FUW One Night Stand 2011 - ДВЕ!

Светлините премигат (ще вдигат тока, трябва да пестим от рано), а феновете в зала "Васил Левски" са по-многобройни от миналия път въпреки студа (греем се с казани с горящи боклуци). Огромното множество се състои от един клас петокласници и двайсетина социално-слаби от ромското малцинство (на които най-безогледно платихме с част от боклуците за горене). Време е за РЕСЛИНГ! Време е за шоу! Време е за ЕФ-Ю-ДАБЮ!

Уред за вграждане АНТОН БИРОВ!, кафе "На Пачо бицарата", Професионална гимназия по облекло - град Пазарджик и nutrition products "No Xplode" (личен спонсор на Рийпър) с много мъчно събрани средства представят:

FUW ONE NIGHT STAND... 2

Доживях! Второ извънредно издание, скъпи фенове! А уж нямаше да има повече... Е, главният ни мениджър, прекрасният и неповторим (той ми плаща, истината ли очаквате да кажа?) Биров все пак се реши да организира ВТОРО One Night Only шоу след средния (до никакъв) успех на предното шоу. Ако не друго то поне двама от нашите фенове проведоха стабилен чат под публикацията за шоуто в Facebook... макар да не говореха за FUW. Но това са детайли.

Аз съм Неназования коментатор, а клошарството все още стои само в спомените ми. От една страна съм доволен, че не е нужно да фотосинтезирам, за да оцелея (през зимата е трудно, признайте), но от друга любимото ми улично кученце Въшльо ми липсва. Въшльо, обичам те! Това шоу е за теб!

Но стига за мен. На ринга вече е вече споменатият главен мениджър Биров, който стопроцентово (не) страда от някаква форма на мегаломания и отново се опитва да е в центъра на вниманието.

Биров: Дами и господа! Отрепки от всякакъв пол и възраст! Добре дошли на второто шоу на FUW за 2011-а! И това е специално издание като миналото и отново ви казвам: следващо няма да видите! (намиг) Тъй като това е моята компания мога да правя каквото си реша и нека споделя с вас плановете си за тази вечер: след като дефлорирах мозъка на Джаред Лето на миналото шоу неговите верни фенки Теодора и Кремена поискаха отмъщение. Под нивото ми е обаче да се занимавам с фенове на 30 Seconds to Mars, затова им предложих следващото добро нещо: Болката и Рийпър! Хората, които ми предоставиха купчина забавни неща, с които да причиня страдание на Лето! Дамите се съгласиха и тази вечер ще имаме междуполов мач по двойки! Мерси, мерси! Сам го измислих (намиг) Колкото до мен... аз ще имам мач още сега! Представям ви... Храбрия шивач!

На рампата се появява висок младеж, изглеждащ като мускетар. Вместо шпага обаче той носи доста голяма игла, препасана на кръста му. Той използва дупката в главата на иглата за ръкохватка и вади своето импровизирано оръжие.

Храбрият шивач: Това, че ме покани тук е проява на ниското ти самочувствие. Не искаш да оставиш миналото да почива и в своето безсилие се опитваш да отмъщаваш по този нелеп начин. Нима не е така?
Биров: Имайки предвид къде си учил съм изненадан от таланта ти да се изразяваш. Сигурно някоя колежка-предачка ти го е написала преди шоуто. Качвай си гъза на ринга и се приготви за сблъсък с Биремечката.
Храбрият шивач: А ти се приготви да те шия!
Биров: Моля?!?
Храбрият шивач: Ъъъ... нямах това предвид.
Биров: Идвай на ринга, келеш!

Храбрият шивач проявява истинска храброст и педерастките му мускетарски ботуши тропват на ринга. Скъпият ни главен мениджър наистина е брутален комплексар, за да измисли подобно нещо за началото на шоуто...

