Guest Booker: Останалите истории за E.C. - Част 1

Линкове към постовете по темата досега:
WWE Championship до Elimination Chamber - Част 1
WWE Championship до Elimination Chamber - Част 2
WWE Championship до Elimination Chamber - Част 3


ОСТАНАЛИТЕ ИСТОРИИ ЗА ELIMINATION CHAMBER
Завръщането на Undertaker и враждата му с Wade Barrett + една midcard вражда
Част 1/2

Както стана ясно, в моя Royal Rumble камбаните на Тейкър отвличат вниманието на Уейд Барет и го правят жертва на елиминация. Обмисляйки нещата реших, че мач между двамата трудно може да е нещо особено интересно като за WrestleMania, затова, подобно на Сина-Миз, изтеглих нещата. Това значи, че по моя план на Elimination Chamber ще има мач Wade Barrett vs. Undertaker, а отделно (в следващия пост) ще бъде обърнато внимание на развиващата се вражда между THE CORRE и The New NEXUS. Но преди това...

DREW VS. DOLPH

Точно така. На Royal Rumble видяхме, че Кели Кели нападна Вики Гереро. Тъй като в моя вариант на Rumble Острието нямаше мач със Зиглър, а с Алберто Дел Рио, мисля, че историята с Вики и Кели може да бъде вкарана в самия Rumble мач – Дрю и Долф имат спречкване, Вики се намесва и започва да бие шамари на Дрю. Кели я напада точно както видяхме в реалност, а Дрю и Долф се елиминират едновременно. Харесвам историята между МакЕнтайър и Кели Кели и мисля, че може да бъде развита. Вики Гереро, която не е особено щастлива от случилото се на Rumble вика Кели Кели на ринга в първия SD и я кара да се извини. Кели отказва, поради което Вики я вкарва в мач с Долф. Преди началото на мача обаче излиза МакЕнтайър и застава между Кели и Долф. МакЕнтайър се замисля, слиза от ринга, което доста радва Вики и Долф. Зиглър започва да се подиграва с Кели (шамари и т.н.), но докато я дебне за Зиг-Заг, МакЕнтайър си променя мнението, връща се на ринга и го просва. МакЕнтайър следващата седмица е наказан с мач срещу Езикиел Джаксън, който губи, а след него Зиглър идва на ринга и продължава да го рита. Кели идва на ринга, но Зиглър този път я просва със Зиг-Заг, за радост на Гереро. На третата седмица е назначен PPV мач – Долф срещу Дрю на Elimination Chamber. В сегмент Дрю обяснява на Кели, че се опитва възможно най-силно да е по-добър и го прави заради нея, но до този момент това му коства повече, отколкото му дава. Тя го целува, шотландският кок скача и Дрю вече е готов да се бори с когото и да било.

Друг детайл за SD: Коуди Роудс прави още едно промо в гръб, обвинявайки Мистерио за случилото се на лицето му (приемаме, че мачът преди Rumble наистина се е състоял), като на третата седмица дори е дадено видео от операциите, които е претърпял.

WADE BARRETT VS. UNDERTAKER

Още на първия SMACKDOWN след Royal Rumble Уейд Барет влиза в офиса на Теди Лонг и го приветства с добре дошъл. Лонг казва, че не иска да се занимава с Барет. Лонк не знае кой го е нападнал преди няколко седмици, но според него има голяма вероятност да са били THE CORRE. Барет казва, че няма такова нещо и те имат намерение да играят само и единствено по правилата. Лонг казва, че в такъв случай в Beat the clock Challenge мача на Барет неговите приятели няма да бъдат допуснати около ринга. Барет е недоволен от това решение, но казва на Лонг, че той е шефа и THE CORRE ще се съобразят.

*Beat the clock Challenge Match: Wade Barrett def. Big Show – Барет успява да победи човекът, с който CORRE имат проблеми от дебюта си сам самичък, но му отнема прекалено много време и е изпреварен от Кейн и Рей Мистерио, които всъщност стават главни претенденти. След мача THE CORRE идват на ринга и започват да налагат Грамадата, когато камбаните се пускат отново и се появява видео за 20.2.11, което стряска най-вече Барет.

Да, ще използвам клиповете, но тук ще е ясно, че ще промоцират завръщане на Тейкър и то не на RAW, а ден по-рано – на самия EC. Във втория SD отново е пуснат клип, който показва ясно, че Тейкър се завръща на EC – няма да заблуждаваме хората, че е някой друг. След мача THE CORRE са показани зад кулисите – Барет иска да иде на ринга, но Слейтър и Гейбриъл искат да отидат с него. Той обаче казва, че те имат друго, с което да се занимават (за това в следващия пост) и той ще се погрижи за този проблем. Барет излиза на ринга и припомня чрез клип как NEXUS са помогнали на Кейн да погребе Тейкър на Bragging Rights. Барет казва, че предполага, че подобно на предните завръщания на Тейкър той отново ще търси отмъщение, но този път ще е различно – Барет казва, че на EC Тейкър ще се завърне, но веднага след това ще бъде изпратен отново в няколкомесечна почивка и това ще се повтаря отново и отново докато той не разбере, че е време да се откаже. Излиза Теди Лонг, с който Барет вече има търкания. Лонг заявява, че на EC, в случай, че Тейкър наистина се завърне, той ще има мач 1 на 1 с Барет. Уейд изглежда доволен. На третата седмица е показан клип, в който ясно се показва, че Гробаря се завръща за главата на Барет. Случват се и други неща около THE CORRE като цяло, но свързаното с Барет и Тейкър се ограничава в клипа и в интервю с Уейд, в което той казва, че Теди Лонг изглежда има нещо против него и против THE CORRE, но те нямат нищо общо с атаката над Лонг от началото на 2010-а. Въпреки това Уейд е доволен от това, че ще има мач с Тейкър, защото този мач ще му даде възможност да изпълни обещанието си и да разкара Гробаря отново. Теди Лонг минава покрай него и казва, че ако THE CORRE се покажат около ринга то Уейд ще бъде автоматично дисквалифициран и отстранен за неопределено време.

С това билдът за мача приключва. Няма какво толкова да се направи с липсващ Гробар. Както и да е. Кардът на моя Elimination Chamber досега:

-Elimination Chamber No1 Contender’s Match: Booker T vs. Triple H vs. John Morrison vs. Randy Orton vs. CM Punk vs. Sheamus
-WWE Championship: The Miz © vs. John Cena
-Wade Barrett vs. Undertaker
-Triple Threat World Heavyweight Championship: Edge © vs. Kane vs. Rey Mysterio
-Christian vs. Alberto Del Rio (WrestleMania Shot on the line)
-Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...