FUW HATE/HEAT - 01.08.10 (Week 31)


Theme song: Hollywood Undead - City

+ Аааа, неее! Стигаааа! Фойерверки, пот, жега! Това PPV, за разлика от всички остнаали, се провежда на Колодрума на Острова в Пазарджик. Т.е. на открито сме копелета, а тъй като още не се е стъмнило, проклетото слънце пече в очите ми. Това обаче не ми пречи да чуя бученето на Имперския марш. Отборните шампиони Дарт Радо и Дарт Гопер идват на ринга, а след тях, все така разпуснати и весели се появяват The Sharp Lovers – Дон Жуан Нужа и Роузи Порязов. Двамата ще се опитат да приключат няколкомесечната си вражда с Dark Lords of the Sith, вземайки от тях отборното злато. Ще успеят ли?

-FUW Tag Team Championship: Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) © vs. The Sharp Lovers (Don Juan Nuja/Rosey Poryazov) – Мачът започва изключително бързо – Нужа и Порязов веднага се нахвърлят върху шампионите и започват да ги налагат в средата на ринга. Шампионите са изхвърлени от ринга, но бъркат под него и... вадят от там светлинните си мечове (които всъщност са дървени пръчки, облепени с червен левкопласт)! Нужа започва да се кара със съдията, че те не могат да използват пръчките и те се възползват, за да бутнат Нужа върху рефера, след което започват да налагат Порязов с пръчките. Нужа обаче изхвърля Гопер с clothesline извън ринга, след което взима неговия... меч. Почва дуел! Радо и Нужа се дуелират с пръчките... да де, мечовете! Радо се оказва по-добър и успява да удари меча на Нужа достатъчно силно, че да го изхвърли от ръката му, след което го удря със своя в главата! Пръчката се чупи на парчета! Съдията не видя нищо, защото е зает да разтървава Гопер и Порязов извън ринга. Радо обаче го вика, тъй като опитва туш – съдията се качва и отброява до три, с което шампионите запазват титлата си.

Радо и Гопер взимат коланите си и се прибират зад кулисите, а Порязов се опитва да изправи на крака партньора си. В този миг на ринга идва DH Pezeveng и застава лице в лице с Роузи, но не го напада, а само се усмихва. Хей! От публиката изскача маскирания със синя маска таен партньор на Пезевенг, който му помогна срещу Накрен преди 2 седмици. Той напада в гръб Порязов и го просва с back suplex, след което двамата с Пезевенг наритват и него и проснатия Нужа. Зли хора, зли. Но това беше само първият ни мач - има още четири! Напред!

+ Камерите ни показват НикитУ ЛазарУв, който си е издигнал палатка в една от градинките на Острова, пече си кюфтета и гледа с интерес случващото се на ринга на един телевизор.

НикитУ: Маскиран партньор, а? Първо някакъв маскиран ме напада, сега някакъв маскиран помага на Пезевенг... ще я видим тази работа.
NMP (влизайки в "офиса"): Ник, искал си да ме видиш?
НикитУ: Да, ела по-близо, ела. Исках да разбера – промени ли си решението? Ще продължаваш ли да се правиш на благороден или ще осъзнаеш какво предимство ти дава това куфарче?
NMP: Oсъзнавам предимството, което ми дава куфарчето, не се тревожи. Но както казах и на Xtreme не с измама искам да спечеля титлата, а честно. И на следващия Clash, независимо кой е шампион, аз ще отправя своето предизвикателство за честен мач за титлата.
НикитУ: Имам чувството, че ме плацикаш в хладка вода в момента. Искаш да ми кажеш, че тази вечер, след тройния мач, няма да се възползваш и няма да се опиташ да вземеш титлата от победителя?

NMP само се усмихва, потупва куфарчето и излиза, а НикитУ го проследява с поглед.

