FUW Clash - 15.08.10 (Week 33)


+ Преди дори да започне шоуто виждаме запис от по-рано днес – Xtreme тренира на ринг с някаква неназована боксова круша, когато изведнъж на ринга се появява NMP с куфарче в ръце и маниакална усмивка. Рапърът се поклаща нервно, а когато шампионът се обръща към него, леко тръгва напред. Това стряска Xtreme, който моментално се измъква от ринга и грабва титлата си, стояща върху един стол до момента. NMP се разсмива на ринга и крещи „Шегувах се! Шегувах се бе! Няма да го използвам, нали ти казах?”. Въпреки това, невъзприелият шегата Xtreme си тръгва от залата бесен. И тук записът свършва и фойерверките започват – време е за Clash.

И как само ще започнем това шоу – Ети ще получи обещания си мач-реванш за Bra Championship-a, който Шефката й отне преди две седмици. Ети вече е на ринга и загрява за мача. След като вече официално е студентка (както и още две от нашите „работнички”, а именно Нели и Силвия), на нея й остава само да си върне титлата и всичко в животът й ще е на шест. Но на рампата със златният сутиен в ръце и доста весело изражение излиза Шефката, новата шампионка. Тя се качва на ринга и дава знак, че е готова мача да започне.

-FUW Bra Championship: Eti vs. Shefkata © - Ети в самото начало на мача рита дясното коляно на Шефката, след което излиза извън ринга, дърпа крака на Шефката и започва да го удря в металната колона. Тя се опитва да я контузи, колко очевидно! Шефката се измъква от ръцете на претендентката и отива в средата на ринга, но вече накуцва леко. Ети се връща на ринга и продължава атаката над крака. Шефката крещи от болка и се измъква от ринга, за да се спаси. Ети обаче продължава с атаката си и рита крака й отново и отново. Накрая се налага съдията да се опита да я спре. Тя обаче не спира със злобната си атака и съдията я дисквалифицира! Ети се самопрецака (яка дума, а?)! Тя се обръща към рефера и разбрала решението му бясно се нахвърля върху него. Удар след удар за съдията, докато Шефката не се опитва да се намеси. Това обаче е грешка – Ети отново се обръща към крака й и заключва Ankle Lock! Шефката крещи от болка, а идват служители на компанията и други рефери, които откъсват Ети от плячката й.

Те я прибират зад кулисите, а други помагат на шампионката да се прибере зад кулисите, накуцвайки. Пак силно начало. Добри сме в силните стартове на шоутата... да видим дали ще запазим темпото.

+ Пуснато ни е промо на Николета, в което тя стои сама срещу една камера и бълва змии и гущери за Уинтър.

Николета: След като дебютирах успешно и стремглаво се насочих към Bra Championship-a, се случиха само кофти неща – загубих двата си шанса за титлата, загубих приятеля си, който доколкото разбрах Ети не е използвала успешно, а след това и бях унижена от Уинтър. Коя е Уинтър, че да ме унижава? Тази вечер двете имаме мач и аз не само ще й затворя устата, но и ще се върна в борбата за титлата. Ети, Шефката, Уинтър... името няма значение. Край на депресията ми! Възходът започва отново!

+ Борко и Никсън са показани в „Винарната” (кодовото название на кафе в родния им Виноградец). Там двамата обръщат на екс малки чашки с ракия и в един момент поглеждат камерата.

Борко: Ламбев, кажи нещо!
Никсън: (орига се)
Борко: А така, машино! Хахаха.
Никсън: Ние не сме ли такова вече бе...
Борко: Претенденти?
Никсън: Да уе, за отборните титли.
Борко: Мхм. И искаме да заявим... че... че... ще вземем титлите на BeachBattle. Даже още следващата седмица ще покажем на Батманите, че са смешници... ииии... иии... че може да ги бием по всяко време.

Сегментът прекъсва, а камерите ни пускат мрачната съблекалня на Дарт Радо и Дарт Гопер, които стоят със златните пояси на рамене и гледат записа на бъдещите им опоненти.

