Как ще откраднем несебърска мома за Болката

Имало едно време двама влюбени. Има ги и в момента де. Кодовите им названия ще са "Болката" и "Танчии" (с две "и", да). Та били (и са) влюбени. А любовта трябва да се подкрепя и да се насърчава (освен когато някакви лекета си въобразяват, че са влюбени в жена ми. Червата ви вадя и плюя отгоре, мизерници!). Точно това ще правим ние. Дами и господа, заблудени посетители на слабопосещавания ми блог, представям ви план за открадване на мома "PAIN IN THE ASS"!

*драматична музика, за да ви подговти за нещо епично*

В планът обаче няма нищо епично. Той е прост, семпъл, кратък и изцяло класически. Тъй като с лицето Пачо много харесахме престоя в Несебър, то ние ще се върнем там, за да вземем любимата на Болката и да я домъкнем в Marketplace, за да си живеят щастливо и спокойно, доколкото живота в кв. "Запад" може да е спокоен и щастлив. За целта ще са ни нужни: каруца с кон (или кон с каруца, пак ще свърши работа), Болката и малко зоб за Пачо.

Стъпка 1: Пристигаме в Несебър и си топваме гъзовете в морето, 'щото такива възможности не трябва да се изпускат.
Стъпка 2: Пачо пие зоба, за да се напомпат бицарите и да стане як като Попай. Аз стоя отстрани и пия Pepsi, защото съм пич и обичам Pepsi.
Стъпка 3: Отиваме пред Танчии.
Стъпка 4: Аз пускам "Боят настана" на Каналето и почвам да пея, за да привлечем вниманието на злия пазач Баща и потенциално опасните съседи.
Стъпка 5: Пачо разбива вратата/вратите с глава.
Стъпка 6: Болката влиза и дава букет рози на Танчии, за да я разчувства и подлъже по-лесно.
Стъпка 7: Ако стъпка шест не проработи, Болката бие шамар на Танчии, праща я да спи и я качва на рамо.
Стъпка 8: Болката товари Танчии на каруцата, аз пускам "Нас не догонят" на ТаТу и пришпорвам коня. Пачо остава да ни пази гърбовете докато наберем преднина. Лицето Баща ще е ядосан все пак.
Стъпка 9: Болката прикрива Танчии с тялото си и я държи да не избяга, в случай, че тя се съвземе.
Стъпка 10: Изчакваме Пачо на разклонението за Равда. В случай, че не се появи до час, решаваме, че е загинал геройски, борейки се за любовта на младите, и си тръгваме. Ако се появи, скача на каруцата и отпрашваме по обратния път.
Стъпка 11: Не пристигаме направо в Пазарджик, тъй като лицето Баща може да направи проверка там. Водим влюбените в "нашето китно село", черпим поп Митко с бутилка вино, той ги венчава.
Стъпка 12: Оставяме ги в опасния квартал "Запад", по възможност през деня, защото вечер могат да ни убият и да ни изнасилят коня. Младоженците влизат щастливи в общия си дом, ние с Пачо се връщаме в "нашето китно село".
Стъпка 13: С Пачо пием блага ракия за здравето на младите влюбени.
Стъпка 14: Геройски се качвам върху жена си. Пачо отива на фитнес.

И всички заживяли щастливо...

...докато лицето Баща не ги изнамерило.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...