+ Време е за мач едно на едно, донякъде свързан с куфарчето на NMP (то изглежда почти всичко в тази компания вече се върти около проклетия Money in the bank куфар). Бившият партньор на носителя на куфарчето, Bullet, ще се опита да защити своята чест и тази на рап приятелчето си срещу миналогодишния носител на куфара Зото. Зото излиза пръв с намръщен поглед, облизващ намазаните си с течен шоколад пръст и подминаващ феновете ни. След него, доста по-приятелски настроения към феновете бъдещ полицай Bulletproof излиза на ринга, сваля бронираната си жилетка и дава знак на съдията да нареди да бият гонга.

-ZoTTo vs. Bulletproof – Bullet моментално се хвърля в атака, а Зото умело се измъква от ринга и почва да бяга наоколо, леко стреснат от размерите на противника си. Bullet обаче го издебва и отнася главата му със страхотен clothesline, след което го връща на ринга и неуспешно опитва опит за туш. Следват няколко ритника в тялото на Зото. Той успява да се съвземе едва когато прибягва до бъркане в очите. Bullet е замаян, а Зото успява да го повали с ритник в глезена, след което стоварва коляното си върху главата му. Зото веднага опитва своето Choco Elbow, но Bullet се подмества, след което става на крака. Опитва Stunner… Не! Зото го избутва към въжетата, опитва се да го вдигне за Chocolate Spinebuster… пак не! Bullet пада на краката си, рита Зото в корема и забива Зашеметителя. Опит за туш, съдията брои до три и мачът приключва.

Bullet застава над победения си противник, а съдията вдига ръката му. Bullet дава знак, че това е било края, след което си взима жилетката и се прибира зад кулисите.

+ Радо и Гопер са там и празнуват победата си, като Радо леко е разхерметизирал шлема си, за да влезе малко въздух, а Гопер мие оранжево-черния си грим с минерална вода „Девин” (скрита реклама?). Покрай тях минават Борко и Никсън, стабилно олюлявайки се.

Борко: Абе... Ламбев... ние тези титли така и не ги спечелихме едно време, нали?
Никсън: Не уе. Не успяхме.
Борко: Ами хайде да ги спечелим сега бе?
Никсън: Добре уе.
Борко: Ей, Батманите! Искаме мач за титлата. Ще се уреди ли нещо?
Радо (поглеждайки ги бавно): От доста време, кхъ-кшшшш, ви наблюдаваме. Завърнахте се, трупате победи... кхъ-кшшш. Но сте все същите лекета и нямате шанс срещу, кхъ-кшшшш, писна ми да дишам тежко, кхъ-кшшшш, срещу мощта на Тъмната страна на Силата. А и все още не сте си заслужили шанс.
Гопер (с престорено дрезгав глас): Точно така. Когато заслужите – тогава.
Борко (поглеждайки Никсън): Разбра ли нещо от нещата, които Батманите казаха уе?
Никсън: Не уе.
Борко: Ахахеахеа. Аз забравих за какво говорим. Да се махаме. (двамата продължават надолу по алеята)

+ Биров и Нели идват на ринга под звуците на “Medicate”. Двамата си лепват една мокра целувка, след което тя започва да го масажира, подготвяйки го за мача им. Силвия се появява на рампата с микрофон в ръка.

Силвия: А сега, дами и господа... партньорът ми!

Shapeshifter започва! Асото се появява до Силвия, а Биров замръзва на място. Асото изглежда супер доволен и се засилва към ринга, а Силвия подтичва след него с усмивка на лице. Асото влиза на ринга и се нахвърля на Биров – мачът започва!

-Birov/Nelly vs. Asoto/Silvia – Биров бързо се сменя с Нели и съдията принуждава Асото да се смени със Силвия. Двете приятелки, които в последно време имат стабилни търкания, се нахвърлят една върху друга в средата на ринга. Асото обаче не издържа, заобикаля ринга и напада Биров там! Двамата започват да си разменят удари, като това разсейва Нели, Силвия я издебва и я просва с F-5 за победния туш!

Извън ринга Биров успява да спре Асото, на когото изглежда не му пука, че е победил, като го блъска в металните стълби. Биров се качва на ринга и прогонва Силвия, след което вдига Нели на ръце и я изнася извън ринга. Биров се отдалечава с озлобено изражение, а Асото се държи за главата и крещи по него около ринга. Няма помирение, няма.