+ Bulletproof вече е на ринга и загрява, ритайки една от сглобките на ринга. Започва „Burn Burn” и BK излиза. Мачът между двамата е част от Gold Rush турнира. Мисля, че тази информация е достатъчна, а? ГГ. Почвайте се бе!

-Bulletproof vs. BK (Gold Rush Tournament Phase 2, Group C) – BK започва мача с ритник в корема, след което хваща главата на Bullet и опитва PunX_n0t_DeaD. Bullet обаче го отблъсква към въжетата, след което се опитва да го посрещне със Зашеметител. BK обаче се измъква извън ринга. Bullet само намига на публиката, след което скача над въжетата, правейки crossbody на BK извън ринга. Bullet го връща обратно и мачът започва с нормално темпо. В един момент обаче на рампата се появява другаря Ангелов, който показва малко мускули, след което започва да вее две знамена – едното е на СССР, а на другото е изобразен кървящия BK. The Underclass Hero гледа невярващо към Ангелов. Това се оказва грешка – когато се обръща BK отнася един брутален Зашеметител от Bulletproof и е туширан.

Bulletproof си тръгва доволен, че е записал победа, а Ангелов също се прибира зад кулисите. BK обаче няма намерение да си ходи толкова бързо – веднага щом успява да се съвземе той взима микрофон.

BK: Ангелов, прекали! Просто прекали... (той е задъхан и говори трудно) Твоите комунистически глупости, твоите появи и промота по мой адрес... Писна ми. Ще приключа с теб веднъж и завинаги на BeachBatttle. Ако си мислиш, че съм те контузил предния път като се бихме, не можеш да си представиш какво те чака сега.

+ НикитУ е в офиса си и обикаля нервно наляво-надясно, държейки телефон на ухото си.

НикитУ: Не ме интересува! За това ви плащам! Искам да разберете кой ме нападна! Мина толкова време, мама ви! Открийте го! Чакай... търси ме друг номер. Ало! Да, аз съм. Какво? Какъв си ти бе? Аз нямам хомосексуални другари, мърльо! Кой ти даде този номер? Кой? (НикитУ ядосан захвърля телефона, а зад него се е озовал FUW шампионът Xtreme)
Xtreme: Хомосексуални другари?!? (НикитУ се обръща) Някой доста се е изгаврил с теб.
НикитУ: Какво искаш бе?
Xtreme: Малка услуга. Сигурно знаеш, че с NMP се разбрахме да се бием за титлата на BeachBattle и че той няма да използва куфарчето си дотогава, за да ме изненада неприятно.
НикитУ: И ти му вярваш?
Xtreme: Там е проблемът. Не му вярвам. Не и след шегата му днес. Затова искам да уредиш да подпишем договор за мача на BeachBattle и в този договор да пише, че до турнира той не може да ползва куфарчето.
НикитУ: Той може да го ползва по всяко време. Такава е идеята.
Xtreme: Тогава друго – ако използва куфарчето преди мача ни на BeachBattle, независимо дали вземе титлата ми или не, ще го уволниш.
НикитУ: Хей, това ми харесва! Ще го направим! Ще подпишем договора още тази вечер!
Xtreme: Окей. Благодаря. Сега те оставям да си общуваш с „хомосексуалните ти другари”. Хаха. (Xtreme излиза от офиса, а НикитУ го изпраща с не особено мил поглед)

+ Време е за мач от Gold Rush турнира, първият, който тези двамата имат и последният от първа фаза. Не знаем защо се забави така, често се получава. Интересното е, че в него Биров ще се изправи срещу Поникс, който по някаква случайност е приятел на Асото, срещу когото Биров ще се изправи на BeachBattle.

