Комикси, Vol.9 - "American Son" и "Osborn"

Тук за друго освен за Норман Озборн, пиша ли? Не. Хахахаха. Няма и нужда - Озборн беше (и все още е) мега якият образ и с удоволствие чета всичкo свързано с него, което Marvel пуснат на пазара. След като имаше постове "Въздигането на Норман Озборн" и "Siege" (който де факто се явява "пропадането" на Норми) е време да направя и пост за това какво се случва с оригиналния Green Goblin във вселената на Marvel след Siege и след като той е загубил цялата си власт и е хвърлен в затвора. Това ще стане чрез две заглавия:


The Amazing Spider-Man presents: American Son #1-4
Osborn #1-5

Точно така. Първият е в едва четири броя, вторият - в пет. "American Son" е по-косвено свързан със самия Озборн, но пък историята се върти около семейството му като цяло, като естествено е замесен Spider-Man. Докато Норман е в затвора тайнствен тип използва бронята "American Son", която той проектира за сина си Хари докато беше лидер на Avengers. Бронята може да бъде носена само от човек, носещ гените на семейство Озборн в кръвта си и точно затова всички обръщат поглед към Хари, който се е отдал на спокойна работа в кафенето си. И става мазало... Комиксът може да откриете на ето този линк, като достига до вас благодарение на @Гого (Kan0), който ми го изнамери преди няколко месеца. Чете се бързо, лесно и е интересен.

"Osborn" пък разказва за случващото се с журналистката Нора Уинтърс, която прави проучване по въпроса за разрастващият се таен култ към Озборн/Зеления Гоблин. Докато тя иска да направи репортажа на кариерата си, самият Озборн се сблъсква в затвора с опита на някои негови "последователи" да го измъкнат оттам. Отново приятно четиво. Може да го откриете на този линк.

Това е за този път. От три дни чакам някой да качи из нета скан на последният пети брой на "Carnage", така че следващият път като пиша за комикси най-вероятно ще става дума за него. Дори да няма кой да чете :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...