Крива на Биров

Икономическите науки могат да окажат сериозно влияние върху човешкия ум. Такъв е и моят случай. Подтикнат от приближаващия (7 февруари) изпит по "Теория на икономиката" и вдъхновен от солидна доза кофеин от Coca-Cola (продуктово позициониране, sorry) днес, преди последната лекция за семестъра, аз сътворих своя собствена крива. Нормално е, съвсем скоро само криви ще са ми в главата...

Какво разглежда обаче тя? Широко разпространена заблуда е, че мъжете сме долни животни (не, не това е заблудата, това е вярно), които постоянно мислят само и единствено за сексуални контакти със същества от женски пол. Виждате ли, това не е точно така или поне не е общовалидно за всички мъже. Имайки предвид, че ние сме интелигентния пол, който тласка света напред вече хилядолетия (спокойно, дами!), е нормално да има и други неща, които да занимават съзнанието ни, правейки невъзможно това да мислим постоянно единствено за съвокупляване. "Кривата на Биров", която виждате отдолу, има за цел да разгледа по какъв начин процедира човешкият апетит за женски ласки.

По абцисата следим времето, а ординатата следи т.нар. сексуално-енергитична променлива (съкратено s.e.X), която всъщност измерва това в каква степен мозъка на мъжа е зает с мислите за секс и каква степен от вниманието си той е готов да отдаде на това занимание.


Кривата на Биров не е абсолютно валидна за всички случаи, както вече бе споменато, и може да има съвсем различен вид в зависимост от индивида. Тук обаче разглеждаме един по-често срещан случай. В началото на кривата се наблюдава постоянно трептене - мозъкът в по-малка или по-голяма степен мисли за контакт с голо женско тяло, но също така е зает и с други битовизми (храна, работа, бира...). Фактор тук е липсата на женски индивид в близост до притежателя на мозъка, т.е. в близост до мъжа. Естествено имаме и един обичаен рязък спад, означен с два хикса (XX) и черта под тях. Това е точката на "тежкото напиване". В този момент мозъкът е станал жертва на атака от страна на огромно количество алкохолни пари и почти не функционира. Както се вижда обаче, дори в този момент мозъкът на мъжа запазва свойството си да мисли поне малко за секс.

След като този период отмине положението започва да се връща в предишните си параметри... до появата на Ж.Т. (съкратено от "женско тяло"). Ж.Т. представлява обект с хуманоидна форма, противоположен пол на този на притежателя на мозъка и достатъчно добра външност. От този момент нататък започва рязко покачване на заетостта на мозъка с мисли за секс. Това покачване продължава до заветната точка "Да.", която отбелязва началото на самия сексуален акт. По време на самия акт нашата крива се изправя и задържа своята стойност на едно високо ниво до точка "Б.В." (съкратено от "Бял Вулкан"). След достигане на тази точка заетостта на мозъка с мисли за секс отново започва да намалява, този път изключително рязко. Достига се до точка "Zzzz", която де факто значи, че притежателят на мозъка е заспал. След събуждането му процесът започва от начало с по-интензивно или по-бавно развитие в зависимост от състоянието на параметрите (битовизми, количество алкохол в ръка, дали Ж.Т. все още е наоколо).

Както вече споменах два пъти Кривата на Биров не е универсална. В някои случаи тя би могла да е много по-... крива или пък да представлява една права линия на постоянна обсебеност на съзнанието с мръснишки помисли. Зависи от човек, от периода и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...