Guest Booker: Birov's WrestleMania 27

Постове, описващи build-а на мачовете:
-Undertaker vs. Triple H
-Final Card - част 1
-Final Card - част 2
-Final Card - част 3

За последен път (макар че мисля, че всички са разбрали идеята след толкова много постове, но подчертавам за попадналите тук през Google) - тук не става дума за истинската WrestleMania 27 тази година. Описвам един вариант за това как според мен можеше да протече шоуто, за да ми е с една идея по-интересно. GG. Но да започваме... it's WrestleMania time.

BIROV'S WRESTLEMANIA 27


* Кери Хилсън открива шоуто, изпявайки "America The Beautiful".
* Скалата (на специална трибуна до рампата) поздравява феновете и обявява откриващия MITB мач, наблягайки на значението на куфарчето в картината около World Heavyweight титлата през следващата година.

-SMACKDOWN Exclusive Money in the bank Ladder Match: Alberto Del Rio defeats Wade Barrett, Kane, Rey Mysterio, Drew McIntyre, Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Koffi Kingston

* Скалата обявява мача за отборните титли.

-WWE Tag Team Championship: Big Show/Diesel (c) defeat Sheamus/William Regal

* След мача Дизел взима микрофон и обяснява, че това е бил последния му мач и се радва, че го е спечелил и си тръгва като отборен шампион. Пожелава на Big Show да намери достоен заместник, сбогува се с феновете и се прибира зад кулисите.
* Също зад кулисите е показан CM Punk, който убеждава The New Nexus, че могат да се справят със задачата си и да спасят стейбъла. В замяна на вярата им той обещава да спечели WWE титлата.

-8-men Battle Royal (The winning team survives): Myson Ryan (The New NEXUS) eliminates Ezikiel Jackson (The CORRE) - Двамата са последните останали на ринга. Докато около него останалите членове на стейбъла продължават боя, там се връща Скип Шефийлд (The Corre), който обаче вместо да помогне на Езикиел Джаксън го просва. Раян изхвърля Зийк и печели мача. The New NEXUS оцеляват, The Corre вече не съществува.

* Скалата обяснява накратко за сложната ситуация между Ранди Ортън и Крис Джерико. Пуснат е и клип за враждата, който показва по-важното от историята.

-Randy Orton defeats Chris Jericho (Special Guest Referee: Stone Cold Steve Austin) - в мача на няколко пъти има спречквания между съдията и участниците. След като Ортън побеждава, двамата с Остин се скарват. Джерико ги напада със стол, като това води гест-хоста Скалата на ринга. Двамата с Остин нанасят няколко удара на Джерико и накрая остават на Ортън да го довърши с още едно RKO. Докато Ортън лежи в единия ъгъл, поемайки си въздух, Остин и Скалата застават лице в лице (колкото да припомнят на публиката за WM X-7), след което вдигат двете ръце на победителя.

* Реклама на Extreme Rules; Кадър зад кулисите от съблекалнята на вече разпадналите се The Corre: Гейбриъл и Слейтър са отчаяни след случилото се, а Барет обвинява тях, че не са наблюдавали Шефийлд. Той все пак казва, че ще измислят нещо. Двамата стават и казват, че може би вече имат план, след което излизат от съблекалнята, оставяйки там само Езикиел и Барет.
*Скалата е отново на специалното си място и обяснява, че за пръв път на Мания IC и US титлата ще се защитават в един мач и победителят ще остане в историята.

-IC/US Championships: Jack Swagger (c) defeats Daniel Bryan (c) - нов US шампион

* Кадър от съблекалните на Острието и Крисчън. Пред вратата на всеки има охрана, която да попречи на сблъсък между двамата преди мача им.
* Миз излиза с Майкъл Коул и прави промо. Кратък спор със Скалата, за да позабавляват публиката.

-No Holds Barred Match: John Morrison (w/Jerry Lawler) defeats The Miz (w/Michael Cole) - Коул в един момент опитва да се намеси и Лоулър му връхлита. Докато той го бие извън ринга, там мача си продължава нормално и завършва чисто с победа на Морисън.

* Аlberto Del Rio прави кратко промо за победата си тази вечер и затова, че който и да спечели WHW титлата тази вечер трябва да е готов; Скалата обявява предстоящия мач за златото и виждаме клип, разглеждащ враждата още от времето, когато Edge и Крисчън са били партньори.

-World Heavyweight Championship: Edge (c) defeats Christian

* Интервю със Сина. Подиграва се с Пънк, NEXUS... и Скалата.
* Скалата стои замислено на трибуната си след думите на Сина. Той отвръща кратко, след което обяснява за пропорциите на сблъсъка Тейкър-ННН. Клип за мач между двамата.

-Undertaker defeats Triple H (19-0!)

* Камера показва как членове на The New NEXUS (виждат се отдалеч, не става ясно кои са) излизат от съблекалнята на The Corre. Вътре Барет и Джаксън лежат пребити.
* Скалата обявява МЕ-та; клип за враждата.

-WWE Championship: CM Punk defeats John Cena (c) - съдията е проснат по време на мача. The New Nexus (заедно с Шефийлд) излизат около ринга. Скалата се замисля дали да се намеси, но в крайна сметка остава на мястото си с усмивка на лице. Сина напада членовете на The New Nexus, но е изненадан от поява на Justin Gabriel и Heath Slater (също с тениски на The New Nexus). Това дава възможност на Пънк да приключи мача в своя полза и да стане новия WWE шампион. Mega-Nexus се качват на ринга и вдигат лидера си на ръце, като и така го изнасят от залата. След няколко минути Сина е отново на крака, взима микрофон и е видимо ядосан. Той започва да крещи на Скалата, че е трябвало да се намеси и да му помогне. Вика го на ринга. Когато Скалата отива там, Сина му удря шамар. Следват Rock Bottom и People's Elbow за Сина и Скалата приключва шоуто.

КРАЙ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...