-Birov vs. PoniX (Gold Rush Tournament Phase 1, Group B) – Поникс опитва да атакува с ритници в началото на мача, но Биров го събаря по гръб и започва да го налага в лицето. Вдига го и го захвърля в ъгъла, където продължава да го налага. Прави му ASB (One-knee facebreaker/Codebreaker с един крак), след което още преди Поникс да е паднал, Биров го довършва с Копие и го тушира за победата. След гонга Биров продължава да налага озовалия се на неправилното място в неправилното време паркур, когато Асото идва на ринга и го напада! Меле! Асото удря с всички сили и изхвърля Биров от ринга, а той се прибира зад кулисите, държейки се за долната устна и гледайки лошо. Сссс.

+ Нели е зад кулисите и се оглежда нервно след случилото се между приятеля й и Асото, когато до нея се приближава Силвия и с пълен със сарказъм глас я заговаря.

Силвия: Пилееее! Готова ли си за мача ни на BeachBattle?
Нели: Сисо, не ми е до теб. Ще те бия на BeachBattle. Сега имам други проблеми.
Силвия: О, да... видях боя между Асото и приятелят. Казах ти аз, че Биров е опасен, но ти не и не. Виж къде те докара това – да трепериш за онзи психопат и да не се концентрираш за важно нещо като мача ни.

Нели я поглежда с един убийствен поглед, след което я хваща за косата и я тръшва по гръб. Няколко удара по-късно Силвия е загубила съзнание, а Нели става на крака и оправя собствената си прическа.

Нели: Знаеш ли, пиле... май не само приятелят ми е побъркан.

Ха... ново 20! Семейство психопати!

+ Николета е на ринга и с нацупена физиономия тромбова (т.е. обикаля) наляво-надясно. Чуваме прекрасния глас на Davey Havoc, който подхваща “Love like winter” и Уинтър също идва на ринга. Тя си позволи да се подиграва с депресираната Николета, което превърна същата тази депресирана Николета в по-агресивната Николета.

-Nikoleta vs. Winter – Двете се нахвърлят като лъвици една върху друга (макар едната лъвица да е прекалено руса). Скубането е основен похват в борбата помежду им, но не пропускат възможността и да си ударят по някой юмрук. Уинтър успява да улови едната ръка на Николета и да заключи armbar. Със същата хватка тя контузи сериозно Charlotte преди 2 седмици! Николета обаче успява да се превърти върху русата си и толкова студена противничка и опитва туш. Съдията отброява до три и дава край на мача. Николета победи! Съдията вдига ръката й, но вбесената Уинтър я напада в гръб, хваща същата ръка и отново заключва armbar. Съдията й крещи да спре, но тя се наслаждава на това да причинява болка на Николета още няколко секунди, преди да освободи захвата.

+ Отново сме в офиса на НикитУ, а там влиза Bulletproof.

НикитУ: О, баче Тони... на какво дължа тази чест? Кажи бързо, че след малко трябва да ходя на ринга да се занимавам с Анто и бившето ти партньорче.
Bullet: Ех, пак ли с тях бе, Ник? Ц, ц, ц. Не ти е лесно на теб. Аз, как да ти кажа, да те видя как си дойдох. Да попитам какви са плановете за мен.
НикитУ: Единствените планове, които имам аз в последно време са за това как ще се напия като свиня след като разбера кой ме нападна преди 2 месеца и след като му пре*ба живота.
Bullet: Тоест нямаш планове за мен?
НикитУ: Ще ти кажа една тайна – тук цари лека анархия. Аз не уреждам вражди – просто всеки си намира с кого да се мрази и аз просто уреждам мачовете. Така че... не знам. Намери с кого да се мразиш, аз ще уредя мач или просто се концентрирай върху Gold Rush турнира.

В този миг (ех, обичам и тази реплика!) една ваза се разбива в главата на Bulletproof и той пада на пода в несвяст! Зото влиза в кадър с идиотска усмивка, оглежда щетите, които е причинил току що, поглежда НикитУ и излиза от офиса. НикитУ поглежда лежащия Bullet и вдига рамене.

НикитУ: Ето бе! Ето, че има кой да те мрази. Според мен Зото иска реванш за това, че го би на „HATE/HEAT”. Затова следващата седмица ще имате мач помежду си! Брей, че съм добър в тази работа...