Birov vs. Храбрия шивач

Биров не губи време - ритник в т*ш*ците (тестиси ли предпочитате да кажа?), курвенски шамар и Шивачът вече е аут. Биров не губи време и взима гигантската игла/шпага на противника си, след което изнасилваческа усмивка покрива лицето му. Шпагата прониква в дупето на Храбрия шивач! Биров не е приключил - той изважда покритата с най-различни неща игла и я вкарва в отворената от болка уста на Шивача, пронизвайки белия му дроб. Не след дълго Шивачът умира, давейки се в собствената си кръв. Не е забавно? Наистина ли? Наистина? Биров не разбира това и се смее доволно, повтаряйки "АНТОН БИРОВ!" с цяло гърло. Той спечели и този мач в следствие на смъртта на опонента му. Браво, шефе, страхотен си! СТРА-ХО-ТЕН!

-------------
Камерите ни показват съблекалнята на "Тим Тяло" - Болката прави лицеви опори на пода, докато Рийпър внимателно подготвя доза от своите магически прахчета за мускули.

Болката (ставайки от пода и тръскайки надъхано ръце): Първият ми мач. GG. Ще ги смажем тези кучки. Тъкмо почнах новата си 100-дневна програма. Имайки предвид колко съм як сега, представи си ме на 1 юни как ще съм.
Рийпър (продължавайки все така концентрирано да се занимава с прахчетата си): 1 юни. Ден на детето. Мммммда.
Болката: Не за това, бе! Тогава приключвам с новата програма. И ще съм ЖИВОТНО! Но и сега съм достатъчно як да набия две жени. Сигурно е яко да биеш жени.
Рийпър (все така съсредоточен в дозатора): Не го одобрявам.
Болката: Все едно не наби ония двете миналия път. GG. Ще ти се наложи и тази вечер. Но ако нещо може само да стоиш и да гледаш, аз ще ги набия сам. Абе като те гледам тези прахчета наистина действат. Може ли да... (посяга)
Рийпър (плясвайки го люто през ръката): ПАЧО НЕ ДЕЛИ ЗОБ!

Болката се отдръпва леко намусен, а ние се връщаме на ринга.

--------
Къде е ринга? Копелета, не виждам нищо. Тук е по-задимено от горящ вагон на влак на БДЖ. А, ето ги и причинителите! На ринга са се събрали група бивши звезди на FUW - бившият задкулисен журналист Сашо Благия (за по-удобно ще го наричаме просто "Блангев"), бившият отборен шампион Асото и бившият отборен и световен шампион BK, познат също като "баче Краси". Тримата усилено се борят с една симпатична ръчно свита цигара, за чието съдържание мога само да гадая. Хахаха, това беше жалък опит за шега от моя страна - ясно е, че пушат нещо зелено и забавляващо ги. "Тревоманите" са готови за отборен мач, защото срещу тях се изправя епичната мощ на българския фитнес - Антоан (Xtreme) и Дмитрий Ангелов щурмуват ринга с по една щанга в ръце! Време е за мач!

Антоан/Ангелов vs. Блангев/Асото feat. BK

Антоан хвърля своята щанга по Краси, който няма да участва в този мач. Ролята му на мажоретка е прекъсната от голяма тежест, която го просва по гръб и изкарва въздуха му (а оттам и дима от тревицата). Краси е аут! Ангелов през това време рита Блангев и Асото, докато в същото време използва незаетите си ръце, за да тренира с щангата. Впечатляваща мощ! Антоан се присъеднява, масажирайки нежно коремните мускули на своя партньор. Страхотна двойка са, indeed. Ангелов се изморява и дава 100 кг. щанга на партньора си. Антоан започва да вдига "за здраве", като сега той се заема с ритането на Асото и Блангев. Ангелов обаче го погалва по гърба, това стряска Антоан и той изпуска щангата върху опонентите си! Те лежат с изцъклени очи, опитвайки се да подместят желязото си от себе си, но не успяват. Антоан ляга върху тях и успява да ги тушира за победата. КРАЙ!

След този мач, който ще остане в историята, се прехвърляме в офиса на главния ни мениджър (защото това е неговото шоу и трябва да го даваме поне по два пъти на вечер). Виждаме го да говори по телефона, докато наоколо се върти новонаетата му асистентка Николета.

