FUW: Новият главен мениджър обявява края на компанията

На стълбите на Театъра в центъра на Пазарджик се е събрала тълпа от двайсетина зяпачи, на които сме платили, за да са там, плюс пет-шест човека, чудещи се какво толкова ще става. Постепеноо тълпата нараства, а под звуците на "Stricken" на Disturbed се появява целият ростър на FUW - от BK, през Бож до Xtreme. Всеки един от работещите в компанията е там. След като те са се събрали и нервно чакат да разберат за какво са там, започва "Medicate" на Flaw и Биров излиза при тях и застава зад малката трибуна, направена за случая. Нели стои с усмивка от лявата му страна. Биров оглежда колегите си, след което се доближава до микрофона.

Биров: Добър вечер, отрепки! Добър вечер, скъпи зяпачи! Както виждате тук се е събрал целият ростър на FUW - всички кечисти до един бяха извикани тук от ръководството поради една единствената причина - голямото съобщение, което аз имам честта да обявя. Но първо малко предистория... както някои от вас знаят на BeachBattle III миналата неделя аз нападнах, пребих и сериозно контузих НикитУ ЛазарУв. След като докторите потвърдиха, че той е аут за неопределено време, в сила влезе клауза от договора, който той подписа с мен и Нели преди две седмици. НикитУ не знаеше, но според този договор ако нещо се случи с него и не може да изпълнява задълженията си, то позицията на главен мениджър на FUW се заема от... мен!

Тълпата освирква по даден от нас знак, насъбралите се неутрални хора се увличат и също започват да освиркват. Кечистите гледат невярващо.

Биров: Да бе, можете ли да повярвате? Този малък план беше по идея на Нели и проработи повече от добре - нападнах НикитУ преди няколко месеца на Second Anniversary Show, накарах го да се изнерви до такава степен, че да се съгласи да подпише договор с мен без дори да го гледа, след което го разкарах от картинката. И сега... е време за голямата новина. През последните месеци рейтингите на компанията спадаха постоянно, покупките за PPV-та също. Време е за промяна, но тя не може да дойде ей така, а ако дойде постепенно това ще продължи да носи загуби. Точно затова, след двугодишно съществуване без прекъсване, считано от днес FUW излиза в почивка за неопределено време и няма да провежда свои шоута и PPV-та.

Oще по-голям шок за кечистите, още повече освирквания от публиката.

Биров: Положението е такова... започнахме силно преди години, но заради лошото управление нещата въобще не са на нивото, на което можеха да бъдат. С прекратяването на шоутата ще бъдат замразени и всички титли, считано от днес. Т.е. ако някога FUW се завърне в ефир, чак тогава ще започнат да се броят нови дни към шампионствата на четиримата текущи шампиони. Прекъсва и Gold Rush турнира, макар и да е едва по средата си. Пак казвам - ако се върнем в ефир, ще продължим там, откъдето започнахме. Това е. Колкото и да не ми се иска ме карат да благодаря на всички, които са ни подкрепяли досега и да си пожелаем някой ден тази компания да се завърне отново в бизнеса, по-силна от преди.

Биров се ухилва широко, след което хваща Нели за ръката и двамата се прибират с тълпа охрана вътре в Театъра. Кечистите на компанията още стоят шокирани, разбрали, че вече нямат работа, а насъбралата се вече солидна тълпа освирква с пълна сила.

---------------------------------------------------

Бел.автор: Ами... това е. Чудих се, чудих, реших да го спра. Приятно е да го пиша, приятно е да измислям истории, но какъв е смисълът като почти никой не го чете. Освен Шефката и Пачо и Ани от време на време, не знам кой чете FUW през последните месеци. Коментари отдавна няма, а честно казано и не искам (знам, че няма какво толкова да се коментира), че да разбирам от тях колко са читателите. Радвам се, че един подобен проект просъществъва цели 2 години и отгоре, гордея се с глупостите, в които описах, че са замесени участващите. Дали някой ден ще го пиша пак? Може би. Не знам, а и не зависи само от мен. Пак благодаря на всички, които са чели поне едно шоу и са се забавлявали.

1 коментар:

  1. Ще се разплача ;( Чак сега след морето ми остана време да седна да видя блога ;( адски тъжно ми е, сега дори се оплаках на сестра ми :( с такова желание чаках всеки път новото шоу :) благодаря ти, че ме(ни) радва през тези 2 години, Бире, благодаря ти за всичко :) наистина ме разнообразяваше и разсмиваше с всичко, което пишеше надявам се един ден пак да продължиш това шоу! Мн неща ми идват на ум, но ще ти ги кажа като се видим! Успех занапред и никога не спирай да пишеш :) ShefkaTA

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...