Препоръчани песни - Част 59

Ясно е, че по принцип слушам доста далечен от рапа тип музика, но новият сингъл на Др.Дре и Еминем "I need a doctor" определено успя да ме грабне. Харесват ми силния (звучащ доста искрено) текст, концепцията на самата песен, музиката и най-вече смазващия припев на Скайлър Грей (същата, която пееше припева на Where'd you go на Fort Minor). Всичко това е в основата на челната позиция на линка за песента в настоящия списък. Между другото клипът е доста дълъг и има 2 мин. и 30 секунди предистория, след което започва самата песен. Без нерви. Ако не сте я чули - чуйте я, ако сте я слушали вече - направете го отново. Останалата част от списъка е на познатата вълна: новият къртещ ме сингъл на Serj Tankian (искаме SOAD в България!), едно силно рок парче на Journey от саундтрака на Tron: Legacy, както и две приятни песнички на Bayside и на Anberlin, които попаднаха на плейъра ми, макар да не са жертва на свръхредовно слушане.


Слушай, народе, защото без музика не се живее. Приятно слушане!
PS: И честит национален празник, да не кажете нещо... :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...