Биров: Ало? Да, аз съм. Какво искаш? Пари предлагаш ли? За без пари работят евтините курви, аз съм по-висок клас. Плащаш и получаваш. Да. Колко? Добра сума, съгласен съм. Сигурна ли си иначе за желанието си? Нали бяхте приятелки? Вече не сте? Някакви специални правила? Добре, без специални правила. А, искаш? Чакай да запиша... ОК, готова си. Чакам си парите до 2 дни. И аз ти благодаря. Нали знаеш, че съм длъжен да продължа да те мразя обаче? Ало? Ало? (той затваря телефона, гледайки го изненадано)
Николета: Кой беше?
Биров: Ани. Пардон... УинтЕр!
Николета: И какво искаше?
Биров: Мач срещу Стойка, пардон - Шефката. Обвинява я, че й е коствала мача срещу Пачо... пардон - РийпЕр, на миналото шоу.
Николета: Мммм, той премаза и двете.
Биров: Русата й глава изглежда не помни. Не ми е проблем - щом ще си плати да се бият. Сигурно на следващото шоу, ако доживеем такова.
Николета: Ти и за това така казваше.
Биров: Дразниш ме. Напомни да те уволня.
Николета: ОК.

Има лъч надежда! Ани иска мач срещу Шефката някой ден, така че има вероятно един ден да видим ТРЕТО поредно ИЗВЪНРЕДНО шоу на FUW. Ебаваме се, това е One Night Only... две. Камерите ни пак фокусират ринга.

Време е за отборният ни main event! Кремена и Теодора излизат под звуците на random песен на 30 Seconds to Mars (очаквате да знам техни песни?), като Теодора дори стиска здраво в ръцете си долната част от тялото на Джаред Лето, който бе разполовен от Биров в миналото шоу. Това е... леко смущаващо. Двете са готови за мач! Болката наперено слиза по рампата след тях, показвайки напомпаните си бицепси. Той се качва на ринга, изсмива им се и казва на съдията да бие гонга преди партньорът му дори да е дошъл. Съдията дори не се замисля и нарежда мачът да започне.

Креми/Теодора vs. Болката/Reaper
(Мач за отмАщение - Ешелонките vs. Тим Тяло)

Започва музиката на Рийпър и втора поредна врата на съблекалнята му бива разбита. Камерите показват как той излиза от там, отново с прах около носа и устата, ръмжащ и с ококорени очи. Той се насочва бавно към ринга, но там вече има екшън! Кремена и Теодора бясно връхлитат върху Болката с тайните си оръжия - първо му пръскат лак за коса в очите, след това му лисват червена боя в устата. Болката се дави, плюе боя и търка очите си! Той е на колене! Кремена започва да го ръга с една от своите четки (тя е художничка, ок?) в ребрата, а Теодора стоварва долната част от тялото на Лето върху него. Двете се качват върху Болката... едно, две... боже мили! Те го победиха! Рийпър е по средата на рампата и спира изненадан, когато чува гонга. Той вдига рамене, след което се обръща обратно. Изглежда не му пука, че загуби този мач без дори да е участвал в него.

Щастливата Кремена слиза от ринга и започва да прегръща мъж в публиката. От Facebook разбирам, че това е гаджето й. Масивният момък изглежда щастлив от победата на приятелката си, която се връща обратно на ринга. Там радостната Теодора се търкаля с долната част от тялото на Джаред Лето. Сега започва да скача отгоре. Сега започва да ближе... оооо, това не е редно. Кремена я вдига на крака и двете се прегръщат щастливо, преди да се строполят изморени от тежкия мач върху парчето месо, било някога певец. Отново смущаваща картина, а ние приключваме това специално шоу с лицето на вече недоволния приятел на Кремена. Нещо се мъти!

Едва ли ще разберете какво, защото това беше специално One Night Stand издание на FUW и едва ли скоро ще видите друго такова. Да, знам, че го казахме и миналия път. Осъдете ни. Приятна вечер! Аз съм Неназования коментатор и обичам да спя на меко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...