Видео: Скалата и Джон Сина vs. Awesome Truth + кратки бележки по Survivor Series 2011

ВНИМАНИЕ: Не мисля, че е нужно да го казвам, но в този пост се съдържат спойлери. Който мисли да гледа PPV-то без да знае резултатите, просто да не чете.

Започвам с най-важното, а именно видео от самия мач. Разделих го на две части и го качих в vbox за всички стари и настоящи фенове, които искат да видят дали Скалата все още е така... "развлекателен" на ринга. Enjoy:

Скалата и Джон Сина vs. The Miz/R-Truth
Част 1:
Част 2:

Така... това бе най-важното. Сега останалото: Survivor Series 2011 мина и, както и очаквах, успях да изгледам само главния мач, но пък си набелязах още няколко за гледане за в бъдеще, когато интересът ще е по-голям (Пънк/Дел Рио, 5-на-5 и Морисън-Зиглър). Но наистина събитието на вечерта си беше МЕ-та и завръщането на Скалата на ринга. Освен обичайните надъхващи клипове, за атмосферата допринесоха и два смазващи сегмента - поредното силно промо на Скалата (няма такъв човек на микрофона... няма) и последвалото промо на Awesome Truth, в което разказът на R-Truth за гълъбите ме съсипа. Много смях.

Качих и двете промота в vbox, така че ако ви се гледа, заповядайте:

Стигаме и до самия мач, който като цяло беше доста приятен и само по средата малко се забави и стана скучноват за известно време. Може би нещата можеха да се развият и по-добре, по-драматично, но хей - нямам никакво намерение да се оплаквам. Скалата показа страхотна, ама страхотна форма при условие, че това е първият му мач от повече от 7 години. Другите трима също бяха на ниво. Да, Awesome Truth бяха сянка както през цялата вражда, така и в мача, но е напълно нормално. Някой просто трябваше да е в ролята на противниците на Сина/Rock и на тях се падна тази... чест, може би.

Нямам право на други оценки след като превъртях повечето мачове. Просто... интересът е мега слаб. Трябва обаче да отбележа три неща:

1. Реакцията, която получи Зак Райдър в началото, като се почне от скандиранията "We want Ryder" по време на първия мач и се стигне до "Woo Woo Woo" след появата му, беше просто невероятна за човек в midcard-a. Има хора, които се водят main event-ъри и не могат да изкарат такава реакция. WWE трябва да пушват този човек като луд, явно е, че мнозинството фенове го обожава.
2. Честита WWE титла на CM Punk! Още утре ще полея победата му с доволно количество Pepsi. Доколкото чета, а и от малкото, което видях, това е бил мачът на вечерта като качество, така че задължително ще го изгледам някой ден. CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! Обичам да си chant-вам в писмена форма ^^
3. Публиката в Madison Square Garden като цяло беше страхотна. Много реакция, много chant-ове, някои от които доста добри. Отново се потвърждава твърдението, че страстта на публиката в залата прави кеча по-интересен и въздействащ. Да си пожелаем повече такива публики занапред!

Това е. Няма задълбочени анализи или ревюта на всеки детайл от всеки мач. Просто фен, който казва краткото си мнение и впечатления от един от големите 4 турнира за годината. И за финал ще го кажа отново: със Скалата кечът е по-интересен.

If ya smell... XD

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...