Guest Booker: Моят SummerSlam 2010 - Big Show vs. CM Punk

Това всъщност си е реална история, просто ще направя някои промени, които да я направят по-приемлива за мен, по-пикантна и логична. Да, имаше някои грешки, като например това защо Пънк не си направи просто нова маска, а започна да ходи без такава, както и начина, по който Джоузеф Мъркюри (кефи ме цялото име) също остана без маска. Е, ще се опитам да ги пооправя (защото, представете си, се взех за по-велик booker/writer от тези в реалното WWE). Само да отбележа, че е взета предвид контузията на Пънк и той излиза с превръзка за ръката си. Билдът за CM Punk vs. Big Show започва тук.

Първи SMACKDOWN след MITB, 4 седмици до SS: След видео показващо сегмента от предната седмица, в който Show свали маската на Пънк върху стълба, на ринга излизат SES – Пънк е с нова маска, горе долу като старата. Той казва, че забранява това видео да бъде показвано. В противен случай, че ще се възползва от услугите на съда, за да принуди WWE да не го показват. Пънк казва, че Грамадата е съгрешил, подигравайки се с него по такъв начин и е бил наказан, губейки MITB мача. Big Show излиза на ринга и казва, че за него не е проблем да победи Пънк в мач за маската му и така да я махне официално. Пънк отвръща, че е контузен и няма намерение да доставя това удоволствие на Грамадата. Show решава, че вместо това предизвиква The Mystery Man в мач за маската му. Пънк казва, че неговият човек няма причина да залага маската си, тъй като ако той победи, Грамадата няма какво да даде на SES. Show се замисля, след което предлага да се присъедини към SES ако загуби мача. Грамадата обяснява на Пънк колко възможности ще предостави това на лидера на SES – не само да унижава Грамадата, когато си пожелае, но и да го има като оръжие, което винаги да му е под ръка. Пънк приема.

По-късно в сегмент зад кулисите Пънк обяснява на Галоус, The Mystery Man и Серена, че Грамадата е предложил подобни изкушаващи правила, защото е уверен в победата си, но те не трябва да му позволят да спечели и трябва да вкарат в правия път. Веднага след това е мачът. Въпреки опитите на Галоус, Пънк и Серена да помогнат, The Mystery Man губи мача. Важно е да се отбележи, че не е скуош, какъвто видяхме в реалност. Вместо това The Mystery Man получава някаква офанзива, като намесите на SES помагат за това. Въпреки всичко той губи мача и Грамадата маха маската му. Става ясно, че той е Джоуи (Джоузеф наистина е по-яко) Мъркюри, а Грамадата засмян се провиква по Пънк, че той е следващия.

-If The Mystery Man wins Big Show must join SES; if Big Show wins The Mystery Man can no longer be mysterious… I mean – he must take off his mask: Big Show def. The Mystery Man

Втори SMACKDOWN, 3 седмици до SS: Big Show с промо зад кулисите, че искрено се забавлява с SES – дори е донесъл със себе си маската на Мъркюри за спомен. Промото му е прекъснато от Пънк, който излиза на ринга, видимо разнгевен и вика Big Show при себе си. Грамадата отива там и Пънк обяснява, че никой, нито Кейн, нито Мистерио, нито някой друг, си е позволявал да унижава така SES и Пънк няма да позволи това да продължи. Той казва, че Грамадата води разпуснат и вреден начин на живот (като теглото му е доказателство за това) и се нуждае от водач, някой, който да го издигне на следващото ниво. Пънк казва, че иска Грамадата в SES и е готов на всичко, за да го постигне. Big Show обаче му отвръща, че се чувства много по-добре, забавлявайки се с Пънк и неговите последователи, но ако Пънк заложел и неговата маска в мач, Show можело отново да добави условието, че ако загуби ще се присъедини към SES. Пънк се възпротивява, че все още е контузен и не може да се бие в мач, затова Грамадата му предлага да посочи свой заместник. Пънк се замисля, след което казва, че Luke Gallows ще го представя тази вечер в мач със същите правила като тези на мача между Мъркюри и Big Show миналата седмица. Грамадата се съгласява с усмивка, двамата се здрависват, но тогава Галоус и Мъркюри идват на ринга и нападат Big Show в гръб. SES се нахвърлят върху Big Show, бият го няколко минути, след това са принудени от съдии да се върнат зад кулисите.

В сегмент по-късно в шоуто Пънк говори с Галоус и му казва колко много зависи от победата му. Пънк обяснява, че сега може да не използва едната си ръка, но вярва, че Галоус ще се справи, ще бъде неговата ръка и не само ще запази маската на Пънк, но и ще принуди Big Show да стане техен съюзник. Галоус казва, че ще го направи. Мачът му с Big Show е МЕ на шоуто. Пънк, Серена и Мъркюри опитват да се намесят неколкократно, като накрая съдията ги гони от мястото около ринга. Те се противят, но все пак започват да се оттеглят. Галоус отвлича вниманието си с това за секунда, за което е наказан с knockout punch от Грамадата и е туширан. Пънк не може да повярва, а Грамадата го кара да се качи на ринга. Пънк обаче решава да избяга и запазва маската си. Грамадата взима микрофон и отново с усмивка казва, че следващата седмица тази маска ще бъде свалена по един или друг начин.

