Guest Booker: WWE Championship до Еlimination Chamber - Част 2

Постовете по темата досега:
Линк за "WWE Championship до Elimination Chamber" - Част 1

ГЛАВНИТЕ ИСТОРИИ В RAW ОКОЛО WWE CHAMPIONSHIP - Part 2/3
Втори RAW след Royal Rumble:

Продължаваме с booking-a на главните събития в RAW до Elimination Chamber. Първият RAW вече мина. Минаваме на втория:

* В началото на шоуто Майкъл Коул обявява от името на главния мениджър, че тъй като Миз миналата седмица е избрал Джон Сина за свой опонент за EC PPV-то, a Крисчън е обявил в SD, че ще се бие за World Heavyweight титлата, то RAW се нуждае от No1 Contender за WrestleMania. GM-ът заявява, че името му ще стане ясно след Elimination Chamber мач на едноименното PPV. (Щом за единия шот на Мания е нужно да спечелиш мач с още 29/39 души в него, то за другия шот е логично да трябва да оцелееш в „най-опасната” клетка в WWE) The New NEXUS излизат на ринга и Пънк обявява, че поема контрол над шоуто. Той има изисквания и докато главният мениджър не ги изпълни, The New NEXUS няма да напуснат ринга. Изискванията са следните:

-Пънк автоматично да бъде добавен в Elimination Chamber мача.
-Поне други двама членове на групата също да получат места в него (с ясната идея, че ще помогнат на Пънк да спечели).
-Миз и Джон Сина да бъдат принудени да участват в мач с хендикап срещу целия NEXUS тази вечер.

Главният мениджър казва, че няма да преговаря с Пънк и изпраща няколко кечиста на RAW (random лица: Марк Хенри, R-Truth, Йоши Татсу, Голдъст, Тед Дибиази...) на ринга, но NEXUS ги прогонват, тъй като са въоръжени със столове. Главният мениджър отново отказва и моли NEXUS да напуснат, защото предстои мач. Сантино и Козлов идват на ринга, а след тях и опонентите им The Usos. NEXUS изчакват всички да се качат на ринга, след което по знак на Пънк и четиримата са пребити и изхвърлени. Главният мениджър склонява и предлага следното:

-Пънк е автоматично включен в Chamber мача, но още две места са прекалено много, за да бъдат дадени ей така. Затова двама от членовете на NEXUS ще трябва да се изправят срещу други двама потенциални участници в мача – Randy Orton и Джон Морисън. Ако представителите на NEXUS победят те влизат в Chamber-a, в противен случай местата остават в ръцете на Морисън и Ортън.
-Миз и Сина ще бъдат отбор и ще се изправят срещу Пънк и другите двама членове на NEXUS.

Пънк се съгласява и най-накрая NEXUS се прибират зад кулисите.

* Шеймъс излиза на ринга и казва, че щом CM Punk може да изнудва главния мениджър, то и той ще го направи. Шеймъс казва, че не е получил никакви предимства от факта, че е Крал на ринга за 2010-а и най-накрая иска такава привилегия – място в Chamber-a. Главният мениджър отговаря, че Шеймъс вече е бил предвиден за участие в мача и няма никакъв проблем. В този момент Triple H прави обявеното предната седмица свое завръщане в RAW. ННН заявява, че доколкото си спомня последният път, в който е имал 1 на 1 мач си е тръгнал контузен от ръцете (и краката) на Шеймъс. ННН припомня как на връщането си на Royal Rumble е изхвърлил Шеймъс точно, за да покаже, че има желание за реванш и го иска възможно най-скоро. Шеймъс отказва да даде какъвто и да било мач на Triple H, защото за него това е стара история. Намесва се главния мениджър, който казва, че не може да принуди Шеймъс да се бие срещу Triple H, но самият ННН е една от най-големите звезди на WWE, носи пари на компанията и според главният мениджър ще е добра придобивка в EC мача. Тъй като обаче друг кечист е изявил желание за слот в мача, то Хънтър ще трябва да се справи с него. Излиза Тед ДиБиази, който няма накъде повече да бъде закопан...

-EC Qualifying Match: Triple H vs. Ted DiBiase – Хънтър побеждава в първия си мач от месеци насам, но след мача Шеймъс го просва със своя Broad Kick и си тръгва ядосан.

* The Miz посещава Джон Сина в съблекалнята му и казва, че не страхът от NEXUS го е принудил да избере Сина за опонент на Elimination Chamber. Миз казва, че Сина доскоро е било едно от лицата на WWE, ако не и Лицето. Сега обаче тази роля се изпълнява от Миз и побеждавайки Сина той ще затвори устите на критиците веднъж завинаги, ще иде най-спокойно на Мания и вече официално ще е поел щафетата като лице на компанията. Сина отвръща, че не му пука дали ще е лицето на компанията, не му пука и дали Миз го харесва или уважава. Важното за Сина са две неща:

1.Да спечели титлата на Elimination Chamber и отново да е в МЕ на Мания.
2.Тази вечер да не позволи на NEXUS да го пребият отново и да се погрижи CM Punk да си получи заслуженото за наглостта, която проявява.