+ Ети обикаля изнервена зад кулисите със златния сутиен на рамо, а Накрен и Саша стоят един до друг и се гледат тъпо с доста... отнесени погледи.

Ети: Метална клетка... метална клетка... НикитУ луд ли е? Кога момичета са се били тук в метална клетка? А и вие двамата... не знам какви ви става, но трябва да се разберете и да намерите начин да ми помогнете. Чувате ли ме? (никой не отговаря) Отивам на ринга, а вие двамата възможно най-бързо се разберете и намерете начин да ми помогнете.

Ети тръгва към ринга, а Накрен и Саша не дават симптоми да са разбрали какво им каза шампионката току що. На колодрума започва музиката на Шефката и тя излиза под овациите на феновете, които изглежда я харесват повече като кечистка, отколкото я харесваха като главен мениджър миналата година. След нея се появява и Ети, която с ужас гледа как металната клетка бива сглобена около ринга. Клетката е готова, а Ети доста се бави преди да влезе вътре. Шефката стои в ъгъла и я чака с усмивка на лице. Нали знаете – победа в клетка се постига с туш, предаване или измъкване от клетката – през вратата или над клетката.

-FUW Bra Championship – Steel Cage Match: Shefkata vs. Eti © - С биенето на гонга Шефката тръгва напред, а Ети веднага започва да се катери по клетката. Шефката бързо я сваля оттам, след което започва да я налага и разхвърля извън ринга. В един момент обаче Ети успява да осъзнае, че е в клетка, дърпа Шефката и блъска главата й в мрежата, след което започва да я блъска там отново и отново. Ети се озлоби. Тя тръгва към вратата, но се спира, връща се и започва да рита Шефката отново. Шефката обаче успява да отвърне на удара – тя хваща крака на Ети и го промушва през една малка дупка в клетката. Ети не може да мръдне, а Шефката се качва на третото въже, но вместо да се покатери по клетката тя скача оттам, правейки Legdrop на Ети! Шефката се изправя и започва да катери клетката, а Ети бавно започва да лази към вратата. Изглежда нейният план е по-лесен, но все пак след legdrop-a тя се забавя прекалено много – Шефката се прехвърля през върха на клетката... и скача навън! Гонгът бие! Саша и Накрен така и не се появиха, а Ети току що загуби титлата си!

Съдията взима златния сутиен и го дава на Шефката, която ухилена го вдига над себе си. Тя спечели Bra Championship-a и не се съмнявам, че ще го отпразнува с доста пиене. Шефката се прибира зад кулисите, а Ети почти не се разплаква на вратата на клетката.

+ Кадри от зад кулисите – ОТНОВО! Виждаме как Xtreme стои в импровизираната си съблекалня и замислено гали FUW титлата, карайки фенове и фенки да въздишат. Ц, ц, ц. След това виждаме кадри от съблекалнята на Рийпър и Уинтър. Там русокосата Зима масажира своя приятел и му шепти, изглежда надъхващи, думи в едното ухо. Накрая се прехвърляме при Алекс Благия, а до него стои BK.

