Кеч DVD-та: "Randy Orton - Evolution of a predator" и "TNA: Immortal Forever?"

Почивката, която си бях от гледането на кеч, изглежда е към края си. Не само, че изгледах цял RAW в началото на седмицата (без divas мача, естествено, защото беше смотан filler), но и се излъгах да си друпна последният IMPACT Wrestling, а също изгледах и две DVD-та, които всъщност са и темата на този пост. Едното открих само в Xtreme Wrestling Torrents, така че ако нямате регистрация там - sorry, к**ец.

WWE - Randy Orton: Evolution of a Predator - DVD фокусирано изцяло върху Ранди Ортън, което навлиза малко по-навътре в личния му живот, отколкото е необходимо според мен. Първият диск проследява отгоре-отгоре Ортън зад кулисите от Elimination Chamber 2011 PPV-то до мачът му с CM Punk на WrestleMania 27. Новите кадри са съчетани с историята на живота и кариерата му, както и с интервюта на близки и хората, с които е работил най-отблизо (HHH, Cody Rhodes, John Cena, Arn Anderson). Час и половина документален филм, който върши работа за убиване на един следобед, а и показва някои интересни задкулисни неща (какво правят кечистите преди шоу, къде и как загравят, такива тъпотии, от които само побърканите се интересуват). Второто CD е фрашкано с мачове на Ортън. Прегледах листа без да тегля диска (защото повечето съм ги гледал) и подборът ми изглежда добър.

Линкове (към zamunda.net, благодарностите - на който го е качил):

TNA/IMPACT Wrestling: Immortal Forever? - DVD, което разказва историята на създаването и развитието на главната група в TNA/IW в момента: Immortal на Хълк Хоган и Ерик Бишоф. Започва от идването на двамата в компанията в началото на 2010-а и стига до март 2011-та. Чрез интервюта с тях, Дикси Картър и някои от кечистите, е разказано как е бил приведен (DVD-то разказва историята от гледна точка "по сценарий", не е като горното) планът на Бишоф и Хоган да "вземат" компанията от Дикси Картър. Биващо е. За 6 часа (интервюта, сегменти и няколко мача) виждаш най-важното покрай главната история в компанията за година и половина. Ето защо спрях да следя TNA/IW - просто ще чакам подобни ДВД-та да ми разказват всичко най-важно накуп. Хехе.

Открих го в XWT, ако ви се търси другаде - успех: Линк в XWT

Почнах и WWE: 50 OMG Moments, което може да бъде открито в замунда, просто защото изглежда подборът е добър и наистина са събрали шокиращи/забавни моменти, които си струва да се видят в рамките на 2 часа. Палци горе. Скоро май ще започна пак със записването на клипове... по-лесно е отколкото да пишеш. Ще видим. Дотогава: мир и CM Punk - бест ин дъ уърлд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...