Сина пита Миз дали е с него тази вечер, а шампионът се усмихва наперено и излиза без да каже нищо.

* Пънк е зад кулисите и казва, че е избрал отборните шампиони Харис и МакГилъкъти да се изправят срещу Ранди Ортън и Джон Морисън тази вечер. Той обяснява, че Ортън и Морисън имат проблеми помежду си и няма да е трудно за шампионите да ги победят и да си осигурят места в Chamber мача.

-The New NEXUS (Husky Harris/Michael McGuillucutty) vs. Randy Orton & John Morrison – реферът прогонва останалите трима от NEXUS в средата на мача. Морисън и Ортън наистина имат дърпания помежду си, но това отвлича вниманието на рефера и позволява на Сантино, Козлов и братята Усо да нападнат отборните шампиони извън ринга. Това дава предимство на Ортън и Морисън, които все пак печелят мача. Морисън опитва след края да изрита Ортън, но той отбягва удара. Морисън се извинява и подава ръката си за здрависване, но получава RKO. И в този момент...

На титантронът се появява Крис Джерико. Джерико казва, че е малко зает, тъй като му предстои концерт с Фози след няколко минути, но е решил, че може да отдели няколко минути за „нищожеството Ортън”. Джерико обяснява, че му е отнело доста време да се съвземе от ритника, който Ортън му нанесе около Survivor Series. По думите на Джерико той дори сега не е на 100 процента и се е появил на Rumble само, за да предотврати евентуална победа на Ранди. Ортън казва на Джерико, че ако иска да пречи на Ортън да получи мач за титлата ще трябва да се постарае повече. Джерико отвръща, че цели точно това. Той обяснява, че е твърде зает с концерти и промоциране на новата си книга, за да се появява в RAW, а и според него нито феновете, нито Ортън заслужават това удоволствие, но пък е говорил с борда на директорите. Вследствие на този разговор е станало ясно едно: ако Ранди Ортън влезе в Elimination Chamber-a тази вечер, то Джерико влиза също, но като съдия на мача. Джерико благодари на Ортън за това, че го е вкарал в мача и му обяснява, че единствената му цел, освен тази да ръководи мача, ще е да попречи на Ортън да стане главен претендент. Да разбие мечтите му една по една, докато накрая не разбие и самия него. Видеото прекъсва, а Ортън буквално полудява и започва да разбива неща около ринга.

* Последното място в Chamber-a ще бъде решено с мач. R-Truth излиза в очакване на противника си, който се оказва Booker T. Букър побеждава, след което се здрависва с Truth и взима микрофон. Той казва, че чувството да е отново в WWE е неописуемо, бля-бля-бля, и иска отново да headline-ва WrestleMania, както направи на WrestleMania 19. За целта той има намерение да спечели EC и да стане главен претендент. Букър си тръгва, но на рампата е нападнат от излизащите трима представители на NEXUS: Punk, Myson Ryan, David Otunga. Те го хвърлят от рампата върху апаратурата край ринга, след което отиват на ринга за мача си.

* 3-on-2 Handicap Match: CM Punk, Myson Ryan, David Otunga vs. John Cena/The Miz – Миз прецаква Сина и го оставя съвсем сам на ринга, където той е премазан от членовете на NEXUS. След като приключват със Сина, Пънк дава знак на отдалечаващият се Миз, че той ще бъде следващия. Тук се появява побеснелият по-рано Ортън, който напада Пънк. Морисън също се включва в мелето, следван от Шеймъс, който пък напада него. ННН идва, за да нападне Шеймъс, но се сблъсква и с The New NEXUS. Букър ти вече се е съвзел от атаката на групата, разбутва лекарите около себе си и се включва в боя. Пълен хаос. След като реферите ги усмиряват, главният мениджър обявява, че следващата седмица целият New Nexus ще се изправи срещу останалите участници в EC мача: Ортън, Морисън, Шеймъс,ННН и Букър Ти.

Elimination Chamber – the card so far:
-WWE Championship: The Miz © vs. John Cena
-Christian vs. Alberto Del Rio
-Elimination Chamber No1 Contender’s Match (Special Guest Referee: Chris Jericho): Sheamus vs. Booker T vs. Triple H vs. Randy Orton vs. John Morrison vs. CM Punk
-Triple Threat World Heavyweight Championship: Edge (c) vs. Rey Mysterio vs. Kane

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...