The Miz vs. John Morrison (WWE Championship) - Добро начало на годината за WWE

Годината в WWE започна с един повече от добър мач, който аз лично много харесах и реших, че трябва да го има онлайн, за да може повече желаещи да го видят. The Miz и Джон Морисън, лично за мен, показаха, че main event сцената и ситуацията около някоя от двете главни титли може да е супер интересна и да предлага невероятни мачове без да е замесена някоя от "звездите" (кур за тебе, Сина!). Мачът е качен в vbox, мисля, че е с доста добро качество и точно заради това е разделен на два клипа. Приятно гледане!

WWE CHAMPIONSHIP
Falls Count Anywhere Match
The Miz (c) vs. John Morrison

Първа част

Втора част

Един от най-свежите (ако не друго) мачове за WWE титлата в последните месеци, да не кажа години. Утре (т.е. по-късно днес, когато се появи Слънцето) мисля да го гледам отново.

Освен този мач има и бонус, но то е за по-hardcore публика, а именно Guest Booker: Dutch Mantell rebooking the TNA Relaunch. За разлика от предните издания (не, че разчитам да сте гледали някое) това е в по-голямата си част е интервю, а rebook-ването е към края (започва на първия час и петнайстата минута). Ето линк в bgshare за желаещите да погледнат. Ако сте редови WWE зрител, гледащ шоутата по bTV Comedy, по-добре пропуснете това :D

1 коментар:

  1. И на мен мача Morrison vs Miz ми хареса. Защо когато пуснат някой срещу Morrison става добър мач? Ето на пример Sheamus, той с HHH не направи добър мач, нито пък с който и да е било, но с Morrison направи добър мач. Същото е и при Miz, той срещу другите не прави нищо, но срещу Morrison стана добър мач. Браво че си го качил :)

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...