+ Мейн ивент тайм! Бож излиза на ринга под звуците на El Matador и изглежда е доста уверен в себе си. Той се качва на ринга и се поклаща лекичко в ритъма на музиката, докато чака опонентът му да се появи. Той го прави – Reaper е показан да загрява на рампата, след което се качва на ринга. Кой ще грабне следващите 3 точки в Gold Rush турнира? Питам „КОЙ”?

-Reaper vs. Boj (Gold Rush Tournament Phase 2, Group C) – Двамата започват с най-нормален захват на главите. Рийпър взима предимството пръв, но Бож го блъска към въжетата и моментално се опитва да го посрещне с БОЦ. Reaper се спира навреме и излиза извън ринга. Малко по-късно двамата отново започват със захватите, последвани от яка поредица от юмруци и ритници. В края на мача Рийпър опитва Копие, но Бож го спира с ритник в гърдите, след което го просва с БОЦ (Sweet Chin Music) и го тушира, за да вземе победата. След мача той се оттегля доволен по рампата с усмивка на лице. Изглежда нищо не може да развали настроението му.

РЕКЛАМА: Бож и Xtreme са показани по бански на един плаж, когато отнякъде се появява NMP с надуваем пояс около кръста и куфарчето си в ръце. При вида му Xtreme побягва пищейки, а Бож все така спокоен продължава да пие коктейла си. BeachBattle 2010 ИДВА!

+ НикитУ ЛазарУв вече е на ринга и обикаля нервно с някаква папка в ръце. Започва музиката на FUW шампионът Xtreme и той идва на ринга с титлата на рамо. След това тма идва и NMP, весело подмятащ Money in the bank куфарчето си и подсмихвайки се леко.

НикитУ: Дойде време да подпишете договора, за който говорихме с Xtreme по-рано. Съгласен съм с шампиона, че мачът за титлата, който NMP ще получи на BeachBattle, е нещо голямо и не трябва да бъде провален. Затова в този договор пише, че ако NMP избърза и използва своето Money in the bank куфарче до BeachBattle и изненадващо се опита да получи мач за титлата, той ще бъде уволнен. Капиш?
NMP (чешейки се по главата): Беше ли нужно това? Хехе, имам предвид – днес, по време на тренировката на Xtreme, аз само се пошегувах. Ясно заявих, че нямам намерение да използвам куфарчето и че искам честен мач за титлата.
Xtreme: И трябва да ти вярвам? Виж, Мирчев, миналата година бях доста спокоен и изведнъж, пак на BeachBattle, Зото изскочи отнякъде с куфарчето си и ми взе титлата. Трябва да съм много тъп, за да съм спокоен и сега. Така че подпиши проклетия договор! В противен случай няма да ти дам мач за титлата на BeachBattle. Нещо повече... ще направя всичко, за да не си в състояние да ползваш това куфарче.
NMP (гледайки все така спокойно): Почнал си да се побъркваш около тази титла. Ник, дай договора! (NMP взима договора и го подписва, след което го връща на главният мениджър) Ето, подписах го. (поглежда Xtreme) Щастлив ли си?
(Xtreme само се намръщва, но не казва нищо. Вместо това вдига титлата с едната ръка, а с другата показва среден пръст на NMP)
NMP: Така да бъде. Иначе... щом няма да имам полза от това куфарче до BeachBattle… може би ще му се намери друго приложение. Хехехех.

След тези думи NMP просва Xtreme с удар с куфарчето в главата! НикитУ се измъква извън ринга възможно най-бързо. Шампионът се опитва да се съвземе, а през това време NMP вдига титлата му и я оглежда добре, преди да я остави пред мъчещия се да се изправи Xtreme. Куфарчето няма да бъде използвано със сигурност поне още две седмици, до самия мач между Xtreme и NMP на BeachBattle. Кой ще си тръгне оттам с куфарчето и с титлата едновременно?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...