти залагаш титлата, аз залагам куфарчето. Победителят взима всичко.

Публиката казва „Ааааах” (поне тези, които разбраха какво предложи NMP), а Xtreme изпада в още по-дълбок размисъл. Той ту гледа титлата, ту куфарчето. Изведнъж рязко тръгва към NMP, който веднага се изправя. Xtreme обаче му подава ръка.

Xtreme: Не ти вярвам, че няма да се възползваш от това куфарче. Очите ми ще продължат да бъдат на гърба ми. Но ако си честен и не ми направиш мръсен номер до BeachBattle, то мачът, който предлагаш ще се състои.

NMP се усмихва, стиска ръката на шампиона, взима куфарчето и напуска ринга, а Xtreme го проследява с наточен поглед. Гледа прекалено страстно, така че предполагам вниманието на шампиона е насочено към куфара, а не към NMP (щеше да е малко прекалено). Вече е решено – след три седмици на FUW BeachBattle 2010 – Xtreme срещу NMP, като Money in the bank куфарът и FUW титлата ще бъдат заложени! Победителят взима всичко!

FUW BEACHBATTLE - 29 август 2010
-FUW Championship/Money in the bank On the line: Xtreme © vs. NMP
-FUW Tag Team Championship: Borko/Niksan vs. DLOS ©
-Nelly vs. Silvia
-Birov vs. Asoto

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...