Благия: Краси, голяма вечер за теб – най-накрая получи така желания си шанс за FUW титлата, макар и не така както го искаше. Но преди това да те попитам – гледа ли мача на партньора си Биров?
BK: Да, гледах го и не се изненадах, че Асото беше избран от Силвия за нейн партньор. Умен ход. Колкото и побъркан да е партньорът ми, Асото имаше много да си връща, и все още има, и това допринесе за мача... разбираш ли? Беше по-подготвен психически. Не искам да го казвам, но Биров сам си е виновен, след всичко, което стори през последните месеци. И аз да бях на мястото на Асото и аз бих искал да го убия.
Благия: Ти също направи някои кофти неща. Побоят над Ангелов например, който го отдалечи от компанията за два месеца заради контузия. Сега, доколкото разбрах, другарят Дмитрий иска отмъщение.
BK: Хахах, „другарят Дмитрий”. И трябва аз, The Underclass Hero, да се тревожа за неща, свързани с човек, когото наричат така? Не, не. Ангелов въобще не ме тревожи. Той трябва да се тревожи за това колко месеца ОЩЕ ще отсъства ако се заяде с мен.
Благия: Ще го контузиш отново, а? Това ли чака опонентите ти тази вечер? Контузии?
BK: Не, не отивам на ринга, за да ги контузя. Отивам, за да направя това, което целя от много, много време. А именно – да се сдобия със злато отново. За да сложа отново FUW титлата на рамото си. Това искам. И ще го получа. Това, че Reaper ме победи миналата седмица и сега ще участва в мача не ме притеснява. Даже по-добре – ще се изтощят взаимно с Xtreme, а това ще ми даде по-голям шанс за победа. Така че... enjoy the show. BK is about to become a champion once again, baby!

BK тръгва към ринга, а на Острова е пусната „Burn Burn”. Той се качва на ринга с все така уверена усмивка. След него на ринга излиза вторият претендент тази вечер – Reaper. Той оглежда конкуренцията, след което поглежда към рапмата в очакване на шампиона. Ето го и него – Xtreme се появява пред всички ни, вдигнал титлата с две ръце над главата си. Той се качва на ринга, целува пояса и го дава на съдията. Трима души, една титла, много зор!

-FUW Championship – Triple Threat Match: BK vs. Reaper vs. Xtreme © - В самото начало на мача Reaper и BK се нахвърлят върху шампиона и започват да го налагат. След няколко минутен побой Xtreme започва да отвръща на удара. BK се чупи от ринга и оставя Reaper сам. Двамата с шампиона си разменят предимството няколко минути подред, като накрая Рийпър успява да изхвърли шампиона извън ринга. BK обаче се промъква там и в гръб обръща бившия шампион в опит за туш. Рийпър се повдига, но BK се опитва да го държи на земята с удари по цялото тяло. Той дори опитва PunX_n0t_DeaD, но е отблъснат към въжетата, където Xtreme го издърпва извън ринга и го просва в коментаторската ми маса. Xtreme се връща на ринга... Копие! Рийпър отнася шампиона и опитва туш. Едно, две... не. Xtreme се повдига. Рийпър си го приготвя за Jackhammer, но BK се връща на ринга и го рита в корема. Reaper изпуска Xtreme, след което става жертва на PunX_n0t_DeaD. Преди обаче BK да е успял да се изправи Xtreme слага главата му между краката си и му прави MMVДБА (Педигри). Шампионът опитва туш, Рийпър се опитва да го спре, но едва се влачи по ринга... и мачът приключва. Съдията преброи до три и титлата остава където си е.

Музиката на NMP! Музиката на Mr.Money in the bank! NMP се появява на рампата, а зад него има съдия. Xtreme едва-едва се изправя на крака, а съдията му подава пояса му. Ще кешира ли куфара си NMP? Той стои замислен на рампата, а задъханият Xtreme го гледа с очакване. Не! NMP казва на съдията да се върна зад кулисите, след което поглежда куфарчето, а накрая и шампионът Xtreme. NMP се усмихва съвсем леко и така приключва това PPV. Следва най-голямото за лятото – BeachBattle. Дотогава... ще се видим/ще ни видите следващата седмица. Мерси!

1 коментар:

  1. Аз съм Номер 1 ие ие ие ие, много ми е гот :))) Бире, развесели ми вечерта ;))) ЩЕ пиина по тоя повод :)) Иначе страхотна изненада с партньора на Силвето, добре се получи, горката Нели... Тия Борко и Никсън са адските :Д :Д ТО бива да си честен, ама NMP прекалява :X Анто, Брат4ето и бАче Краси добре се поритаха, малко късички си взел да ги пишеш, но съм доволна, кви са тия реклами на Девин :) не че не е най-голямата вода :Д Браво, Бире, супер си! bY Shefkata

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...