Препоръчани песни - Част 60

Не съм препоръчвал песни от почти четири месеца, хахаха. Не, че има някаква особена полза, но пък така случайно мога да популяризирам някоя силна песен, която обаче поради една или друга причина не е стигнала до ушите на интересуващите се. И така - ето го дългия списък с линкове към YouTube, ако искате mp3-ките се ровете из нета:

Limp Bizkit - Gold Cobra
Limp Bizkit - Shotgun
Ben Moody - 10.22
Ben Moody - Perfect
Seether - Roses
Adelitas Way - Inside
Korn - Get up
Shinedown - Diamond Eyes


Естествено, че в най-отгоре са последните две песни от новия албум на Бизкит. Gold Cobra ми е постоянно в главата от няколко дни. Сред останалите песни има и нови, и стари. Изобщо не претендирам за ексклузивност или нещо подобно - просто всяка една от тях е била слушана от мен доста пъти през последните седмици и смятам, че заслужават внимание. Приятно слушане!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...