-If Gallows wins Big Show must join SES; if Big Show wins CM Punk must take off his mask: Big Show def. Luke Gallows

Трети SMACKDOWN, 2 седмици до SS: Теди Лонг излиза на ринга, след което представя Big Show. GM-ът казва, че CM Punk трябва да свали маската си тази вечер, тъй като това е било условието на мача Грамадата-Галоус миналата седмица. SES идват на ринга и Пънк отказва да го направи. Лонг заплашва, че ще го отстрани. Пънк отново отказва. Лонг казва, че не вижда друг избор, освен да заплаши CM Punk с уволнение. Това разсмива Грамадата и кара Пънк да се замисли сериозно. В крайна сметка той с най-голямо неудоволствие сваля маската и показва голата глава и брадата си. Грамадата започва да се смее още по-силно на Пънк, но през това време Галоус и Мъркюри го нападат в гръб. Шоу този път е по-подготвен, започва да размахва юмрука си наляво-надясно, а Пънк иска точно това – той бута Теди Лонг пред себе си и Грамадата без да иска нокаутира главният мениджър. SES се прибират зад кулисите, а Грамадата и няколко задкулисни работника се опитват да свестят Теди.

В сегмент зад кулисите CM Punk говори с останалите от SES – казва на Мъркюри, че се е налагало да крият лицето му, за да не си спомнят хората миналото на Джоузеф – дрогата, бруталния спот със стълбата, която разбива лицето му и уволнението му. Сега обаче, когато маската на Мъркюри я няма, той трябва да изкупи вината си и да докаже, че се е променил и има място в SES. Пънк след това се кара на Галоус, за загубата му миналата седмица и обвинява Люк, че за пореден път го е провалил и е крайно време да се справи успешно с нещо. Веднага след разговора си с SES Пънк отива в офиса на Теди Лонг. Него обаче го няма заради нокаута от Big Show и там е само Вики Гереро. Пънк я убеждава да назначи мач хендикап мач 2 на 1 – Галоус и Мъркюри срещу Грамадата, след което излиза доволен.

В самият хендикап мач Big Show вече не е толкова усмихнат и разярено се нахвърля върху членовете на SES, но те (+ помощта на Пънк и Серена) се оказват сериозно предизвикателство за него. Когато обаче Big Show отново поема контрола, Пънк влиза на ринга и също го напада. Следва побоят, който видяхме в един от последните SMACKDOWN-ове – SES се концентрират върху ръката, с която Big Show нанася своя knockout punch и използват всичко (ръце, крака, токчетата на Серена, металните стълби, за да я контузят). След като приключват с ръката на Грамадата, SES се прибират зад кулисите.

-Handicap Match 2-on-1: Big Show def. Luke Gallows/Joseph Mercury - by DQ

Последен SMACKDOWN преди SS: През седмицата на WWE.com е бил обявен CM Punk vs. Big Show за SummerSlam. В началото на SMACKDOWN Пънк и SES излизат на ринга. Пънк обяснява, че няма нужда от маската си вече – той иска враговете на SES да виждат лицето му, когато ги унищожава. Казва, че всички участвали в съюза срещу него и маската му ще страдат – миналата седмица Теди Лонг е бил наказан и той най-случайно от Грамадата, тази вечер ще плати и съдията, който е изгонил SES от мястото около ринга преди 2 седмици, а на SummerSlam е ред на Big Show. Пънк казва, че миналата седмица е прозрял истината – Big Show няма място в SES и желанието на Пънк да го накара да се присъедини е било погрешно, измамно. Пънк сега е наясно какво е Big Show – заплаха за него, за SES и за всеки до когото се докосне. Един гигантски клоун, който най-вероятно не може да надигне гигантското си тяло от леглото сутрин, ако не се наблъска с болкоуспокояващи. Според Пънк обаче сега звярът е ранен и на SummerSlam ще усети блаженото могъщество на лидера на SES (вживях се много, знам). Big Show се появява на рампата и идва на ринга с гипсирана ръка и намръщено изражение, но SES слизат от ринга. Пънк маха превръзката на ръката си и казва, че сега ролите са сменени, но няма намерение да се бие с Big Show. Не и преди правилният момент.

Теди Лонг има кратък разговор с Big Show в офиса си, уверявайки го, че разбира напълно, че нокаута миналата седмица е бил случаен. Теди Лонг обещава на Big Show, че ще му даде шанс още тази вечер да излее гнева си върху някого.

По-късно, в някой от мачовете, SES излизат и дърпат съдията извън ринга. Това ще е същият съдия, който ги е изгонил от мястото около ринга по време на мача Галоус-Big Show и според Пънк е коствал маската му. Clothesline от Gallows и GTS от Пънк за съдията, след което SES са показани да напускат залата.

След отборния мач Харди-Кофи срещу Крисчън-Макентайър, както беше обяснено в предния пост, Теди Лонг назначава мач на Грамадата срещу Долф Зиглър, който разярения Шоу печели бързо и слага край на build-a за мача между него и Пънк.

SummerSlam 2010 - Моят card досега:
-WWE Championship: Edge (c) vs. Randy Orton
-Lumberjack Match: Wade Barret vs. John Cena
-US Championship: The Miz (c) vs. R-Truth
-Big Show vs. CM Punk
-Five-men IC Championship: Koffi Kingston vs. Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler (c) vs. Matt Hardy vs. Christian
-6-on-6 Match: NEXUS (Darren Young, Heath Slater, David Otunga, Justin Gabriel, Michael Tarver, Skip Sheffield) vs. Team RAW (John Morrison, Sheamus, Chris Jericho, Mark Henry, Evan Bourne, Ted Dibiase)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...